Пулев срещу Чисора през април

Кубрат Пулев ще се бие с британеца Дерек Чисора на 9 април за титлата на Европейския боксов съвет (EBU), предаде Фокус.

Обратно в новината

Коментари - Пулев срещу Чисора през април | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да кажа на всички,и на тези които плюят, и на тези които го подкрепят:трябва да го подкрепим.защото е българин. Защото има куража пак да застане на ринга.може да победи,може да падне.и той го знае. Но застава на линията и иска да победи.и ако победи, тогава всички ще се радвате и гордеете. Доказано футболът е корумпиран, и все пак всеки вика за своя отбор, никой не се отказва.защо да не го подкрепим него.той е нашият самотен засега отбор в профибокса. А знаете ли колко струва споменаването на мача само по цял свят? Давай Кобра, аз съм с теб.

Най-обичам като ми кажат, че трябва да подкрепям някой, само защото е българин!

и АЗ ТАКА ! Като дойдат избори , само защото съм българин и дойдат избори - ми обясняват как трябва да ходя да гласувам за каквито и да е боклуци само и само да не са на власт други такива паразити... За мен боклука си е боклук и принадлежността към една нация не го прави небоклук , а да не говорим- ГЕРОЙ !!! оТ ВЪТРЕШНИ ИЗТОЧНИЦИ ЗНАМ , ЧЕ БРАТ МУ НА ПУЛЕВ ..КАКТО И САМИЯ ТОЙ СЕ ЗАНИМАВАТ С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕ И СА ПОД МНОГО ВИСОКА ШАПКА ... ТАКА , ЧЕ ... НАТАМ СЕ СЕЩАЙТЕ :)

Не съм длъжен да подкрепям някого защото е накакъв си (било европеец или българин) Да ме спечели някак си ... и съм негов Когато Кобрата загуби от Кличко не се държа нормално и изговори куп глупости. Тогава ме загуби... съжалявам. Дръж се скромно пред камерите и побеждавай честно на ринга - хората сами ще дойдат.

Това му е повратен мач за кариерата, тази година става на 35 години, ако спечели се връща в играта за СШ. Ще трябва да победи вероятно двама от сериозните и там ако се препъне(напълно възможно като се имат предвид имената) мач за СШ трети шанс не ще има. Класация на Ring magazine: Champion Tyson Fury 1 Wladimir Klitschko 2 Alexander Povetkin 3 Deontay Wilder --------------- 4 Kubrat Pulev --------------- 5 Luis Ortiz 6 Bermane Stiverne 7 Bryant Jennings 8 Ruslan Chagaev 9 Anthony Joshua 10 Charles Martin Класация на Sky Sports: 1 Tyson Fury (England) 25-0 2 Wladimir Klitschko (Ukraine) 64-4 3 Deontay Wilder (USA) 36-0 4 Alexander Povetkin (Russia) 30-1 5 Luis Ortiz (Cuba) 24-0 --------------- 6 Kubrat Pulev (Bulgaria) 22-1 --------------- 7 Ruslan Chagaev (Uzbekistan) 34-2-1 8 Bermane Stiverne (Haiti) 24-2-1 9 Charles Martin (USA) 23-0-1 10 Vyacheslav Glazkov (Ukraine) 20-0-1

Ще се радвам да победи, стига сте плюли, какъвто е такъв, ще му стискам палци, ще го гледам и ще го подкрепям. Именно поради това самооплюване, безплодна критика и дива простотия от Велика България сме се стопили до малко петно на картата с преобладаващо циганско население...Успех Кобра

Интересно как италианците и франсетата не са се стопили?

Успех Кобра! С тебе сме!!!

Какъв боксьор е Пулев - въздух под налягане. Не можа да се докаже при аматьорите, взел при професионалистите да се перчи. И точно той щял да рекламира България, точно той и Андрея - мерси, няма нужда.

Това е краят на нашия ербап-чалгар.

Чалгар е на дядо ти член-кореспондента !!

Абсолютен чалгар. Какво може тоя смотаняк освен да прави простотии по дискотеките? А ти сигурно си от онези напомпаните чакалчета дето го гледат в устата докато се налива

А какъв е ? Вижте му акъла как държи гърдите на снимката с ,,неговата"певачка.

добро решение, няма за кога да чака, годините минават. дори да загуби ще изкара някой лев. желая му успех де.

Няма нищо по хубаво от това да видиш Българин на голямата сцена и по гордо от това да вдигне Българското знаме! УСПЕХ

Разсипа се наука, индустрия и пр. сега чакаме на пехливани с два пръста чело да вдигат българското знаме... Мизерна история.

Вие тъпаците с основно образование няма к'во да ми говорите за наука и индустрия, защото очевадно си нямате представа за тези неща. Имаме и индустрия и наука.

Кубрат Пулев ще се... опули срещу... британеца Дерек Чисора на 9 април...

Мишката Юлиян ще изцърка за поред път, след като Кубрат бие Чисора.

А ако Чисора бие Кубрат? Какво ще се случи?

пак ще има голям резил.

Карай да върви, ще продължаваме напред, както винаги. :-D Все пак и Кубрат трябва да има някакви доходи, е вярно, че не е приятно да те тупат като брашнен чувал, но поне си плащат хората :-D

Тази снимка май е от пресконференцията след мача с Кличко. Още му се вижда кръвоизлива в окото.