Григор загуби драматично турнира в Истанбул

Първата ракета на България Григор Димитров загуби по изключително драматичен начин финала на турнира на червени кортове от сериите "ATP 250" в Истанбул.

Обратно в новината

Коментари - Григор загуби драматично турнира в Истанбул | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно и също всеки път- "Разочарованият Григор" Стана вече нарицателно.

Абе и заглавието не е съвсем точно. Предлагам да се промени на : 1. григор загуби тотаджийски 2. григор загуби комично

Ако беше загубил тотаджийски щеше да е 6:4, или 6:3, 7:6, а не 6:0 щото става доста съмнително.

sps_hrsf@abv.bg

не го ръзбираш ти тотото.... за 0:6 при един заложен лев са ти давали 400. Слагаш хиляда лева /нищо съмнително/ и гуш 400 000! Слагаш 2-3 пъти по хиляда и мача се осмисля. А тва ракетите, психоедизодъ е за отклоневане на вниманието. Да му е честит наградниа фонд в истамбул на гришо....

Само бг спортистите като видиат, че падат в даден мач почват с болежки да се оправдават.Федерер да се е оправдал трак някога?Келешче.

То бива завист но това твоето сие болест Григор е красив, млад и богат за разлика от плещите тук!Григор е талант и ще го докаже скоро!

Абе чети по-надолу - роди се талант, умря надежда!!! Та така е с твоя дришо...

Чак па красив............средностатистическа хасковска мутра...............

Айде Гриша толкоз ти беше.Може вече да се пенсионираш лигьо такъв.

И какво мята по публиката строешните си ракети, на кого са му потрябвали. Май се е взел супер на сериозно а е смешен и жалък. Дано се осъзнае...

Вчерашното поведение на Григор на корта беше смешно , да не кажа жалко. На всеки може да се случи да губи, но трябва да е достойно. Григор не е Макенроу, който навремето чупеше ракети, но все пак беше номер едно. При Григор изглежда смешно и жалко, дано има сили да се осъзнае. Иначе го чака път надолу.

Григор си остава Първата ни ракета а ти кой си? Злобен тъпанар! Лузъри пишат негативи само ...жалко нещастен

Всъщност след вчерашния финал, лузърът е точно гришко!!! Че освен лузър и за смях стана, без никой да му е виновен. Ако не си чувал - "Каквото сам си направиш, никой друг не може"

До вчерашния финал Григор Димитров беше Първата ракета на България. След комичната загуба, журналистите прекръстиха Григор Димитров на Счупената ракета на България.

написа нова глава от бъдещата си книга: "Пътят надолу" (Или "Как да загубиш поредния спечелен финал") : ((( В световнитв тенис школи ще започнат да го изучават, като поредният комплексар и неудачник, неустоял на световната слава, "каките" и звъна на парите в такава ранна възраст !! Много "мачо", много реклама и малко тенис ....:((((

Роди се талант - умря си надежда!

Дир-чета, поне съобразявайте снимките, които давате по повод мача на Божинов-2, тоест, Григор в случая. На вашата стара снимка той е с бяла тениска, а на мача снощи беше с червена. Поне пишете, че снимката е от архива. А що се отнася до това разгледено момченце, което унижи България и от тогава за мен не съществува като българин, нека си изяде горчивия залък докрай. Съдбата му е да се проваля навсякъде - в спорта, в любовта, в обществото... Явно, примерът на палячото Божинов е заразителен.

Матрак е бг народа и го доказва и сега 90% ! Григор е първа ракета и надали ще има по добър аз вярвам че го чакат още победи!Успех Григор, не се предавай !!!

Първата ракета той я счупи, както и още две!!! Вече е само за смях, и ще бъде известен като счупената ракета на България!!!

Всички го упреквате за психиката, за лабилността..Но ако не беше толкова чувствителен щеше ли пък толкоз много да му върви в любовта?

Така е, има разлика между "мачкане" на чаршафи и мачкане в тениса, нали? На него тестостерона отдавна е слязъл по-надолу от ръцете!

ПОПИТАЛИ ЕДИН ХАСКОВЛИЯ СЛЕД МАЧ:ОТИ НЕЯ ХВАНА БЕ КАУН?КАК ДА Я ФАНА,ТЯ МИНА КАТ МАТОР!!!

Мда... Прочетох коментарите от предната статия, както и тези тук. В коментарите и статистиката в предната статия, преди финала, има много повече подкрепа за григор, отколкото тук, в статията след финала!!! Извода, че все повече Българи се осъзнават за играта на григор, ако може да се нарече игра неговото появяване на корта. И явно григор ще продължи да се радва на все по-слаба подкрепа от страна на Българите, освен ако не победи Джокович на финал от Големия шлем!!! Ями явно григор си заслужава съдбата, той вече поне два пъти неглижира България, а с играта си носи само отрицателни емоции за хората, които го поддържат. Особено с вчерашния финал, с който може би достигна дъното, но съм сигурен, че може още надолу!!! Като човек мога само да му кажа - Успех, григоре!, както иска, така да го разбира!!!

Едно е да искаш, второ е да можеш и трето е да го постигнеш! Да се прибира по-скоро, щото младоците вече го ползват за спаринг партньор!

Е, след този знаменателен финал, вече официално журналистите могат да го наричат Гришо Черното тото!!!

Този позор Гришу трябва да бъде разследван от АТР!

Григор Димитров ще се изправи! а вие плювачи никогааа!!

НИкол му пийна силиците!

силиците не му е пиинала , а му е запилила някоя и друга гънка на "сивото"...

Когато нямаш уважение към играта,към хората които те подкрепят не заслужаваш нищо освен загуба.Не може да си изпускаш нервите по този начин,един велик шампион никога не би го сторил.Виж Рафа,виж Роджър ! Никога не съм се отричал от теб и няма да го сторя,но ако искаш да печелиш,първо се научи да губиш,научи се да се бориш до последна капка кръв.Браво на Шварцман за невероятната психика.Вземи си поука Гришо !

Ама вие още ли му следите изявите? Победителят, побеждава и не пада в решаващия сет на нула. Да си "газар" на работното си място едно, а да свършиш работа е съвсем друго. Малко ми напомня на моите колеги във фирмата. Тези с дипломките все с празни приказки и нищо не пипват. А тези без дипломките докато първите се газареят вземат че свършат работата.

... и ква диплома дават за завършен... пети клас?!?

Кой за квот учил бе гъзар. И да те отворя на един лаф, стига да знаеш малко English: The man who knows "how" will always have a job. The man who knows "why" will always be his boss. ;-)

тоя - гришовия финал в Истанбул всички ще го помнят като финал по трошене на тенис ракети - 5 скъсани и три потрошени - 8 броя ?! Досега такава психария не се е случвала в тениса и то на финал ?!

нищо чудно да влезе и в комедиините скечове на тв "евроспорт" , но този път като шампион по трошене на ракети...

Трудно и почти невъзможно е да върви напред. Никой от младите в топ 20 не играе форхенд с една ръка. Освен това самочувствието му е в повече от майсторството. Само с глупави стойки и перчене с жени няма как да постигне съвършенство, трябва и акъл.

Бекхенд ли си искал да напишеш?? Форхенд с две ръце аз още не съм виждал :-)

Дрън дрън, чел недочел. Всички играят форхенд с една ръка. Историята познава единични случаи на играчи които използват форхенд с две ръце и то повечето са при жените. Гришо играе бекхенд с една ръка, а не форхенд.

Бербатов, Казийски, Григор Димитров........

Прилики няма, Бербатов и Казийски са истински спортисти и доказани шампиони!!! дришо е една плюнка, играеща черно тото!!!

Ех берба що пейки изяде!

хубаво щеше играта му да е поне на половина на самучуствието му

Това бисексуалното от Хасково най-сетне му натриха носа!

Да не те е онождал ? И не ти е харесало?

За мен той никога не е бил българин...плюйте ме, псувайте ме, но за мен е така! Само като чуя начина му на говорене ме побърква...с този английски акцент. Самия Джокович му каза, че трябва да играе и за България...

И как говори български бе маймун? Аз му изгледах едно интервю, много добре си говори момчето, малко съска, но нито използва английски думи, нито изговаря български с англ. произношение. Търсите под вола теле.

Ти там ли беше когато Джоката му го каза, или ти казаха после? А иначе за (х)асковлия много добре си говори български.

ТЕЗИ ОТ ЮГО-ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ БИЛИ ГОЛЕМИ СЕЛЯНИ!ЕДИН УБИВА ЖИВОТНИ,ДРУГ ЧУПИ РАКЕТИ ЗА ТЕНИС?!?!НА КАЛПАВА РАКЕТА КОСМОСА И Е ВИНОВЕН!!!

Освен това, че напоследък се прочува с трошенето на ракетите си след поредната загуба. И престанете да го наричате "нашия" или българин. Той отдавна загърби Родината и това не се прощава. Да рони сълзи в Монако... Жалко, можеше да се радва на обичта ни, носе оказа измекяр.

българите го обичаме, за вас не знам ...

защото нямате достойнство, кланяте се на предатели

Продължавам напред.

продължаваи си накъдето искаш , само при мене не идваи повече , че ме осрами пред света , левак такъв...!!!

С основно образование няма как да си добър дори и в спорта.Липсва му интелект и анализ на нещата.Това пак е свързано с образованието.

Какви са тия долни клевети?? Григор завърши средно като частен ученик, ама съвсем ставате смешни :)

И къде го завърши това средно? На кой корт?

явно се вживяваш в ролята на негов адвокат ! поне си смени дяволското число на никнейма !

Нещо за Сампрас да кажеш, има завършен 7 клас.

Колко ракети изпочупи Сампрас,с колко кифли се забърка,че не си спомням????

гънките на мозъка му са доста малко за да го наречеш "гениaлен" ?!

Аз говоря за тенис качествата му. Всички признават ,че това е най-големият талант. За съжаление, големите таланти в определена сфера не винаги се реализират така, както ни се иска.

още когато Маша плати да влезе за кратко в десетката ви обясних че Григор е бил талант някога отдавна...За най-големият е смехория...От много години е талант само за лигата на ветераните. Смешно като играта му е да казваш че играч на 25 е талант...Талантите са на 16-17 до 20 айде изключение да 21...после или имаш успехи или си в леглото със Сирени от мъжки вид...

репликата ми е до 666

Нашия беше с класи над онова недоразумение, но понякога просто нещата не се получават.... Първият тренер на Федерер му казал - "Виж какво, моля те престани да падаш от хора, които даже не заслужават да са на един корт с теб" Всички знаем продължението ..

и тоя му тренер ще избяга от него ! него само баща му може да издържи на глупостта и непостоянството му...!

Всички гениални хора са непостоянни ! Ще видите,че Григор ще постигне нещо голямо, тогава искам да ви видя!

Ей, глистите изпълзяха веднага :) Ок, паднал, ама все пак стигна до финал, това е огромно постижение. Това джудже си е "кривак" отвсякъде, то да е играч да играеш срещу него, а то с тази крива игра.... Гришо очакваше лесна победа, това го подведе, чакаше грешка на онзи фъстък, но оня подпираше всичко и имаше късмет, че всичко му влиза. А 5 скъсани кордажа? Ако това не е съботаж, здарве му кажи ...

За физика - физиката му е на ниво ! Видяхте на финала , че аржентинеца - евреин е висок до брадата на Гришо . Нашия има физическите предпоставки и ръста да бъде победител , но манталитета му си е там - някъде , няма нищо общо с манталитета на другите от челната десетка , макар , че и нашия живее и тренира повече от 10 години в чужбина ! И Джокович е балканец , но е светлинни години пред нашия в това отношение ! ПСИХИКА ЛАБИЛНА И КОМПЛЕКСАРСКА ! МОЖЕ БИ И ЗАТОВА СЕ ХВЪРЛЯ В ЕКШЪНИ С РАЗНИ ПО-ИЗВЕСТНИ МАДАМИ ОТ НЕГО , ЗА ДА ПОДЪРЖА НЯКАКЪВ КУХ ИМИДЖ ПРЕД ТЕНИС СВЕТА ! НО ВИЖДАТЕ,ЧЕ И ТАМ БЪРЗО-БЪРЗО ГО ЗАРЯЗВАТ , НЕ Е ПОСТОЯНЕН НИКЪДЕ...! НЕ СИ ЛИ ОПРАВИ "СЕЛСКИЯ" СИ МАНТАЛИТЕТ НА ПРОФАН - НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕ И ЩЕ СИ БЪДЕ НА ЦЕДКАТА НА ГОЛЕМИТЕ В ТЕНИСА , КАКТО И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е НА ЦЕДКАТА НА ЕС...!!!

Пичове малчете си, като постигнете нещо малко да прилича на това дето Григор е постингнал даваите такива спец изказваниа.

абсолютно си прав. вместо да сме горди с него се намират толкова много хора да го плюят

за какво да сме горди с него , бе ! затова , че потроши всичките си ракети пред цял свят и стана за кашмер - осрами ни и нас !

Добре, ей сега отивам да си купя ракети и почвам да ги чупя!!! :):):) Както писа един по-долу, горд съм, че тоя не играе за България!!!

Горд съм че глигор не играе за България .

Маша е виновна! Не го подкрепя достатъчно откакто скъсаха!

звучи иронично , но е истина , че тя беше неговия коректив на играта и затова сега каръка го следва навсякъде ! 2014 -та няма да се върне за него никога повече ! това тои го вижда сам и психясва точно по тези причини - от безсилието си да се справи с проблема !

сори брат много си далече от тениса на големите вапреки че по голям от теб засега в бг няма голям спортист си но.....за бг ,посредствени турнири без големите в тениса може да печелиш но когато играеш срещу тях нищо не показваш:( сигурно сега може да ме плуят някои санародници но факта си е факт саялявам :( *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това почетния гражданин на Айскьово ли беше. Срам ме е да го коментирам. Роден селянин, цял живот селянин. Не в Монте Карло, на Луната да му пише, че живее във визитката, миризмата на пръжки с лук си остава.

Мисля,че не е съвсем справедливо да го плюем и обиждаме.Очакванията бяха големи и затова и разочарованието е толкова болезнено.Но на Григор явно това му е нивото в тениса!Нима нивото на другите ни спортисти/изключение волейбол/ е по-високо!?По-добре е да бъде оставен на мира- все пак да бъдеш в топ 30-40 не е чак толкова лошо!

принципно ако ЧОВЕКА беше друг си прав. Прилично място в конкурентен спорт, изкарва добри пари също идеално...Обаче тук имаме момченце със самочувствие до небесата което постоянно си харесва шансовете срещу някой от който после пада срамно, имаме човек който не уважава родината си , а прибира стотици хиляди на година от нея после КРИЕ данъци от нея /ОФЩОРКО/ Имаме човек който участва в десетки съмнителни мачове и все още талант на 25...Въобще чудя се как има рекламни договори въобще ?! Заради едното мило личице и че опраскал няколко лели и горили сигурно. Това му е най-великото достижение...Жалка работа...

да ме извинява григор добар тенесист за бг но.......е ваздух под налягане ,когато биеш поне един мач джокович,надал,федерер и т.н... дори и да неспечелиш турнир тогава шапка ще му сваля .маи е по добре да си гледа тениса сас женските завоевания за професионалния голам тенис още сме малко далечко *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

побеждавал е Джокович и поне 2 пъти Анди Мъри,така че млъкни докато ти не постигнеш нещо подобно завистлив хейтър

този ми напомня на скиора петър-пакпадналов от 80 години.

Гришо Тотото - за пореден път гупи спечелен мач с по-слаб съперник, при това с 6-0 в трети сет. Не знам как някой може да се заблуждава, че нямал психика, физика и т.н. Просто му гледайте отиграванията и ще ви стане ясно, че всичко е долнопробно тото. Нещастник.

Трябва да бъде глобен солено от АТП, а на българския народ да се извини публично за нанесената обида и срам пред цял свят на връх най-големия християнски празник. Това селско момченце явно не е разбрало, че световната популярност е преди всичко огромна отговорност, която те задължава да се държиш по начин, който да бъде пример за подражание, а не да изпадаш в изблици на патологична агресия и дори да се чудиш какво толкова си направил.