Фюри: Отказвам се от бокса след мача с Кличко

"Мачът с Кличко ще бъде най-добрият в кариерата ми, а след него се отказвам от бокса", обяви световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри.

Обратно в новината

Коментари - Фюри: Отказвам се от бокса след мача с Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В мачовете, за които има много залагания рядко резултата зависи само от уменията на спортистите. Т.е. често са принуждавани да симулират.

Данчо, тия вече са си получили парите. Залаганията са за простолюдието да се мисли за големата работа.

и кличко го каза и фюри сам си го призна че е клиничен психопат. така проблема му е че веднъж като е станал световен шампион вече не е интересно и само парите остават като мотиватор, което те е малко. най вероятно няма да загуби мача, но дълго няма да изкара.

Цигански номера ! Утре ще изтърси нещо друго !

Удряй украинеца много и лошо! Ако направиш нокаут ще останеш в сърцата на хората. Убиеца на бокса заслужава унижение на края на кариерата си.

като те детронират ще се отказваш... тва е най лесно.... дотогава не говори за отказване защото падаш в очите на хората от цял свят най вече на тия дето плащат билетхда те гледат на живо

човека не ще да бере срама от боя като го детронират... но това все някога става със всеки шампион

Тоя е егати пишман-шампиона! Разправя, че ще бъде шампион много години, сега пък ще се отказвал... По-скоро ще си платя да гледам грозната мутра на Мейуедър отново на ринга, от колкото неговата!

Абе сега така говори... Ако бие на реванша, ми се струва, че след няколко месеца ще размисли, тъкмо ще бъде много атрактивно! Най-вероятно си прави реклама за бъдещи мачове. Иначе благородно изглежда, ако е заради децата!!!

Според мен човекът просто иска пари. Опитва се да копира Ф. Мейуедър и да си вдига цената, естествено с уговорката, че спечели и реванша с Кличко. Ако загуби ще има удобен повод да се откаже в действителност.

Абе според мен си е както казваш и ти - ще иска още пари в бъдеще! Изобщо не го мисли той това - ами то си е да се откажеш от златна мина!!!