Семейството на Жул Бианки ще съди Формула 1

Роднините на Жул Бианки ще предприемат съдебни действия заради смъртта на френския пилот от Формула 1.

Обратно в новината

Коментари - Семейството на Жул Бианки ще съди Формула 1 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лека му пръст на момчето! Да коментирам останалото, значи да прегрее сървъра на Дир.бг...

pompai

Вземете ги ,бъдете щастливи.

За неосведомените:маруся нареди на бианки да ускори,имаше челен твлескопичен товарач на чакъла до пистата.необходома беше кола за сигурност което не стана.сигурен съм че има поне 2 грешни действия които доведоха до гробищата за бианки.някой ще плати много яко.

При тези "свръхзвукови" скорости да се чудиш как няма повече жертви.

Защото след Сена много затегнаха мерките за сигурност. А и скоростите паднаха. Системата ХАНС помогна на доста глави да оцелеят след тежки сблъсъци и обратни ускорения несъвместими с живота. В Случая обаче тя нямаше как да помогне. Предполагам че дори и затворения кокпит който искат да вкарат в следващите години не би помогнал при този нелеп инцидент.

Firi

Да бе човека работил на бюро и паднал полилея на главата му.Докато гушкаха милионите кинти не искали да съдят но сега..

Ето тук е отговора. Действието с крана е било грешка и ще бъдат съдени. Съдът ще се произнесе за вината. Бездействието което предлагате също е грешка. Не е извършено и за него няма да бъдат съдени, и съдът няма да се произнесе. Светът не е цивилизован както България. Там има корумпирани полицаи, съдии и политици в затвора. В България корумпирани полицаи, съдии и политици няма. Затова и в затвора такива хора няма.

ДА НЕ БИ ФИА ДА ГО Е КАЧИЛА НА СИЛА???

фиа не го е качила на сила ама ако има кран на пистата не му е там мястото

Кранът беше на настилката около пистата, за да извади от пясъка катастрофирала кола. Ако не беше извадена първата кола и Бианки (лека му пръст на човека) се беше блъснал в нея, нямаше ли пак да съдят ФИА затова че катастрофиралият автомобил не е махнат оттам?

Той си удари главата във задницата на фадрома и то май точно в баласта и. При това тя тъкмо даваше заден ход и всичко беше за милиметри. Много нелеп инцидент. И с флаговете имаше проблеми. Трябва да ги осъдят, иначе няма да е справедливо. Това като онзи инцидент в Русия дето загина някакъв богат европеец понеже на пистата излязъл снегорин с пиян шофьор. Е какво като си се качил в самолет трябва да имаш едно наум че може да се блъснеш в снегорин ли? Тази история с Жул смърди и трябва да се извади всичко на светло.

тогава загина шефът на ТОТАЛ --Маржери....самолета на компанията се блъсна в снегорин управляван от пиян руснак......