Славия се класира за Европа, Левски отново падна

Отборът на "Левски" записа второ поредно поражение под ръководството на Люпко Петрович, след като загуби гостуването си на "Берое" в Стара Загора с 1:2.

Обратно в новината

Коментари - Славия се класира за Европа, Левски отново падна | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦСКА МОЖЕ ДА Е В Я ГРУПА , НО В ЕВРОПА ГО ПОМНЯТ И ЗНАЯТ , ЗА РАЗЛИКА ОТ НЯКОИ ДРУГИ ОТБОРЧЕТА

Левски падна , но пак ще се изправи ! ! ! Другите , четирибуквени , вие си знаете . . .

затова левски клекна на славия за да има още един столичен отбор в еуропата... тъмно черно тото

Спасяването и оздравяването на ПФК Левски изисква незабавното отстраняване от Герена на Георги Иванов, Иво Тонев и Любко Петрович и назначаване на подходящи футболни специалисти от чужбина

САААААМОООО УЕФСКИИИИИ

Тъкмо по научиха нещо от Стоев как да се прегрупират алабала, сега обаче при Люпко всичко се зачеркна и почнах дълги пасове и юруш па каквото стане и защитата се състои само от вратаря... Хахаха... Пак ни чака яка излагация в евромачовете докога?!

... "я,... и валC"... шъ играят, ако нареди венци...

ВЪЗХИТЕН СЪМ ОТ ИГРАТА НА СИНИТЕ!САМО ТАКА,ЩЕ ВЗЕМАТ ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА КАЛЪФКАТА НА КУПАТА!БРАВО МАЛАДЦИ!

нищо ново..

Говеда, говеда. Съжалявам ви....

Прасета , прасета . Опявам ви . . .

Да не забравиш - на 7.07.2016 да им отбележиш 40 дни. Ще вземат да ни се разсърдят... Се едно ми пука... ПФК ЦСКА (5.05.1948-27.05.2016)+

Иване четирибуквието се казва ЦСКА и дали има забрана или не ще съществуват и ще печелят и в Бг и в Европа . ЦСКА страда заради лошо управление . Ливърпул след Хейзел беше наказан пет години за ЕКТ но пак играха финал със Севиля 2016 . Така ще е с ЦСКА

Каква Севиля бре? А двата финала в Шампионската Лига къде останаха?

заради хейзел бяха извадени всички английски отбори от евротурнирите за 5 год

Левски са възхитени от тренировките на Любко....

Какво ли ще е мнението на мухльото Гонзо?

ЦСКА съществува в Европа , даже пишат за невероятното че отбор от В група побеждава отбори от А група . Така че ЦСКА съществува и в Бг и в Европа

Говеда жалки

"Отборът на народа" вече май не е "на народа".И за да съм разбран добре, става дума за Левски. А "ОТБОРЪТ ЗА ПРЕД ДРУГИТЕ НАРОДИ" спечели Купа, като дойде от "Ъ" Група. И Царския Отбор Славия заслужи, да бъде също "За Пред Другите народи". Това е Логиката на нашата "Надпревара" по сръбски. И моля Левскарите да се сърдят на когото трябва, а не да търсят "под телето слон".

Знаеш ли ,защо Левски се нарича отбора на народа и от кога е така? Така е от създаването на ЦСКА през1948 година,когато фенове са му били само неговите създатели - Политбюро на БКП.Посещението на първите мачове е било по партийна линия и затова е отбора на комунистическото правителство. Никой в Бг не отчита някакви завоевания от комунизма,само ЦСКА не може дза се нахвали с успехите си през този период. Защо?

Ако под народ имаш предвид простолюдието и най-голямата паплач и измет - ще се съглася. Ама не и интелигентните хора.

Всички да залагат на Славия в Европата.

Споко милиционери, г-н #КОЙ ще ви налее паричките от Булгартабак. Все пак сте жалки и аз съм доволен да ви гледам как агонизирате в злобата и тъпотата си. Да илядите все така, старшинки смешни :)))))

И вечно втори... Иии без козирка...

...иии какво от това? Вие като имате козирка, какво? Като взехте купата какво следва?

Идва пореден дежавю сезон. Има редовен мач на моя Левски, а не на Гонзо или Пеевски, освобождават се преуморени играчи, за да си починат от изморителните мачове с 8 селски ниво отбори, а и отпадали на ранен етап за купата на страната. Гони се пореден добър играч, необосновано остават безумно слаби чернилки, вместо да се развиват български футболисти, които най-малкото ще са на тяхно ниво. Гони се пореден кадърен треньор 2 мача преди края на шампионата и се заменя за пореден път с изхабен пияница. Всичко това е до погнуса познат стил на спортен директор с основно образование и невероятно дърво като футболист, който всяка година прави изкуствен подбор на некадърност и всеки сезон Левски е по слаб от предишния сезон. Вярно е, че в този бантустан не останаха нормални хора, но поне в ръководството на ЛЕВСКИ да се даде възможност за изява на доказани и в чужбина футболни хора и ръководството поне за миг да допусне, че отборът би тръгнал напред без Гонзо. Болно ми е, че великият Левски от 6-7 години е жалко отборче...

Ти си Истински Левскар. Не от "ония други запалянковци-ненормалници". И много право го думаш. Ако всички в Левски са, като теб - то Отборът ще е на Класата, която му подхожда. А историята на отбора Левски е точно такава.

Някой знае ли, в тоталния хаос на БФС, кой и как решава участието на БГ-отборите в Европа? Защото армейците би следвало да играят в евро турнирите, но ако, примерно, е взето решение да са наказани, то нима финалистът за Купата няма никакво право? Нещо съвсем объркано има в футболната ни централа. Трябва да се допусне ЦСКА в Европа, защото това е отборът с най-велики победи там.

Пич в Европа цска не съществува. Сега у нас се чудят как да я реанимират, е европейците ще ни гледат малко странно, но пък им е време да свикват с далверките.

"кой и как решава участието на БГ-отборите в Европа" Решава го УЕФА и според решението на УЕФА от миналия ноември четирибуквието няма право два сезона да участва в ЕКТ дори да се класира, тъй като не е погасило някакви 200 хил. евро дългове към свои футболисти, не помня кои вече.