”Реал” взе рекордна 11 титла от Шампионска лига

"Реал Мадрид" спечели рекордна 11-та титла в Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - ”Реал” взе рекордна 11 титла от Шампионска лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реал е просто орисан да печели.защото те са най-великя тим и винаги ще бъдат n1,колкото и някви смешни отбори като барцелона да се пъчат и дуят и да се мислят за върховните

къде е кюрда да се изходи да се изходи по темата , нещо се покри в миша дупка

Нямаго бате! Сигурно е с Шакирата и плачат та се късат от мъка. Аз не се сещам за някой от Реал да плюе по Бараелона както тези двамата нещастници го правят.

Не чух никой от футболистите и треньорите да се оправдават със съдийството, освен нашенеца който е свикнал да мрънка.. Имало засада при гола на Реал което е спорно, ами дузпа нямаше ли за Барселона в полуфинала, след което щяха да сънуват финал Атлетико. Да се радват, че стигнаха доттук. С ПСВ имаха късмет на дузпите, но не всеки път е Великден, все пак насреща е най-силния тим на света Реал и да загубиш от тях не е срамно.

5 пъти пореден КЕШ и 6 общо (рекорд), после да затвърдиш с 5 ШЛ (рекорд до тук), хммм ... ама Франко бил ги фаворизирал, ама Пушкаш и Ди Стефано отмъкнали ... ама много фенове и пари имали... Май клубът на 20 век ще бъде и клуб на 21вия. Нека Милан, Байерн, Барса, Ливърпул, Аякс и Манчестър да ги гонят, могат само да им лъскат ... купите.

Който плаща той поръчва музиката, будали такива.;)

Добър финал, с драма! И с голяма доза шанс за Реал, 2 греди, които реално трябваше да са голове. Реал също пропусна 2-3 100 процентови положения. А че голът им е от засада - АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА си е.

Хайде, хайде, бил от засада голът на Реал. А Атлетико щом могат да си позволят "лукса" да пропускат дузпа на финала, първо да потърсят проблема при себе си, а после във външните фактори.

по точно не бих могъл да коментирам))

Ужасно ме подразни поведението на Пепе. На няколко пъти ми идеше да сменя канала и да им тегля една майна. И какво да казвам на детето, че "тоя дето симулира накрая победи". Таковал съм ви и футбола измислен.

..хайде, хайде Атлетико винаги са показвали най-грубия и изпълнен със симулации футбол. С техните камъни по техните глави, така им се пада за да видят как е.

Къде се покри Стоичков и няма ли да коментира мача, както обича да го прави, когато се касае за РЕАЛ.

Толкова са възможностите на Атлетико - да достигнат до финал, което никак не е малко, колкото до РЕАЛ - ТЕ са родени ПОБЕДИТЕЛИ.

Промиване на празните тикви е достигнало висша фаза, пардон "шампионска лига".

Що се плучва така, че когато Барса спечели някой трофей успехът е грандиозен, когато същия трофей го спечели Реал е нещо изключително незначително !?!?!? Независимо дали Барса, Реал, Атлетико, Челси или който и да е друг отбор спечели ШЛ си е невероятно постижение ! Всеки един отбор и футболист мечтаят за такъв успех и трябва да им се отдаде заслуженото !!!

модернио леф стопи4кофф, каЙмата, Жирафиубиец, той е проводник на такива интереси по тв и пресата у нас

Реал заслужиха победата защото са по добри от Атлетико

Тъпа работа , прецакаха Атлетико !

така ше прецакат и путлер от засада и после ко ше прайм???

Поредната патерица - гол от засада .... Най-великите, няма що. Жалко за Атлетико - след като отстраниха най добрите отбори в Европа да паднат от съдиите на финала....

Гъзман като е левак,кой ти е виновен?

В засада и неподготвен е бил баща ти когато те е правил и затова сигурно недовиждаш!

Това недуразомение пепе беше за гонене още средата на второто с тия симулации

Меси и компания, гледахте ли?