Сърбия победи Бразилия и спечели Световната лига

Сърбия спечели Световната лига по волейбол за мъже, след като на финала в Краков (Полша) разгроми Бразилия с 3:0 гейма (25:22, 25:22, 25:21).

Обратно в новината

Коментари - Сърбия победи Бразилия и спечели Световната лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на сърбите, така се играе, с воля и дух за победа до последната точка на последния сет, със сервис, който странно защо само ние не умеем да изпълняваме от всички държави по света и с всички други компоненти на играта на високо ниво!!! Кога ще ги стигнем сърбите по успехи на волейбол? Абсолютно никога!!!!!!!!! Как те могат да играят волейбол на високо световно ниво, а ние все не можем дори да се доближим до тяхната игра и техните успехи!!! Изводите са все за нас!!! Но поука никога не си взимаме!!! И резултат при нас все няма!!!

Браво на сърбите, заслужават!!! Като си нямат инж. данчолазаров за шеф, волейболистите им ще бъдат най-добрите!!! Да им е честита и да не е последна!!!

До Владо, дето се извиняваше и до новия му авер Пламен . Ало, двамцата, така се прави извинение пред феновете за провалена година. На следващата биеш под ред де когото хванеш, а не да обясняваш, че си постигнал грандиозен успех, защото аборигените, за разлика от всички други, не са успели да ти надуят шушоните.

Браво на сърбите! И можещи и знаещи как да го направят! А иначе - добре, че гледах мача. Ако разчитах на статията - резултата в първата част е вървял назад, сбъркани имена. С други думи - без коментар.

Еваларка им праим ! Играха със сърце, бомбени сервиси, мощни атаки (не като някои други отбори наоколо, да не казвам имена). Заслужена победа, браво на пичовете !

Браво на сърбите. Показаха , че макар и бедна като нас държава може с дух да компенсира успешно финансовите проблеми.