МОК няма да допусне руски спортисти на Игрите?

Международният олимпийски комитет (МОК) ще отстрани всички руски спортисти от участие на летните Игри в Рио, съобщава Дейли мейл, цитиран от Спорт-експрес.

Обратно в новината

Коментари - МОК няма да допусне руски спортисти на Игрите? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в отбора на САЩ сигурно няма допинг положителни проби !!!! Те се модифицират генно от създаването си.... Голям Страх от Русия.Политиката която се води срещу нея я прави по силна и сплотена... или просто САЩ няма какво да направят след загубата на на поредната битка... в световен мащб.!!!

МОК току що съобщи, че допуска всички руски атлети, които не са вземали допинг.

Предишната желязна завеса я издигна т.н. "свободен свят",като упорито и напоително обясняваше,че това е Берлинската стена.Само че речта във Фултън беше в 1946 година и не я произнесе Сталин,а Чърчил.И сега,в нашето съвремие, се сещаме за онази басня,в която лисицата,като не стигнала гроздето,се разкарала,като казала,че гроздето е кисело.Та нашите нови приятелчета пак издигат железни завеси,и пак други са им виновни.Ама този филм вече сме го гледали,и режисьорите,и артистите са за треторазреден порнофилм.

Еее,дойдоха си на думата:То не бяха допинги и куп измишльотини...Ега ти супердържавата ФАЩ,правят си каквото поиска и където си поискат.Браво,да живее олимпийското движение:))

и така една от последните хубави традицции спомагащи сблияването на народите жива от векове, отива в исторята. циничното е че точно MOK погребва игрите.

Това се казва политическа дискриминация.ТОва не е мок ,а американска търговско-политическа организация.Вече няма спорт ,спортистите са катобелите роби ,но с много високи заплащания към тях и от тях към рекетьорските органи на мок,уефа допинг контроли въобще всичко се купува и продава.

ако докажат, че не са част от системата на руския спорт - демек да станат предатели или краварски граждани

Еми й го на, Русия няма място на този свят!

До "аз": челцето ти е нисичко!

Не руснаците северите пръскат комунизъм още от 1917 , но за да знаеш това трябва да четеш по дебели книги от Капитала

Глупак !!!

Без рашъните игрите ще станат още по губещи-съревнованието русия-щати е най продаващия момент от игрите....

Свят без Русия - един по-добър свят! Повервайте ми, тия комунета никъде не са ни притрябвали! Всичко ще бъде прекрасно, само ако го няма руснаците, защото те пръскат комунизъм навсякъде и очакват всички да им се подчиняваме! Е, няма да стане!

То и без теб светът щеше да е по-добро място, ма ей на, седиш и се празниш върху монитора с малоумни изказвания

Мими