МОК не изключи Русия от Олимпиадата в Рио

Международният олимпийски комитет не изключи напълно Русия от участие на Олимпийските игри в Рио де Жанейро другия месец.

Обратно в новината

Коментари - МОК не изключи Русия от Олимпиадата в Рио | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия от МОК са много подли.Нарочно пускат руснаците,та да им гледат сеира как се печелят медали без употреба на допинг. :))

изключи, не изключи, изключи, не изключи, изключи, не изключи, изключи, не изключи, изключи, не изключи, изключи, не изключи, изключи, не изключи, изключи, не изключи.... баааааси, колко листенца има това цвете, бееее...!

Огледай се! Чебурашка ти лепи нови листенца

ква чебурашка бе, вълчо?! просто моковци да вземат най-накрая решение, че станаха смешни!

МОК са били винаги в джоба на Русия!! Корупция.

Това ще даде силен тласък и шанс на изследванията в руската химическа индустрия.

Ще открият нови и непознати за човека видове водка.

е, честито! от олимпиaда ще стане - мелдониaда...

Все пак световните организации, не са толкова настървени срещу Русия, колкото европейските. Все пак има неща които пробутват и изкарват световни тенденции, които всъщност са валидни само в САЩ, Канада, западна Европа и скандинавските страни. И това често ни се представя за света.

Който плаща,той поръчва музиката.

Очевидно в че американците натискат всички международни институции да цакат Русия. Това с МОК пак беше поредния цирк. А нещата са прости има си допинг контрол, хванат ли те гориш и това е. Няма никакво значение какъв си по народност. Тука МОК е прав не могат да те махнат само защото си руснак или от някой друг народ.

Това е дискриминация според Конвенцията за защита на човека. Но я спазват само когато им е удобно.

Срамно решение.

Имах си аз, това е все едно Шрьодер да откаже заплата от ГАЗПРОМ. Рашките са пълни с пари и яко бецален!

Руснаците трябва да покажат достойнство, да се явят и където спечелят да хвърлят медалите, не те са най-важни.

Правилно решение на МОК поздравления,така трябваше,олимпиадата без Русия няма да е същата

не бързайте да приветствате МОК. Сигурно има някоя задна мисъл.

Руските спортисти са престъпници. Техните отличия са незаконни. Това казват МОК и спортните федерации. Както и спортистите и феновете от цял свят. Всичко в тая прогнила държава е фалшиво и непочтено.

Руския допинг екофти,недемократичен абе Руски . Виж Американския е друга работа . Той е демократичен . Абе супер е ,щото е Американски. Имате мозък като гюлле . Без гънка.

Икономика и пак икономика,другото е ,идиотия,щедро демонстрирана от платени плазмодий

Глупак !

За Марк става дума

В МОК явно има мислещи хора.Това ,което се опитаха да предприемат преди всичко англичани ,американци и канадци щеше да ликвидира т.н олимпийски спорт,защото с действията си те обръщат спорта на нещо друго -политика ,дипломация и състезание по химия,Допинга си е допинг,правилата -правила.Но спортът не е политика.

А американските те не пипат допинг нали.Фелпс със 18-те златни медала, леката атлетика, колоезденето...Просто дишат демократичен американски въздух и затова са с такива успехи, не е заради лабораториите бълващи нови и нови допинги.

На мен не ми стана ясно...хем хванати с положителни проби ,хем ще участват...а пък трябва да дават проби по време на игрите?!?!? Че нали всички са задължени да дават... Ако са хванати да ги вадят и толкоз! Иначе се получават съмнения за политически въздействия...

choko73

Там е работата, че вадят всички, а не само хванатите! Не като на другите велики сили.

Гарван гарвану око не вади.

Ей имало и останали мислещи хора В МОК.