250 000 лв. премия за злато от Олимпиадата

250 000 лв. от Министерството на младежта и спорта ще получи всеки български спортист, който спечели златен медал на Олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Обратно в новината

Коментари - 250 000 лв. премия за злато от Олимпиадата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно анализаторите са преценили че нямаме шанс за златен медал. Да обявят направо 10 милиона премия и поне по големина на премия да сме първи сред държавите.

Само да попитам. Ако участва някой в Биг Брадър или друго тъпоумно телевизионно шоу у нас, яде, пие, лежи, пърди и ръси простотии по 24 часа на ден в продължение на месец и накрая вземе та спечели ще вземе 200 000 лв. Почти същото дава България за златен олимпийски медал на спортист, който в продължение на поне 15-20 години е подложен на ежедневни изтощителни тренировки, диети, включително и лични разходи за екипировка, път, наем бази, треньори, лечение, медикаменти, възстановяване, рехабилитации, психически и физически натоварвания с не на последно място огромни лишения в личен план и купчина още неща за да спечели. Така ли е? Да? Ок. Нямам повече въпроси.

Като искаш ходи давай на спортистите по 2 милиона за медал! Извади си ги от джоба и ги дай! Ако искаш и по 20 милиона им дай!

Не са ли те гушкали като малък?

Всичко е търсене и предлагане. Може и цял живот някой да се е лишавал и да е работил, но ние ще го гледаме веднъж на 4 години за между 30 секунди и 2 минути или пък дори няма да мине квалификациите. Важно е държавата да дава пари за спорта през тези години на труд. Премията е един кьорфишек. А за онези фалирали балъци от брадъра, парите са важни. Винаги ще се намерят и няколко идиота, които да отидат да се излагат и за без пари разбира се.

тия пари да се инвестират в спортистите преди тез олимпияди а не след дъж качулка...

Естествен отбор, оцелява по-силният и почва да мачка по-слабите.

И да обещаят по един милион, все тая.

Спокойно могат да обещаят и 2 милиона, така или иначе златен медал няма да помиришем дори. То става с адекватна политика и спорт сред децата, не с обещания за премии, които обещаващите са наясно, че няма да им се налага да дават...

А НА ФУТБОЛИСТИТЕ,АКО НЯКОЙ СЛЪНЧЕВ ДЕН СЕ КЛАСИРАТ ЗА С.П. ИЛИ Е.П.,ТРЯБВА ДА ИМ ДАДЕТЕ ПО-1000000 ЕВРО!!!

250, 200, 150 хилки!!! И откъде ще дойдат тези пари?! От тлъстото д.пе на Прасен Крадлев? Каква полза има България от тези медали?! Тия нали са професионални спортисти - да си заработват парите! Обаче кой ще даде пари, за да гледа състезание по гребане, скачане, хвърляне на нещо си... Ами тия "делегати", дет ще си разходят седалищата до Рио покрай атлетите - кой им поема разноските?

де да имахме шансове медали щяхме да ги изгладуваме тези пари за да ги дадем на героите. ама няма. забравете за спорт в държава, в която децата не спортуват.

Какви герои, бре заплес отнесен! Химико-биологични зомбита, които се движат като роботи, а главите им са пълни с чалга и блянаве за много пари! Днешните професионални спортисти са професионални проститутки - няма идеали, няма привързаност към отбор, град, родина - който им плати повече (Казахстан, Турция, ОАЕ, Катар, Занзибар...) негови са!