ЦСКА стартира сезона с победа над ”Славия”

ЦСКА-София стартира с победа в Първа професионална футболна лига след 2:0 срещу "Славия" на стадион "Българска армия".

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА стартира сезона с победа над ”Славия” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито на Чавдар Етрополе! Както беше сигурно, че цска ще спечели купата миналия сезон, така сега е ясно, че хибрида Чадвар-Литекс прекръстил се на цска ще е шампион!

Заглавието определено е подвеждащо, защото не уточнява кое от цска-тата!!! А всъщност ставало въпрос за цска-Литекс... цска-рите доживот ще бъдат подигравани, защото реално нямат отбор. Оригиналното цска май го няма?! Кой от трите отбора може да докаже, че е истинското цска??? А да поддържаш измислен отбор и да се величаеш със стара слава на друг отбор е достойно само за съжаление или подигравки!!! Съжалявам, цска-ри, но Вас Ви използват!!!

Левскарче ,не се страхувай толкова много. Имате опит от последните години. Ръка не сте ловнали.

Толкова червени "бизнесмени", толкова червени милионери, толкова червени привърженици... и не можаха да съберат няколко милиона, ей така да покажат на останалите, че могат да излезнат от батака с достойнство... не трябва да бъде по най - тарикатския и ощетяващ държавата начин... и после що така се случва...

Лошото, че и в Левски сме едни... Толкова публика, най-голямата в България. Толкова милиционери фенове, най-многобройните. Толкова дебели милиардери собственици, спонсори и какви ли не още. Токлова телекоми-монополисти, мафиоти български и международни, комунисти и капиталисти... Толкова министри, премиери, кметове, общинкси съветници, конституационни съдии... Само ние сме с такаква подкрепа. А пък не можеме да съберем и нямаме пари да си платим към НАП едни пикливи 8-9 милиона, нямаме да си платим към играчи и треньори едни 5-6 милоина, нямаме да си платим за строежа на А сектор едни жалки 14 милиона, нямаме да си подредим една класна селекция за да не се срамуваме като срещу Марибор и сега в шампионата... Нямаме дори да си направим козирка. Та прав си. И ние сме така. Жалка история...

Преслав ако продължава с пропуските може и да гледа мача от скамейката.

Снощи коментаторът 100 пъти нарече ГМО Ловеч - Етрополе "армейци". Може ли някой да ми обясни към коя армия се числи новороденият Франкенщайн?

Коя артилерия са,помисли посредственико!

Те са кръстени на частна оръжейна фабрика, неграмотнико. Оръжейна фабрика = Арсенал. Виж и в Казанлък как се казват заводите за оръжие.

Мутренската...то друго остана ли...

Има днес толкова общо с оръжейната фабрика от която е основан и кръстен,колкото и армейците с българската армия -това исках да ни подскаже,но явно си ниска топка:-) Впрочем нали знаеш,че на Острова има кукумявки,свраки,вълци,а у нас на твойте любимци казват гов.:-) не се чете ли:-?питай на герена там пасат и други като теб

... към армията... на бъдещите... безработни... със командири - бъдещи... пандизчии...

В УЕФА третират ЦСКА -София като нов клуб.

Трите звезди означават 30 титли . От БФС обявиха , че новият франкенщайн наследява 4 титли и 4 купи на България от Литекс . Имам познати , отровни цесекари и като ги попитам за трите звезди , мълчат , като бити гъзове .

Трите звезди на емблемата на ЦСКА означават трите полуфинала в КЕШ и КНК...новото ЦСКА кога го постигнаха:)))

Колкото си знаеш историята на франкенщайнчето, толкова знаеш и защо имат тези звезди над петолъчката!

ОК.За 31 пъти шампиони на БГ...

Честито на Ловеч-Етрополе за победата , честито на борческо-мутренските примати за поредното ограбване на българските спортни ценности , честито на всички българи за тоталната капитулация на държавата пред агресивните далавери на шепа селендурски тарикати , честито за падението на Българският футболен съюз ! Честито за скорошната забрана за участие , на ВСИЧКИ български футболни отбори , в Европейските турнири ! ! !

Е защо трябва да забраняват за участие в евро турнирите...те и без това си не могат.

Браво на Литекса- Лоуеч, бият Слабия в София.

Удоволствие е да гледаш бившите чорбари как се гърчат и се мъчат да се оправдаят, защо са станали фенове на Етрополе

Преди няколко години намразих левскарите заради простотиите, а сега мразя цесекарите повече за продажността си.

Има грешка в заглавието - Това е мач между Литекс Етрополе и Славия! Хахахахахахах

neXus

Муууууууууууууууууууу. Очакваме граф Зурла да се изкаже.

Вечните цесекарски комплекси - къде видя "лефски в статията?!" Май без лефски не можете да живеете?!

Като гледам колко говеда са се изсрали злобно в статията, е видно где са комплексите. Очакват се с нетърпение мачовете Разград - Кенеф София И ЦСКА - Кенефски София

Виждам, че усилено учите чужди езици. Похвално. А по същество - за мъртвите или добро, или нищо. В случая - нищо.

Учим, как иначе да общуваме със свинете? Ем нищо да е. След Марибор - синя тишина, ах, синя тишинаааааа

Вари го, речи го ЦСКА е ТРАДИЦИЯ И КЛАСА!

Традиция в уредено първенство и управлявана от мафиоти. Имате глави на раменете. Мислете преди да пишете небивалици.

Кое ЦСКА, това закърпеното между Литекс Ловеч и Етрополе ли? Ами то е създадено 2016-та година, бре!