Лудогорец отново е в групите на Шампионска лига

"Лудогорец" за втори път ще играе в групите на най-комерсиалния турнир Шампионска лига.

Обратно в новината

Коментари - Лудогорец отново е в групите на Шампионска лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Лудогорец, и ако искате да го ставните с това на Левски преди много години незабравяйте, че тогава каква реклама беше да подкрепим бг отбор, който ще прослави България, сега какво стана , тези хора си смениха позицията на 180, ама нормално нали на нас все другият ни пречи!

Достатъчно е да се погледнат коментарите отдолу и веднага става ясно защо българската нация е на умиране и това ще се случи до 40-50 години максимум. Ненавистни, злобни човечета, пропити от комплекси чак до червата. Африканците и арабите /на които ние се присмиваме и наричаме отпадъци/ когато видят човек в беда от племе, в което са в смъртна вражда, веднага тичат да помагат с риск за собствения си живот. А само при "великите" българи може да се види как цигани бият българи и отстрани да се гледа сеир. Тази нация е отпадък с главно О.

Колко си прав за съжаление

ТЪПИТЕ ГОВЕДА И ПРАСЕТА ЩЕ ТРЯБВА ДА БЪХТАТ ПО 350 КМ ДО РАЗГРАД ЗА ДА ГЛЕДАТ КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛ

Я да видим мож ли позна от раз дали ще пътуват?

Лудогорец могат да обединят България както 94г. националите го направиха. Само дано наркоманите на Леефски да не се присъединят.

Постижението на Лудогорец е повече от страхотно, но истинска наслада е показаният футбол и най-вече умения и желание за победи. Страхотни. И нека са за пример на заплатаджиите в БФС, а от сутрешното интервю и на спортния ни министър, че на никой не му е виновна държавата, кризата и международното положение, за да постига успехи. Успехите идват с много труд, но и умения, идеи и правилна реализация. Е, в Лудогорец могат, а в БФС и спортното ни министерство се провалят и оправдават с глупости.

Побеждавад, защото имат пари. И купуват добри футболисти. Не са направили школа, не са възпитали и тренирали млади таланти, нищо не са направили за българския футбол. Схемата е проста - наливаме пари = имаме успехи. Подобно беше в Ботев Пловдив, преди да фалира КТБ, но поне в Ботев има традиции и повече българи. Един ден, когато Домусчиев прецени, че вече не му трябва този отбор, Лудогорец ще изчезни също толкова бързо, колкото се и появи. Това е.

ВЪРВИ ДА ВИДИШ КАКВА БАЗА Е НАПРАВИЛ ДОМУЗА ПОГЛЕДНИ ИГРИЩАТА ШКОЛАТА И ПОСЛЕ ПЛЮЙ И РАЗПРАВЯЙ ПРОСТОТИИ

Лудогорец ако беше съставен само от български футболисти нямаше да постигне такива успехи.

Явно и акълът е важен. Браво на Домусчиев! Само с ритнитопковщина не става, макар тя да е най-важната-все пак футбол е това. Със завист, подливане на вода и съдии - специалитетите на ръководствата на софийските "грандове", също не става. Успех на Провинцията! Браво Разград!

хахаха никога български отбор не е бил толкова подпиран от държавата и съдиите! дори само 6те милиона за стадиона от държавата са достатъчни за да се докаже това! съдиите постоянно свирят в полза на лудогорец помня един мач в който съдията не даде 2 чисти дузпи на берое! наглост

Берое си каза думата, какво могат - видяхме. А ако баба беше мъжка, щеше да има ... дръжка.

аз пък помня, че по тъп коментар от твоя не съм чел

Това българина е диагноза. Аз съм Левскар, но винги викам за който и да е български отбор играещ срещу чужд. И няма значение името или колко чужденци има. За мен и сагата с ЦСКА се преекспонира. Фалира ги Лупи, трябваше да си изкарат пътя обратно до А и това е. Все пак парите са на всеки от нас от джоба - и моя и твоя. А само когато има силни отбори Лудогорец, Цска, Левски, Локомотив Сф и Пловдивския и още други ще може да ни се получи нещо и навън...

Преди да създаде проекта Лудогорец,Домусчиев беше в ЦСКА/тръгна си разочарован и обиден/А голямата му цел беше да купи ЦСКА...има много информация в нета/брат му е Левскар/ Тези двамата са повече,,фенове,,на ЦСКА и Левски от колкото плювачите/фенове/.....Успех на Лудогорец

Браво на момчетата! Заслужена победа! Да им е честита. Хейтъри винаги ще се намерят, които да плюят по отношение на чужденците в отбора, но фактите са налице: един добре играещ и нахъсан отбор, не случайно 5-кратен шампион в "А" група, вече 2 пъти участник в ШЛ и осмина финалист в ЛЕ, а хубавото те първа предстои. Успех, късмет и да ни радват с хубави емоции!

както литекс стана цска, лудогорец пък да стане левски :-)))))))) хем половин Бг ще му е публика, хем ще се спасим от жалното и нестихващо мучене :-))))))) (а може би и квичене) ... Иначе сериозно, супер успех, браво! ДАНО този проект не се затрие със скоростта на светлината, типично по български!!! А да видим едни дъъълги години редовно участие в групи на ШЛ и т.н. Това само ще тегли бг футбола НАГОРЕ, с коеф., а и стимул за ост. отбори. Само да попитам какво толкова за 25 години направиха в Европа Ганчев, Черепа, Батков, Патков, СИК, ВИС, МГ, ТИМ, БИК, МУК, ЙУХ и т.н.??????? Защо сега скачате на гела????

заработиха някойл лев и до там последни ще са в групата...догодина пак първи и така може пак в групите.

Ще могат да си купят когото трябва а Уевски ще събира разни некадърни чернилки и ще продължи да се бори за второ трето място

ЛУДОГОРЕЦ са зелени богове, кой докарва европейски грандове в България а? Уефски , Цицекс, Берое ли хахах Има един хегемон в България и той се казва Лудогорец!!!!

може и да позеленеят от допинга :))

лудогорец е футболен франкенщайн извращение левски е надживял доста такива :) нафтекс дойде и си замина литекс дойде и си замина с лудогорец ще се случи същото :) просто един ентусиазиран комсомолски милиардер който използва всички мръсни номерца :)

Аман от тъпите софийски помияри. Ще ходят да зяят по стадионите и кат вземат десетина години калъфката на купата ще се разбягат

:))) нищо не си разбрал имало е период в който комунистическият тумор цска е бил 10 години подред шампион въпреки това левски тогава е имал най-много фенове :) много неща не разбираш :)

лудогорец бяха в шампионска лига и лига европа взеха много повече пари от левски през 2006г. не виждам да са купили някакъв стойностен играч не продадоха никой от великите си футболисти в стойностен отбор треньорът им е буквално никой статиона им го построи държавата :)) което го призна и бойко борисов :)) миналата година отпаднаха от някакви анонимници но явно тази година гела е подсигурил нещата :) те лудогорец играха повече баскетбол отколкото футбол :))) а също и доста балет и полежаха доста :))) но явно на съдиата нещо му харесва в лудогорец :)))

ОК, Лудогорец са ясни, кажи Левски какво направи и къде са сега. Само да кажа аз съм обективен Левскар.

ако някой беше налял толкова пари в левски колкото в лудогорец левски щеше да се представи много по-добре от тях! през 2006та левски стигна 1/4 финал в ЛЕ с предимно български футболисти и минимален бюджет! гледайте обективно!

Че Уевски и Хибрида се отдаличават на светлинни години от класата на Лудогорец Нали си имате известни треньори нали си имате агитки от кухи фенове нали Тиквуня ви обеща титла ама пусто не става и не става Сто години само калъфките на купите за вас Свиквайте това ви чака

От кога чужденците са ви проблем ??? Да не би случайно Мадрид или Барселона да са само испанци, или Арсенал, Сити и Ютд само англичани? Ами националния на Франция - 3ма французи. На клубно ниво това отдаааааавна е превъзмогнат "проблем". Важното в случая е, че "скаутинга" на Лудогорец е добър, за какво да взимат български спортисти, които не изпълняват нужните критерий? В някво бъдеще вярвам, че ще направят и школа, в която ще си развиват млади таланти и тогава наистина вече може да има повече българи в отбора

Освен футболна слава Лудогорец си спечели и 15 мил. евро от влизането в ШЛ и със сигурност ще повишат класата на отбора и ще инвестират в базата и школата си - те са го доказали. Левски също беше там взе милиони, но всичко потъна някъде... Ето това е огромната разлика.

Лудогорец е едно странно образувание за пране на пари от едно мазно копеленце. Отбор има, но публика няма.

Радвам се че лъсна цялата Ви ненавист Ще се радвам Киро да построи стадиона в Рз и тъпите шопи да трябва да пропътуват 350 км за да гледат как играят стойностните отбори в България КАТО ЛУДОГОРЕЦ НАПРИМЕР

ха ха ха Супер изказване! ++V

Но Левски и ЦСКА като имат публика да не би да са прокопсали. Наскоро Левски ги глобиха 60,000 Евро заради "великата" им публика!

лудогорец са толкова български отбор че си кръстиха трибуната на румънец :)))) извращения на комсомолски милиардери :))) нищо не ме задължава да харесвам лудогорец! двулични тъпаци утре на друг ще се кланяте :)))

ДАЛИ ХАРЕСВАШ ЛУДОГОРЕЦ СИ Е ЧИСТО ТВОЙ ПРОБЛЕМ, НО ЧЕ СИ ГОТОВ ДА ПРОДАДЕШ БЪЛГАРИЯ КАКТО РЕДОВНО ГО ПРАВИШ Е ДРУГ ВЪПРОС АМАН ОТ МАЙЦЕПРОДАВЦИ КАТО ТЕБЕ, КОИТО СА ГОТОВИ ДА СЕ ПРОДАДАТ ЗА ЖЪЛТИТЕ СТОТИНКИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ

Какво общо тук имат американците, бе комплексар скапан? Я ходи да си чешаш кравстата на друго място - тук се пише за футбол.

Използваш тук че никой не те трие. Още не са те разбрали що за боклук - доктора по икономика завършил изгорялата гимназия

приятел, ти си ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ-комунист- БЕЗРОДНИК. НЕ ПЕТНИ НАРОДНОСТТА БЪЛГАРИН. Престани да пишеш

Да,а сега вече,това,което някога се наричаше Комунистически интернационализъм, днес му смениха името и се нарича Евроатлантически мултикултурализъм. Което и от двете да го наречеш този -все си прав -едно и също нещо е-:)

шопите получиха сърдечни удари и инсулти от завист.

Не е вярно! Аз съм шоп и съм от Локо София и винаги съм подкрепял Лудогорец ,като играе в Европа!Говориш за сините и червените наркомани и кретени!Браво на Лудогорец,успех в групите и само Локо София!

Поздравления, радвам се , че има нормални шопи.

И аз съм от София и съм от Левски, но това не ми пречи да подкрепям всеки отбор пишеш след името му (BUL). Така сме всички нормални българи.

Шоп съм от ЦСКА. За разлика от повечето делиормански "патриоти" ходя на международните мачове на Лудогорец и ги подкрепям с удоволствие.

Абе пука ми на мене Жоро ли играе или Жо в отбора.Важното е ,че Лудогорец ми доставя страхотни вълнения и емоции с играта си...

В Лудогорец слабо играха точно българите Минев, Вл. Стоянов и Дяков. Добре, че няма много българи в отбора.

Спокойно! Mазния Домуз ще ги замени с афрочовеци, ти не бери грижа! Да те попитам ти случайно не си ли от туския етнос? Много странни коментари правиш за да си българин!

А то и акъл се иска освен пари...Левски и ЦСКА колко си страдаха от некадърно управление...Да не пари да са нямали...Ех, Кире ,Кире да беше барем Левски вземал или пък армейците -песни щяха да се пеят сега за теб...

приятел, ти си ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ-комунист- БЕЗРОДНИК. НЕ ПЕТНИ НАРОДНОСТТА БЪЛГАРИН.

Левски и ЦСКА, гледайте и се учете хахах

и да изпратят поздравителна телеграма на лудогорец.вече само това могат.

Радвам се за Лудогорец и съжалявам само шопите, които така жално и милно плачат.

понеже някои тук твърдят че чехите не били протестирали: Халфът на Виктория Пилзен Ян Копич бе много ядосан след отпадането от Лудогорец. Той се изказа остро срещу рефера Ундиано Майенко, като си позволи доста остър език. На терена не видях добре ситуацията, но всички около него викнаха: Ръка!, затова и аз също. После изгледах записите и наистина имаше ръка, както и голът на Марек Бакош беше редовен, заяви Копич.

То, на некадърният , освен да завижда и да лае след кервана, какво друго му остава? И на световни финали, редовни голове се отменят, голове от очевидни засади се признават, но никой не реве и не подава оплаквания.Просто съдията така е видял, така е решил, и на терена неговата дума е закон и не се оспорва. (а и съдиите са 5 броя!) Цял свят видя как Марадона вкара гол с ръка, ама никой не оспори титлата на Аржентина.На "ракетата" на загубилият отбор целият космос и е крив. Наскоро гледах срещата между ЦСКА и Пирин. Ами то нямаше съдийски сигнал. при който играчи на Пирин да не атакуват съдията.

мекере

Браво на Лудогорец!Невероятно успешен бизнес проект,който и тази година ще донесе радост на иначе изстрадалият български запалянко.

браво симулации и лежане хванати съдии може би и допинг? последното участие в ШЛ са тичали повече от байрен и барселона!

Българският запалянко не гледа Лудогорец, а сериозните първенства. Бизнес проект с три-четири български футболисти и 30-тина чужденци!? Наистина е бизнес проект, а не футболен клуб!

Я ми изброи сериозните първенства и после преброй колко чужденци играят в тях. Българската простотия вече е готова за патентоване, повярвай ми.

Найстина постижението на Лудогорец е много сериозно, видяхте, че Виктория Пилзен може да играе и по-силно, да на моменти доста грубо, но залога беше голям. Сами виждате колко е трудно на отбори от ранга на нашето първенство да влязат в заветните групи - това са 3 отбора в предварителните кръгове общо 6 мача, като от тях 4 срещу много сериозни съперници и най-важното Лудогорец не загуби нито един мач от 6-те. Това говори за много стойностен отбор, дано направят добри мачове в групите на шампионската лига.

Хора, за пореден път се убеждавам, че българите сме голяма работа-само злоба и негативизъм лъха от нас. Направих си труда да прочета и чужди издания и навсякъде ни поздравяват хората и казват българския Лудогорец се класира. не осъзнавате ли, че останалите наши отбори няма как да направят такъв подвиг за 5 години. Сега вярвам, че националния стадион ще се напълни за поредните евро грандове и срещу тях наш Лудогорец.

глупости лудогорец не е националния отбор този мач беше отвратителен съдийски грешки лежане и симулации ако бях фен на лудогорец щеше да ме е срам

Фен си на ЦСКА-София нали? Завиждам ти!!!!

Сложих ти плюс, но си за минус!!! Виж статистиката от плюсове и минуси и ще разбереш, че мнозинството Българи подкрепя "Лудогорец", и то много голяма част!!! Е, винаги има няколко мижитурки, но те са изключението, което потвърждава правилото!!!

Браво на българския отбор! Всъщност колко етнически българи взеха участие в мача вчера? Не че нещо, но ми е любопитно.

такавая порнография не бях гледал отдавна :)) очевидна игра с ръка при изравнителния гол неправилно отменен гол на чехите при този гол имаше отново игра с ръка на защитник на лудогорец неправилно свирена засада на чехите при която имаше излизане сам срещу вратаря кафу удари с лакет умишлено един в гърлото и нищо :))) лудогорци лежаха и симулираха постоянно :))) се едно гледах мач от В група само дето ако беше във В група съдията щеше да бъде бит много :))))

Като те чета се чудя, въобще как си го написал на български. Все си мисля, че си чех, о не обърках се ти едно нещастно озлобено селянче, защото даже и чехите не биха се жалвали така, че видиш ли съдията ги ощетил.

бил съм българин дълго преди измисленият комсомолец милиардер да купи измисления лудогорец да му сложи най-измисления треньор в България и да накупи един тон бразилци :) гелосания унищожава българския футбол :)

А така като си гледал внимателно, да беше видял и несъществуващата засада на Вандерсон в началото, когато изскачаше сам за 0:1 и мачът свършваше. Или нарушенията с/у Лудогорец, поне 2 се сещам, които не ги свиреха. Неволната игра с ръка нямаше да направи впечатление на никой ако беше в центъра, не е оправдание за защитниците, че изтърваха Мисиджан след това. Да, като цяло слабо съдийство, да, Пилзен бяха ощетени, но това е футбола. Лудогорец обаче не бяха близо до отпадане в нито един момент, тактиката им беше съобразена с комфортната преднина, след втория гол на Пилзен натиснаха и веднага имаха положение. Напълно заслужено продължават, а завистта и злобата на левскари/цскари е очаквана.

КУЧЕТО СКАЧА СПОРЕД ТОЯГАТА ИЛИ СПОРЕД ИНТЕРЕСА

Говедата и чорбетата злобеят ,май..

Чорбета вече нема. Има микрета.

Само името е българско, играчите са чуждестранния легион. Българи не могат да играят като тях, защото са тарикати и не се хабят да тичат.

Аз например не съм софиянец и не съм левскар или цесекар, но и аз не харесвам Лудогорец и искам да падат. Аз съм фен на друг български отбор и въпреки, че той не е толкова силен в момента, аз не мисля да го предам и да викам за "силните на деня". Ами ако утре Миньор станат силни ... за тях ли трябва да викам ?! На това му казваме фурнаджииска лопата

В България винаги е имал предатели за това сме на това дереже

никой не те кара да викаш срещу отбора си. Ако си българи подкрепи български отбор, когато играе срещу други! не стига ,че са единствените, които крепят честта на футбола ни в Европа, а вие отвътре ги предавате!

каква пропита със злоба е написал нещастния редактор от дира. Личи си че газ пикае. Сякаш съжелява че не Пилзен, а Лудогорец се е класирал

Мъката и злобата дълбаят нещастните говежди и свински сърца. Кво ли си мислят - що ли и ние нямаме един такъв отбор. Че направете се - парите са при вас при шопите ама само с пари не става трябва и акъл - ето кое липсва при ВАС. ВЕЛИК ЛУДОГОРЕЦ СЛАВА

Браво Лудогорец,много нервен мач. А всички тези чужденци играят за български отбор и то го правят .

Целия свят е една лудница. Браво на Лудогорец, че макар и с 3-4 ма Българи, слави името на Бългатия. Браво и на пишещия предния пост, че помни такива факти, като Турско робство и милее за България.

Спомнете си колко време Арсенал нямаха нито един англичанин в състава си, топ отборите в големите първенства са почти изцяло от чужденци , не е вярно, че с нищо не се помага на бг футбола, все пак е изградена отлична база за стандартите в бг, вероятно една част от приходите ще се инвестират отново тук. Не бъдете толкова черногледи.

Благодаря за този коментар! Мързеше ме да обяснявам на злобарчетата тук за Арсенал. Само да добавя, че дори треньорът им е (и беше) франсе

Браво Лудогорец,най-класния Български отбор...късмет в групите!!!

Да имаше и публика ......

В Шампионска лига няма пари заради публика. Нито има някакво Първенство на Публиката. Вижда се много добре у нас, колко са велики отборите с публика и без футболисти на терена.