”Левски” записа нова разгромна победа

"Левски" победи "Верея" с 4:0 в двубой от пети кръг на Първа професионална лига, който се игра на стадион "Георги Аспарухов" в столицата, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” записа нова разгромна победа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левски мачкааа . . . САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Бре кой беше тоя отбор Верея!!!??? Бре Левски пак играе с отбори от Ф групата май май, че и се кефи да ги бие даже!!! Ей ма я изиграйте некой мач с отбори от Г фрупата бре за пример да речем примерно Хеброс Харманли, пък тогава да видим дали няма да ви лупат като мече у дувар! ;))))))

Чакаме ЛитеХ ;)

Ааа ше има да се чака още мноооооого! И то само ако искате да играете с името Литекс! Инак сега на стария литекс му викат ЦСКА-София! Така, че мое и там да се уреди нещо! :)

Я, то освен неграмотни прасета имало и полуграмотни, които могат да четат. Браво, дори се интересуват от Левски, очаквайки да падне от Верея, "касапина" на прасетата. Споко и вашия ред ще дойде!

Що викаш на ловчанлии прасета? Не се ли вика така на цска?!

Защото те сами се натискат за тази титла. Иначе им викат "Свинтекс". А на ЦСКА вече се вика един дървен кръст и лека им пръст...

Бий Чорбата по главата,ама здраво!

Громят със страшна сила утвърдени имена във футбола. И ако БФС посмеят да не ги уредят като шампиони и ни прославят стигайки до 2ри кръг на квалификации за Шампионска лига ... да му мислят. Играят със стил, без грам нарушения, квалитетен и качествен футбол - всички са срещу тях, но те разгромиха титаните от Верея.

Време е да зарадваме сиромашията време е да сме ШАМПИОНИ. Лошо че пак няма да има дерби щото това не е ЦСКА а дерби с Литекс боядисан в червено не е дерби - но ще ги бием и тях този път с 7 та да им напомним какво ЦСКА са Айде наште

Тц, Чавекс е шампион тази година! Пребоядисаните фенове на цска трябва да припознаят отбора на Гриша Ганчев иначе цялата алабалистика със сливания и преименувания отива на кино .

Все идиоти правят коментари има лечебни заведения за болните ви мозъци ако имете такива

А лудницата блъсната от влак, шаляляляля...

За пореден път се ИЗХОДИ по въпроса...едно време имаше истински Левскари:)))

Такааа. Значи според теб само привърженици на един изчезнал отбор могат да се ... "ИЗХОЖДАТ" (ама каква естетика на изказа...), когато "Левски" нещо се издъни и да се кефат на провалите на пряката конкуренция? Newsflash cowboy - този ви монопол вече е отнет. А относно едно време - едно време и ЦСКА имаше...

Абе нямам думи,за какво иде реч,някой да ме светне,кой е този отбор левски.....в коя група играе че не се сещам...ретнитопковци ли са или братчеди на цска тире софия или нещо такова .... пълна порнография....!!!!

вече е доста късно да ти светне каквото и да било...на тая възраст и гащите не си знаете къде са а за футбол....КО БЕШЕ ТУЙ:))))))

След такива новини в Барселона, Реал и другите световни грандове се съмнявам да спят спокойно ......

То пък едни ритни топковци, та едно чудо!

Еййй, тия започнаха да покоряват Европа и света. ГоУема сила са.

Юниците май се разгониха.

Алоу, вети! Лапай бързо кетамина!

Вече са готови за Европа!

Ха Ха Ха.Евроидиоти