Нова победа класира Григор Димитров на 1/8-финал

Григор Димитров се класира за осминафиналите на "US Open", след като се наложи с 6:4, 6:1, 3:6, 6:2 над португалеца Жоао Соуса за 2 часа и 41 минути.

Обратно в новината

Коментари - Нова победа класира Григор Димитров на 1/8-финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ще победи тази нощ??? Българският млад лъв или Британския Звяр??? Хайде, Гришка! Успех довечера (мачът започва в 02.15 през нощта и е гвоздеят на програмата)!!! Давай лъвче! Зарадвай стотиците българи на корта и хилядите по света с една грамотна игра и с безценна победа! Изкачи поредния 8 хилядник и спечели още един мач на легендарния Флашинг Медоу - както го направи на Централния корт на Уимбълдън(който между другото скоро ще бъде кръстен на Анди Мъри!!!)! Да се играе на Централен корт на всеки турнир е голяма чест! На турнир от шлема е три пъти по-голяма, а както е тръгнало скоро Григор ще запише в историята на българския тенис че е единствения ни тенисист от мъжете който е изправял на крака публиката от централните кортове на всички големи турнири по света! Това е наследството което ще остави на света! Тук може гордо да прибавим и 13000 хиляди изпълнили до краен предел зала Армеец в София! Насладете се на магията на Българския Маестро тази нощ! В кой спорт сме по-добри от САЩ, Германия,Русия,Китай,Испания,Австралия,Италия??? В тениса!!! Това страни с вековни традиции а ние си имаме спортист който е нвероятен! Най-красивите изпълнения отново са негови! Ето го и последното под номер 1 за миналата седмица!!! : link

За съжаление тука не се появава видеото, но ако сте решили да се насладите на този шедьовър може да го намерите на страницата за тенис и кафе.бг

Хайде Гришо, Анди Мъри е много добър в момента,но ти можеш да го биеш.Когато почне да се преструва на изморен или неконцентриран не му се вързвай а му набий канчето,защото можеш!

Бравооооо Гринго , чекам те и шотландецо да пребиеш и че ти играем на сватбата , обещавам ти...:))

Коя е Моника?

Момче админче,изтрий всичко дето съм написал щото др моника не си поплюва.Все ше разбере че не си ме изтрил ,и ше те уволни.И после аз ше съм виновен.

Колко жалко, че не те трие....

Ми да при такОв "начин на изразяване"-триене му е майката.Само дето остават идеите изразени с тоа ужасен,не ОТВРАТИТЕЛЕН "начин на изразяване".Тех нема как да изтриеш мамин умник.Кофти ли ти е от това коооолко голема е разликата между мен и останалите.Тех не ги банват.Нема за кво да ги банват.Те са безобидни добичета.Банването е за теа с идеите.За теа дето имат акъл в главите си а не за ...ми не знам кво имат в главите си.Всеки случай не е акъл де,тва искам да кажа.Хаха

Какви идеи, бре ценител. Самата дума "идея " се самоизключва, когато става въпрос за твб. Дете на пет години има по - високо IQ :) Приятен ден, селфи :)

Браво на момчето и хубаво гадже си е забил-браво

Интересно ако хаскьоското селяндурче бие мъри,как вашия живот на БГ говеда ше се подобри.Ето примерно личната мутра на свинара от правец ви казва че НЕМАЛО КАК ДА НЕ ПЛАТИМ НА "скъпите ни руски братя" за белене.Ама вие БГ говедата сте над теа неща...хаха. Не разбирам що промивачите на говеждите ви БГ мозъци проявява такова старание в таа дейност,след като вие немата мозък и за 5 пари...

Ти си странен. Казваш, че другите нямат акъл за пет пари, а чакаш на тия другите да ти подобрят живота. Ти си един смотаняк. Защо някой друг трябва да ти подобрява живота? Длъжен ли ти е? Не.

Хаха,нищо не чакам от никого. По-скоро се опитвам да обясна на теа дето сте без акъл чийй е к..а в гъ....те ви.А дали ше си го извадите или ше продължавате да си го начуквате това си е ваша говежда работа.Както се вижда 2 седмиси след като др моника пое власта в дира аз бех баннат за винаги от политическия раздел на дира.По-сигурно доказателство за написаното по-горе не може да има.Да не ви отварам очите...Ако на некой не му е ясно точно заради малоумните в БГ аз требва да страдам от такива като др моника и къмпани.Разбра ли селяндур.

Ако не си разбрал селянче,онеа дето ти промиват полирания мозък взеха ВСИЧКАТА СОБСТВЕНОСТ В БГ.Така че никой в БГ не може да направи нищо без техно разрешение.И разбира се в техна полза.Ако си мислиш че ти селянчето можеш да направиш нещо за себе си преко техната воля значи немаш акъл не за 5 пари а за една стотинка...хаха.Ми те за това измислиха "прехода" и създадоха маса образуваноя за да не можеш ти говедо да направиш каквото и да е.Е то бива преовинциализъм бива селяндурщина ама това ващо на БГ говеда нема равно...

Да отбележа Григор е бил Мъри няколко пъти. Това ме ерадвало.А вас г.н.предполагам дървен шоп и то брутално не умен ще се удавите в собствения си сос отходен. Апропо вие къде живеете ?

Типично малоумно мнение на малоумен шоп, който се мисли за столичанин, живееки на 1 туба бензин от центъра на ГолЕмото село. Този манталитет е известен на цяла България. Заради тъпите и прости шопи страдаме всички. Цялата страна работи за тях, което е жалко. А още по-лошото е че мислят другите за селяни без да са се погледнали самите те в огледалото.

хаха,кофти ли ти е...Явно пенитрацията е била дълбока и болезнена.Така требва...Може пък и да вденеш.Въпреки че след като 26-27г не ви стигнаха да разберете кво ви се е случило....

Браво на Григор, че най-после намери треньор, който да го вкара в правилната насока! НАдявам се отново да започне да побеждава най-големите и догогина да се върне в 10-ката, където му е мястото. Очаквам победа над Мъри. Трудна, но сладка. Срещу Мърльото, играта му върви по принцип и му е удобен съперник. Единственото, което се иска е да бъде концентриран през мача и ще стане. Разконцентрира ли се, както при предните мачове и ще загуби. Мъри ги усеща много добре нещата и в слабите моменти на противника му идва силата. Гришо започне ли да го мачка още от първия гейм, онзи ще опъне белите платна. Гришата е слаб психически. Там трябва най-много да работи. Огъва се лесно и е на приливи и отливи.

ЧАК ПЪК МЯСТОТО МУ ,НЕ Е В ТОП 10,АКО Е ТОЛКОВА ДОБЪР НЯМАШЕ ДА ИЧПАДНЕ ДО 34М

Прав си - мястото му е в топ 3. Показвал е потенциал да бие и Мъри и Джокера. Ако спре да го е страх от победата, ще се забавлява в топ 3. Или ти разбираш повече от всички големи имена в тениса, които го бяха обявили за бъдещия номер 1.

БРАВООО!!! Мъри е страхотен, Гришо може само да спечели от мач с него.

Гришо може само да спечели мача.

деер

Вие, дирчовци, сега ли се събудихте от летния университет? можеше и да изчакате и срещата с Анди Мъри , за да информирате с тази обстойна статия....

Аре не са обяснявай а изкарвай кинти, да не ти свършат че Шерцейегвер веднага ща напусне.

Браво! Типично по нашенски. Много ли му завиждаш? --- Успех Гришо! Няма да е лесно, но всичко е възможно, когато вярваш в себе си.

Пич, при тебе кинтите свършиха ли? Не бери грижа за Григор, ако му се помолиш, може да изкара и за тебе. За да спреш да злобееш.

Шварцейегер ще му види сметката на кинтите. Хамлетон я е разглезил да разполага на широко.