Решават съдбата на Шарапова в края на октомври

Спортният арбитражен съд в Лозана ще обяви решението по жалбата на руската тенисистка Мария Шарапова в първата седмица на октомври, съобщава "Спорт Експрес".

Обратно в новината

Коментари - Решават съдбата на Шарапова в края на октомври | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина красива жена.Евала.

Маша ми е Симпатия. Това което става сега е Непотчена Идиотщина. Това не е свързано товкова с Пари, колкото с "Морал по Западняшки тертип". Нито ще Убият Спортиста от Хай Класа, нито Хубостта на Жената. Нека да бъде в Отлично Здраве. Другото си го има в Изобилие.

Прехвалената гимнастичка Simone Biles и тя е в кюпа.

И не само тя! Но за някой може... А другите ги сочим с пръст! Но наглостта им е безкрайна, защото те могат да приемат забранени вещества и да се състезават а другите нямат право и ги сочат с пръст...

Шарапова 2 години за мелдоний, сестрите Уилямс значи трябва да са доживот заради десетината забранени вещества дето са приемали с разрешението на Световната "антидопингова" организация.

Преди малко разпространиха тайни документи на WADA, че са разрешавали на сестрите Уилямс и една американска гимнастичка (многократна олимпийска шампионка) да приемат забранени вещества. WADA не отрича хакерската атака, обаче извърта нещата и осъжда хакерите. От USADA също скачат срещу самата хакерска атака. Сега западните медии така ще извъртят нещата, че няма да е важна информацията, а кой е я изтекъл. А тази информация показва огромен резил. Сега Уилямс трябва да връщат доста голям брой титли.

Сега като започнат съдилищата срещу WADA от страна на руските олимпийски комитети ще им се стъжни.

За сестрите няма нужда от изтичане на информация - достатъчно е да ги видиш на снимка.

Вижте сайта fancybear точка net Относно допинга, за какво става въпрос.

Политиката пре-еба спорта! Докато я разкатават и ще и мине мерака да ходи по състезания! Аз ако съм на нейно място - раждам си деца и ги пращам у лево всички полит-комисари и допинг-комисии! И тенис само за кеф!

А бе с тоя мелоний, кой знае какви деца ще роди.....

Въпросът е, че ако действително 10 години е вземала онзи препарат за сърце и по-добро оросяване на крайници , организма и е привикнал с него и сега няма да е същия ! Естествено всичко може да бъде поправено с друга, законна химия, но може пък и спортната и форма и да не се върне никога! За мен е интересно да видя Маша в игра!

Що Маша, не беше ли Мария?

селяни - те така са свикнали, наричат я, все едно им дружка, комшийка от съседния вход.

За да бъде отменено наказанието на шарапова ,достатъчно е да за стане пред света и да каже че според нейно най-дълбоко убеждение русия се управлява от животни,които държат руския нарад в робство вече 90г.След това ако иска може и кока да почне да смърка.Никой нема да и се скара.Ама така,хем да ползва благата на цивилизования свят хем МЪЛЧАЛИВО да подържа тези които шантажират целия свят с това че имали атомно оръжие и можели да затрият живота на земята(щото русия има сили само за това-за нищо друго)-така просто НЕ БИВА.Тя и такива като нея требва да убедят своя народ че единствените му врагове, ЕДИНСТВЕНИТЕ ВРАГОВЕ НА ВЕЛИКОЯ РУСКИ НАРОД са евреите комунисти.Това е.

Моите "приятели" в руското посолство требва веднага да са се усетили че съм си обърлкал ника

Ти първо позвъни то горния телефон / 911 / , но в Америка. Убеден съм и че и там ще те приемат с "огромно" удоволствие!

и пиши за себе си, но не за нас, руснаците, тъпанар такъв