От БФС: ”ЦСКА-София” ще може да играе в Европа

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев обяви, че "ЦСКА-София" ще може да играе без проблем в евротурнирите.

Обратно в новината

Коментари - От БФС: ”ЦСКА-София” ще може да играе в Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Литекс няма забрана от УЕФА да се състезава в Европа!Етрополе също...кой с кого ще се омъжи от селските тарикати,ме боли "фара"! Ботевиста от Барса има позиции също...този революционер за независимост на Каталуния:)Полит-комисарите от БФС са го извислили!А можеха пак да са велик тим,за наш ужас...сега са селяци,смешници,печалбари,тумбаци и...клошари,леки и без пример за хлапетата,които носят екипчетата на футболното игрище на "някой си,цска":)))

Казваш навремето престъпника Г.И. изместил Кюстендил в Пловдив и цял Пловдив се радвал и има прилика с Г.Г./и той ли е престъпник/ който измести Литекс в София,но няма прилика с това,че при жив клуб се отказахте от него, от играчите които вдигахте до небесата преди два месеца,че позволихте на един чужд провинциален, отбор да се настани в базите и стадиона на ЦСКА.Че продължавате да оплювате истинските цесекари.Няма прилика,нямате и аналог.

Не се прави на ударен - ПФК-то беше фалирало още 2013-а година, и беше върпос на време да бъде обявен официален фалит! Когато стана ясно че Г.Г. ще взима отбора, точно тогава се намеси В.Б. и тръгна уж "да оздравява"! Глупости на търкалета! ГОРЧИВАТА ИСТИНА е че никой, ама НИКОЙ нямаше да плати чуждите задължения! А това с Локото е крещящ пример, как един отбор се мести другаде, И ВСИЧКИ СА СЪГЛАСИ И НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ!

Факт е,че тези играчи в ЦСКА-София са играчи на Литекс.Във всички изброени случаи има взимане на лиценз от друг клуб ,но дотам.Запазват се играчите, базите същността на клуба.Не е имало нужда феновете да се убеждават в обратното защото са виждали своя отбор, на своя стадион .Сега ще гледам отбора на Литекс,ще си мълча че оплюват и гонят хората донесли ми толкова радост макар и във В група защото някой ,който определено не е цесекар,но мноого голям човек ,помогна на един съвършенно чужд клуб и амбиции да се намърда с отбора си и цялата селяния на стадиона на Армията.Крепи си го колкото искаш,но това отборче няма да го бъде защото има трудовашки дух не армейски. На ЦСКА винаги е пречила простотията и в управлението и на трибуните. И накрая,казваш , "това са синьо-лайняните факти" в изброените от теб случаи, а фактите за ЦСКА-София, какви са,оранжево -лайняни ли?Все едно.

С Ботев /Пд/ е същото - взе ги Христолов, фалира ги и ги докара до пълно унищожение! Създадоха нов отбор, взеха чужд лиценз (на Металик Сопот) и продължиха напред! Нямам нищо против тях, нито против Локото. НО никой не спори с тях, че не са Автентични (каквото и да значи това?!) нали така....

Давам ти веднага и друг пример с отбора на Велико Търново - Етър! Етър значи Велико Търново и ние всички олицетворяваме великотърновския футбол с Етър, дал на България играчи като Балъков и Ивайло Йорданов! Колко пъти Етър бе закриван, фалиран и отново създаван?! Да не говорим, че по едно време беше и буквално управляван от Турци! Но някой казва ли на Търновци, че това не техния Етър! Не, разбира се, това си е техния отбор, независимо какъв БУЛСТАТ ИМА! Това са фактите, това са синьо-лайняните факти, за които не се говори!

Чорба от ЦеСеКа та. Носталгия по комунизма и русия, какви цкс та бе идиоти, няма армия, пък и да имаше, само един клум миже да е Централен Клуб. Комунистически дивотий...

Да, ама не каза къде е джипа на Гонзовица?! Мълчиш за ДЖИПА, а?!

Да не стане пак, като преди, да пише BUL 3, при жребия, този път в предварителните кръгове на ШЛ?! Щото всички знаем, че Чавекс ще завърши на първо място в новата група.

А аз мразя комуниста и член на ДС Спас Русев, който в най-големия НЕДОИМЪК, крадеше Агенцията за чуждестранно подпомогане, която събираше помощти от чужбина за България. Тези помощи ги разпродаваше и така направи милионите с който храни в момента ПОДУЕНСКИЯ КЕНЕФ.

Е как да не може като това е Литекс от с. Микре...

Късопаметливи и Уродливи Българяни! Вие някога видели ли сте фенско шалче с булстат?! ВИе чули ли сте някога фенска песен в която да се пее за булстата и Юридическото лице?! Не, не сте и няма и да е чуете! Когато престъника Георги Илиев премести Кюстендил във Пловдив, спечели титлата 2005-а тогава ЦЯЛ ПЛОВДИВ ИЗЛЕЗЕ ДА ПРАЗНУВА на Главната! Лошо ли им беше?! Не, разбира се! Попита ли някой тогава за булстата, за ЮЛ-то?! Не! Някой преброил ли е трансформациите на Берое от Ст. Загора!? Не, разбира се! Когато тази година си празнуваха сто-годишния юбилей, някой КАЗА ЛИ ИМ ЧЕ НЕ СА ТОВА БЕРОЕ, създадено през 1916-а?? Не, разбира се! Давам за пример тези отбори, НАРОЧНО, и искам да се обърна към тяхните фенове, също и към тези на Ботев/Пд/ да не бъдат прекалено осъдителни, защото и те са преживели същите неща, които в момента преживяват чорбарите. Прав ли съм?

Какво общо имат шалчетата с правото за участие в турнирите?! Сбъркал си темата.

Не , не мисля, че темата е за някакъв лиценз. Темата е точно тази, за която аз говоря! Не се правете на ударени.

Не каза прав ли съм или не?

и ти и останалите - всеки за себе си! Темата е друга.

Цялата ви "история" е създадена и се крепи на противопоставяне! Дори и песните, които пеете в сектора си са крадени и изцяло хулещи другите, а не възхваляващи вашия си отбор! Хейтъри са ви създали и такива сте им последователите!

хахаха Да, примерно пресента за Гонзи е много хейтърска и не спирам да се забавлявам не нея! "Къде е джипа, бе нещастник? Къде е джипа, маймуно мръсна? .......

Изказване на ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ в стила на форумно предпубертетче: ЦСКА-София БИ ТРЯБВАЛО да играят без проблем в Европа. Нека да се класират, ПЪК ЩЕ ВИДИМ". Аргументи и професионални позовавания на нормативна база и практика няма, разбира се! Бог да пази България! ПС. Аз пък бих се обзаложил, че 3 години няма да играят. УЕФА много ясно им го каза в писмото за младежката ШЛ, че това за тях е НОВ КЛУБ. Същото е видно и от страницата на България в сайта им. А такива нямат право да участват в ЕКТ в първите 3 години.

За сега има само един (един "-"), който е по-вещ от УЕФА. Ще се нароят още разбирачи, от които нищо не зависи!

Видяхте, че на Армията дойде един Човек, с етно българин, а не БЪЛГАРЯНИН като вас и започна да работи, да върши нещата в правилната посока, с желание да НАДГРАЖДА, и дайте сега да го изядем разбираш ли! Много смело от ваша страна българяни, но нещата ще се обърнат! И тогава ще сипвам с големия черпак пУмия във вашите усти.

КЪСОПАМЕТЛИВИ БЪЛГАРЯНИНО! Много бързо забрави преместването на Велбържд при Локомотив Пловдив. Много бързо забрави новото ЮЛ и лиценза на Металик Сопот даден на Ботев Пловдив! Много бързо забрави колко юридически лица имаше Берое /СтЗ/, създаване и разваляни през годините, но това не им попречи да се тупат в гърдите тази години припознали се като сто-годишни-пумияри! Нали сте много обективни бе!? Тези работи ги забравяте, а на ЦСКА държите сметка!? Сини боклуци бе!

Литекс обратно в Ловеч.Да живее нашия многогодишен спортен враг ЦСКА -истинските момчета на този клуб.

Футбола е спортна игра и е на върха в спортната пирамида. Там е заради милиардите си фенове по света. Ако ги няма тези фенове футболните клубове щяха да са като клубовете по поло, крикет и подобните спортове. Затова където са феновете, там е и клуба. Ако цесекарите казват, че това е ЦСКА, то значи е така и никакви юридически глупости нямат значение. Това е футбол и статия за футбол, а не е юридическия факултет, да се правите на компетентни юристи. Когато Левски се обедини със Спартак София и промени името си поглъщайки техните играчи, то левскарите отказаха ли си от отбора си? Не! Така, че скъпи другари - феновете правят отборите велики, а не разните му там старчоци по централите.

Изобщо не си прав.не защитавам нито единия, нито другия отбор, защото друг клуб ми е на сърцето, но ще ти кажа, че по тоталитарно време имаше обединения и смяна на имената и в двата клуба, както и тирета и допълнения в имената. Никога нито левскарите са скандирали друго освен Левски, нито цесекарите друго, освен ЦСКА. Беше чест, а тръпката невероятна да излеземе и да играем още детските си години срещу Левски и ЦСКА. Просто за нас от провинцията, това беше магия. Нищо че на терена ни гледаха като трета ръка, взелите се на сериозно футболистчета от двата софииски тима. А колкото до това дали признавате отбора на Литекс, за автентичния ЦСКА, това си е ваш проблем и ваше право. Само че, звезди като Вальо Илиев, Зафето, Тошко, не са на това мнение. Есеки си има правото.

Дай да уточним нещо важно ! Левски се обедини, а това ЦСКА не се е обединявало с истинския ЦСКА. Просто Литекс се обедини с Чавдар Етрополе и се нарекоха ЦСКА-София присвоявайки техните имоти. На това му казвам махленска далавера от най-изпечената БГ мафия!

Виж сега, ако не помниш или не си свидетел на събитията от онези времена е по-добре да не пишеш глупости! Левски не се е обединявал със Спартак, а го обедини партията с цел, на която не й е тук мястото да припомням. Що се отнася до това, кой какво и кога е скандирал, можеш спокойно да потърсиш мачове на ЦСКА след онова прочуто преименуване на двата отбора. Като пряк свидетел ще при помня на незнаещите и неинтересуващите се, че никога в сектор "Б" не се е скандирало "Витоша", за разлика на отсрещния сектор под счупеното светлинно табло!!! Скандиранията "Средец, Средец" още ми кънтят в ушите.

...припомня...

Кога ще изтрезнеят тия в БФС, та да видят какви са ги надробили?

Сега има ли Литекс в крайна сметка? А новото ЦСКА значи губи всички титли и купи ? БФС е по-сбъркан от фамилия в латиносапунка.

Този отбор трябва да е с историята на Чавдар Етрополе защото играят с техните лиценз. По всички правила от тук нататък не може да има отбор, който да си присвои историята на ЦСКА.

УЕФА не припозна ЦСКА тире София !! Глупавите фенове можеш да излъжеш, но УЕФА не !

преди де пичеч неверни и непроверени работи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Литекс НЕ Е ЦСКА!

Жал ми е за феновете на истинския ЦСКА. Това е клуб по интереси на Гришата и на Животното. Другите са пълнеж. Обаче, разбирам и Гришата. Ако не беше довел Литекс на Армията, просто такъв клуб ЦСКА нямаше да има никъде, в никоя група. Не че това е ЦСКА, но нека се радват там няколко хиляди последователи на Животното. С интерес надблюдавам ЦСКА 1948. И те ако някой не им попречи, може след няколко години да бъдат в А група, без обединения и бвз тирета. Мосля си, че там е запазен армейския дух и децата играят за честта на червената фланелка. Пожелавам им успех.

а дали ще утраят да играят в европа,да не се нароят на още няколко цската

Това не е истинския ЦСКА. Истинския е с име ЦСКА София. А този е със слято име ЦСКА-София. Виждате разликата? Така че, истинския ЦСКА е в окръжната лига.

Този новоизлюпения със слятото име ,,ЦСКА-София" (има тире, и е без интервали между тирето и думите, слято е всичко) трябва бързо да изчезне от полезрението ни. Истинския беше без тирета, и без да е слято заедно в една дума без никакви интервали, както е този.

Истинския ЦСКА умря на 9 Септември 2016. Дано новите цска-та не крадат и лъжат като старото. Тогава може и да оцелеят. Ама надали.