Тайсън Фюри отказал да се подложи на допинг тест

Световният шампион по бокс Тайсън Фюри е отказал да се подложи на допинг тест в последните седмици, съобщи "Мирър", цитирано от Фокус.

Обратно в новината

Коментари - Тайсън Фюри отказал да се подложи на допинг тест | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз затова съм спрял отдавна да ги гледам тези мухлиовци и съм се концентрирал върху ufc. там са истинските битки и истинските борци.

това шампион в тежка категория ли е, или някакъв квартален пийнал тулуп от ж.к. Бъкстон? Май ни будалкат нещо?

А помниш Формън на Какво мязаше когато за последно стана световен шампоан?

Има ли българин, който да не подкрепя Фюри?

защо да си хабя енергията за някъв английски ци..га.нин ?Не харесвам и украинският ев.реин за да не съм разбран погрешно!Това са типично цигански номера отлагания и тем подобни,като си мъж и си се съгласил за определена дата отиваш!!!

Пич, от години няма профи бокс. Откакто е повече бизнес + вратовръзки трябва да ти е ясно, че играят милиони съответно и милиони гърля и интереси. Това е.

Тоя бокс вече стана за посмешище, само като гледам какви циркове се играят.

Целият спорт се олайняви, откакто го комерсиализираха, политизираха допингираха и хазартираха.

абе какви са тези тестове всички спортисти вземат допинг после се чистят и незнам си какво защо е изобщо този тест е толкова важен само някои да лапат

И тоя почна с номерата.

Кличко почна, тоя му ги връща, само.

Фюри го е шубе :D

Съмнявам се да го е шубе, ама и той за да не остане назад и той почва с мръсните игрички. Макар, че ако трябва да сме честни, Кличко започна всичко,още преди години срещу всеки един свой противник.

Че той и Кличко не направи такъв тест преди срещата с Кубрат.

Койтот взема допинг пИчели. Който не взема, нИ пИчели.

"Владимир би бил тестван постоянно, но като гражданин на света, той често пътува и е трудно да каже местоположението си месеци напред" - обяви шефът на немската боксова федерация Въпреки всички опити на Пулев да обърне внимание към темата, Владимир Кличко категорично отказа да бъде проверен за допинг преди мача. Той отново бе защитен от шефа на немската боксова федерация Томас Пютц, който продължава да се държи като човек от щаба на украинеца, а не като обективен наблюдател. Именно договорът с тази федерация позволява на Кличко да дава допинг проба само след срещите си, но не и преди това. Пютц отново обясни, че било трудно Кличко да бъде подложен на извънсъстезателен допинг контрол. "Владимир би бил тестван постоянно, но като гражданин на света, той често пътува и е трудно да каже местоположението си месеци напред. Това просто не е практично каза Пютц. От немския вестник "Берлинер Моргенпост" обаче не се хванаха на, меко казано, странните обяснения на шефа и попитаха: "А как се решават тези проблеми за други граждани на света като изключителния спринтьор Юсейн Болт и звездите в ските?"

Този мач няма да го бъде. За Фюри ще е много по-добре да не се бие повече, дори и да му отнемат титлите. Той ще остане човека победил Кличко без Кличко да може да отвърне. Никой никога няма да разбере дали Кличко можеше да победи Фюри, но едно ще е ясно, Фюри победи Кличко!

Този човек още се чуди как е успял да победи Кличко. Най-жалкия световен шампион. Никакви шансове срещу украинеца, Джошуа и Уайлдър. Абсолютно никакви!!! И нашия мисля, че има шансове срещу него.

по същия начин Клечков отказваше допинг тестис.

Да ви припомня как Кличко отлагаше срещата, докато Кубрат излезе от форма. Сега той е на мястото на Кубрат.

Ти добре ли си бе?

Теб няма да те питаме, добре ли си.

Кличко я отложи един път, не два. Я се е разплул от ядене и пиене Фюри и е превишил зоба за да се вкарва във форма, я чака Кличко съвсем да одъртее - март д.г. става на 41. Крайно неприятно за феновете.

на кличко има още много да му се връща заради всичките му подобни номера с други боксьори през годините.

MANGALA SI E MANGAL , CQLATA MU RABOTA E CIGANSKA