”Сините” фенове с остри критики към Спас Русев

Феновете на "Левски" са недоволни от решенията на новия собственик Спас Русев.

Обратно в новината

Коментари - ”Сините” фенове с остри критики към Спас Русев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ви ебава вас,сините фенове!Вашата работа е да крещите по стадионите,а който дава парите,той поръчва музиката!

мда, и оранжевите фенове ги направиха розови, а розовите станаха оранжеви! :-)

Наркоманите пак ли пишат декларацийки ?

И аз искам да карам Мерджан, но карам Опел! А вие, подуенски лумпени, като искате да управлявате - плащате и управлявате! А след като не плащате, ще траете като напишкани дечица! И без това само глоби изкарвате до момента на клуба с диващините си!

Тоя Русев кога ще даде помощ от фасула дето гепи през 92

Момче,чувал ли си че "и мама на тате без пари не дава".Пак питам ЗАЩО НЕКОЙ ДАВА КИНТИ КАТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ЧЕ НЕМА ДА СИ ГИ ИЗБИе ОТ НИКЪДЕ.Просто щото това нема как да стане.Сега,аз питам не щото не знам отговора а щото искам БГ да си размърдат полираните мозъци.И сами да стигнат до отговора...хаха

Тия дето се наричат фенове и дето са се групирали в някаква си клетка наречена сектор на стадион са си точно като маймуните в зоопарка. Скачат и викат, качвайки се по мрежата на клетката целите с татуси и издаващи нечленоразделни звуци. А извън стадиона са крадци, убийци, нарко дилари, наркомани и момчетата за всичко недостойно дори за мафиотите. С две думи ако искате да изловите най-долната прослойка на престъпността, просто хванете всички агитки и ще видите че няма да сбъркате.

Много ми е интересно КОЙ БЕШЕ ПЪРВИЯ "СОБСТВЕНИК" НА ЛЕВСКИ СЛЕД 89Г.И НА КОГО Е ПЛАТИЛ ЗА ДА СТАНЕ "СОБСТВЕНИК".Щото този който е бил първия "собственик" или требва да е създал левскито от нищото или требва да го е купил от некой.Очевидно първото е неверно.Остава второто.За това питам:НА КОГО ПЪРВИЯ "СОБСТВЕНИК" след 89г Е ПЛАТИЛ ЗА ДА СТАНЕ СОБСТВЕНИК НА отбора.Иииии,колко е платил ако не е неудобно да питам.Или некой по стар комунистически обичай е ВЗЕЛ НЕЩО ЗА СЕБЕ СИ БЕЗ ДА ПЛАТИ.ТОЕСТ Е ОТКРАДНАЛ.Същото се отнася и за чорбата...

Извесно е че по света клубовете са институции които се самоиздържат. Тоест собственика печели от тех.И за това те съществуват.Също така е извесно че в БГ това не е така.И на говедата в БГ се разказва следната басня:Как бай даньо(тодор батков) вадел пари от джоба,"късал от залъка на децата си" за да "издържа" левски "от любов към футбола".Както разбирате такива приказки могат да минат пред некой слабоумен.Та за това наричам БГ говеда.Та значи въпроса е ЗАЩО ТЕЗИ КОИТО ПРАВАТ НЕЩАТА В ФУТБОЛА В БГ ,ГО ПРАВАТ.Явно пари от билети нема.Не ги дава и батков.Той може и да е идиот ама чак пък такъв идиот едва ли е.Но все пак некой ги дава теа кинти.Е и за тва ми е въпроса:ЩО ГО ПРАваТ ТОВА У БГ ФУТБОЛА ДЕТО ГО ПРАВАТ.Некои дето са по-тарикати ше ми кажат че с селяндурите от разград не е така.Че те изкарват кинти от ШПИОНСКАТА лига.Съмнявам се.Съмнявам се че вече са на зелено.По скоро са на червено.Така че и там некой налива кинти.И не е домусчиев...хаха

sps_hrsf@abv.bg

малък страничен разход.... Първото левскито след 1989-та беше затънало здраво у киреча. Ама посуе добавиха ено 1914-та и живната. Чорни ги купи, за да му тръгне мтел бизнесъ. Тръгна му...а Батков е най-шантавата бира. ДАДОХА МУ АКЦИИТЕ ПА ЗАСЛУГИ И ЗАРАДИ РЕПЛИКАТА: "НЕ ДАДОХМЕ ЛИ ЕДНИ 200 000 ЛЕВА.....".Тогава се реши, че може да качва и сваля силните на деня и требва да му осигурът малък страничен "бизнес-алиби". Нещата са мнооого прости. Ама и футболот се СМЕНИ. Вече навиачите на никой не са нежни. Сичко е бизнес проект. Требва да викаш мяу,мяу на трибенката и да си носиш розовите прашки. ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИТЕ В ДНЕШЕН ФОРМАТ - НЕМАТ ШАНС. А УИЧНО СПАС РУСЕВ Е ЧОВЕКА, ДЕТ ШЕ ГИ ОТРЕЖЕ, ЗА ДА НЕ МУ МЪТЪТ ОБСТАНОВКАТА.....ида върви бизнеспоектът. Ти пак си питай, се некой ше ти каже.

Точно тези същите фенове плюеха по Батков, че не бил подходящ ..... Идеята да отидат на хранилката много добре им дойде.сега пишат че тогава било добре.хехехехехех смешници. Като са фенове и обичат отбора , да извадят парички , може и нечак в такъв размер и тогава да сядат на масата. Всъщност като го правят от такава любов към футбола ,нека помагат без възнаграждение, ей така да се докажат...... А може и някой който вече не е в ръководството да ги насъсква да плюят. То не че Спас Русев ще налее пари там , ей така от любов към футбола, наай-вероятно така се отблагодарява към държавата за нещо друго дадено му, ама поне се знае който плаща, той поръчва музиката.

Моля нашмърканите да се приберат в дупките си. Май секна кранчето

Една от причините да няма футбол в България са т.н. "фенове", представляващи лумпенизирани, недоказани в нито една сфера на живота индивиди, чиято "сила" се изявява в тълпата! Поеденично са по-ниски от тревата! Когато собствениците на клубове вземат крути мерки и изгонят тази гмеж от стадионите, която само чупи, троши, пали факли, хвърля бомбички и др. подобни простотии, тогава ще започнат да идват истинските привърженици на футбола на стадионите с децата си! Крайно време е да се забранят т.н. "фойрверки" от факли, бомби и пр. простотии, отдавна забранети в Европа, защото нормалните хора ходим на мачове за да гледаме футбол, а не комплексаря ... Мунчо, който иска с факлата да е център на внимание, вместо играта на терена!?

СЛЕД ВРЕМЕ И ВИЕ,ЩЕ СТЕ:ЛЕВСКИ- СОФИЯ ИЛИ ЛОФСКИ-ПОДУЯНЕ!!!!!!

Някои още не разбраха, че сиренето струва пари! Времето на идеологиите отдавна отмина! Ако не разбирате ще го кажа и така! ЦСКА го няма, защото нямаше кой да извади едни пари и вие драги левскари точно за това се хващате, когато твърдите, че с идеология и фенове клуб не се създава и припознава!

Ами, извадете пари и си купете акции. Пък после дръжте сметка за това или онова, като съсобственици...

Феновете на Левски или ЦСКА са милиони. Не може някаква обособила се групичка да ги представлява. Или са свикнали на лапачка и привилегии, както е било досега. Който плаща , той ще поръча музиката, а на който не му харесва да се оплаче на арменския поп.

Защо ли ми се струва, че: Спас Русев=Прамод Митал Виваком=Кремиковци

"Този отбор не е на Спас Русев, а на феновете." - ха-ха-ха-ха, е* вица! Ооох, нещастнико, колко си зле....

Скъпи сини говеда или свине!!!Не знам дали вие бехте свинете или говедата.Ако вие сте свинете, чорбарите ше са говедата или обратно.Всъщност това нема никво значение.Значение има че имате толко акъл колкото и съответните добичета.Левски не е бил никога ваш.Нитото на бай ганьо-тодор батков-комсомолския функционер,нито на чорни.Както и чорбата никога не е била на илийчо,нито на черепа нито на който и да било.Те винаги са си били на червените свине-комунистите.Те си ги използваха за некви техни цели а вие свинете и говедата сте им само параван.Спасчо русев е от хората на др стоян марков,който днес е тартора на комунистическите свине.Както и миленчо велчев и всичките останали са пак такива.А вие сте само едни ТЪПИ,ТЪПИ,ТЪПИ добитъци...А тоа селяндур домусчиев е същата работа.Ако не знаете,майка му е била директор на завод балкан в ловеч и за това днес той е такъв "велик бизнесмен".Но явно вашите полирани мозъчета ви стигат до толкова до колкото да мучите по стадионите и след това да правите зулуми по улицата когато некои имат нужда от това.Вие и от мач толко разбирате.И не ходите на мач за да се кефите на майсторлък.За кво ходите на мач след като в БГ играат само куци коне....При тех майсторлък нема.Нема как да има.Хаха.

Яко. Спас Русев зе лемски, за да не се шуми негативно, котаго нарапа виваком. Малък страничен разход плюс подкуп от 50 милки на борисов /така се говори, уточнявам, тва за подкупа е недоказуемо-----/. И СЕГА НЕКВИ СИНИ БЕЗИМОТНИЦИ ШЕ МУ СЪСИПАТ БИЗНЕСОТ И ИМИДЖОТ?!?!? Навън кат гнусни котета. режи из корен и изна(чално. Превилен ход. Русев не ви е тонев. ше ви смачка.

Момче требва да си много тъп след като с прости думи обясних(а ти не си разбрал) че спасчо русев е господин никой... Както и личната мутра на свинара от правец-тодор христов живков,мутрата с бойкото име бойко борисов също е господин никой.Момче тъпо,в БГ мутри колкото щеш,нъл тъй. И как пък точно се "улучи" "случайно",ама съвсем "случайно",баш личната мутра на свинара от правец вече толко време да е мин. председател на БГ.В кухата ти кратуна дали може да влезе израза:"И ОТ ОНЯ СВЕТ тодорко УПРАВЛЯВА БГ".А това става щото българите са народ от тъпи,тъпи говеда...И сега ли не разбра. Момче аз съм ценитела,тоа дето само 2 седмици след като др. моника( по мъже йосифова и станишева) пое власта на дира, беше баннат от политическата част на сайта за винаги.Както разбираш аз съм си за банване от секъде.Нема как да не бъда баннат

Как ще източиш нещо толкова празно и продънено като Динамо Подуене?

Адски нагли копелета!!! Банда малоумни вандалчета, които само знаят да крещят и да чупят. Левски имаше агитка преди 20-30 години. Тогава всички ходеха на мач с удоволствие. Колкото по-бързо новия собственик на Левски изгони не само от УС, но и от стадиона тези гамени, толкова по-добре за всички. Не само ще си спести маса пари от глоби и обезщетения, но има шанс да върне истинските левскари на Герена.

Добре де, имат право поне да следят дали се източва клуба, ама да се държат като чорбаджии, при положение, че не плащат заплатите в Левски - някак си, едно такова ... ненормално, бе.

Един бизнес си има собственик. А собственик е този който плаща заплати и прочие. Това е все едно някой си да ми казва какво да правя със своята си собственост. Така че драги образи дето разбираш ли да си фен било на начин на живот трябва да схванете че вие сте само едни наблюдатели които плащат за да гледат. И вместо да се занимавате с глупости вземете да направите нещо със собствения си живот вместо да живуркате с фенските си илюзии.

Фенове,този отбор можете само да го подкрепяте или освирквате.Не можете да имате претенции нито върху собствеността,нито върху управлението.Когато имаше нужда от пари,ако бяхте показали,че можете да идържате отбора ОК.Че вие може да направите десет фенски организации и всички да искате да назначавате и управлявате.КОЙТО ДАВА ПАРИТЕ,ТОЙ КОМАНДВА !Левски го е имало преди да се родите и ще го има и след вас.

Прави са феновете да искат- защото отбор без публика е като петел без гребен! Спас се помисли за Абрамович може би, ама Абрамович има УМНИ съветници и затова и такива грешки ТАМ не са възможни!

То другото да му е на място на петела и да има кой да го храни.Знаеш ли разгонена кокошка колко я интересува гребена или прическата.

В кой точно успешен западен отбор, фен клубовете участват във вземането на решения, че нещо не мога да се сетя?

Не само в западните клубове. В България е същото. Лудогорец са успешни защото няма опити за фенска диктатура. Не че Лудогорец има фенове де. А иначе тези отбори с т. нар. фенска маса живуркат. Без изключение!

Ние "Искаме, Изискваме, Настояваме"...?!?! Тези нормални ли са бе, за какви се мислят? Прошляци...