Тайсън Фюри е дал положителна проба за кокаин

Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри е дал положителна проба за кокаин, съобщи ESPN, цитирана от Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Тайсън Фюри е дал положителна проба за кокаин | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Палячо! Заради такива дебили спорта си отива....

Му духнаха под опашката!

Писна ми от този допинг! Хващат само тези, които им изнася! Навремето Абаджиев го навряха къде ли не заради "допинг" /а диуретика не е допинг,, както и в случая кокаина/! Въпросът беше да спрат победния поход на щангистите ни, а българската школа и в момента е най-добра в свата! Незнайно защо журналистите пренебрегнаха новината, че съвсем наскоро юношите и девойките наБългария 15-17 г. спечелиха най-много медали на европейското по вдигане на тежести, от които 6 или 7 златни!? Сега какво... ще обвинят и децата ли, че "всичко е допинг", а не кажат истината - нашата школа е най-добра!

Няма спортист от такава величина който да не "гълта", няма.Въпроса е схемата да е такава,че организма да е чист преди състезание.Затова и отказват срещи, заявяват че са болни и други там. WADA има право да взима внезапни проби и ако не е предупреден, гори. Навремето Иван Абаджиев беше бог на схемите у нас.ГДР пък бяха абсолютни .

"Не взима" този, който го проверяват всекидневно, сутрин, обед и вечер, на гладно, като Кубрат. Взимат, тези, които са от отбора на мафията и не ги проверяват, или и да ги проверят, им счупват пробите, "без да искат". Или са "болни" и се "лукават", с допинг. Или....

само така може да бие Владимир, с допинг :) Сега истината лъсна, титлите да се върнат на украинеца и той да ги зашити още тази година.

Хахахахаа ... ше ме пръснеш от смях Кличко е може би един от най-слабите боксьори с шампионски колан някога. Но като цяло материала е на относително ниско ниво последните 10тина години. Вече 16 г няма undisputed champion! Що? Щот няма нито един наистина добър! Кличко що не се пробва? Щот знае че има хора коит не може да бие!

и си мислех така :) Докато Кубрат не се зиправи срещу него, тогава си промених мнението за Владимир. Адски добър боксьор е, играе обаче стратегически бокс, който не е толкова атрактивен. Доказа срещу нашия ,че може и се "бие" :)

Еба ти мафията. Кога ще има внезапна проверка за надрусания украинец? Или той е от болните с официално разрешение за допинг.

Спортът се професионализира, комерсиализира, допингира, политизира, хазартира... ос.ран е тотално и е превърнат в долно шоу за малоумни, от сорта на "Дада".

А във вените на Кличко течат мед и масла,нали?

би Кличко, напук на всякаква логика :) Отслабнал беше, с малка мускулна маса, но енергичен :):) Тайсън Коката :):)

Кличко ще го духа на Фюри

хохлата хич не му върви! След загубата от Фюри, сега го чака тежък нокаут от Джошуа! Не ми е жал за него! По-безинтересен боксиор от него и брат му рядко се намира!

Безинтересен, но държи всички по-важни титли в бокса. Ти като си интересен колко титли имаш?

Въпреки всички опити на Пулев да обърне внимание към темата, Владимир Кличко категорично отказа да бъде проверен за допинг преди мача. Той отново бе защитен от шефа на немската боксова федерация Томас Пютц, който продължава да се държи като човек от щаба на украинеца, а не като обективен наблюдател. Именно договорът с тази федерация позволява на Кличко да дава допинг проба само след срещите си, но не и преди това. Пютц отново обясни, че било трудно Кличко да бъде подложен на извънсъстезателен допинг контрол. "Владимир би бил тестван постоянно, но като гражданин на света, той често пътува и е трудно да каже местоположението си месеци напред. Това просто не е практично каза Пютц. От немския вестник "Берлинер Моргенпост" обаче не се хванаха на, меко казано, странните обяснения на шефа и попитаха: "А как се решават тези проблеми за други граждани на света като изключителния спринтьор Юсейн Болт и звездите в ските?"

Най-после ще има сериозен мач в тежка категория: Влад-Джошуа, а чака и Дионтей.

Битката на анаболните мутанти, за кефа на медийните зомбита по света и у нас.

Щатските боксьори много често имат по 30 мача с анонимници преди да срещнат сериозен опонент. Оттам и впечатляващия процент нокаути. Интересен боксьор е, но нека да видим първо oще някой негов мач срещу боксьор от топ 10.

Пропуснах да спомена че коментирам бомбардировача.

И как по-точно действа като допинг коката? Що за простотия? Този наркотик е допинг за боксьори колкото аз съм ядрен физик. Ако ще се млатиш на улицата след 15мин ще свърши някаква работа, но не и да се боксираш 12 рунда.

Е кокаинът е точно обратното на допинг бе- губиш тегло и сила !

Тоя поне се оказа мъжкар и даде проба, а оная п..утка Кличко не смее да даде проба, защото сигурно цялата Менделеева таблица ще намерят в урината му. А за кръвен допинг-тест изобщо да не говорим.

Повеселил се е с паричките, дето изкара мин.година, а тия ще му отнемат титлите и правата, като че ли от кокаина е станал два пъти по-добър....

По пишман-шампион от Фюри не съм виждал!

Голяма мафия тоя бокс. Не дават Кличко да бъде победен повече от 10 години, ето че пак възкръсна дори и като победен. В този спорт за допинг не наказват само, който си е платил достатъчно. Това, че Кличко ги млати с метални подплънки в ръкавиците остава незабелязано, но сега измислиха някакъв кокаин. Кой каквото и да говори Фюри беше много по-добър от Кличко. Самият факт, че това е единствената загуба в кариерата по точки на Кличко, а не чрез нокаут, който може да стане и случайно, говори достатъчно.

Тотални тъпотии си написал. Ръцете на боксьорите се проверяват както от съдиите, така и то хора на противника и метални неща не могат да се поставят. Освен това металните неща нараняват, а не правят нокаути. Май нямаш понятие кво е това нокаут и какво е усещането. Да не говорим че Кличко има много по-малък процент нокаути от доста боксьори в момента. Най-големият допингар в тежка категория е Поветкин. ;))))

бинтовете му изглеждаха намазани с някакво лепило , което изглежда се втвърдява след време, след мача с Пулев ясно се видя...що трябва да са пластини ? пича е доктор по медицина, не мислиш ли че няма и по - интелигентен и научен начин да си "втвърди" удара...не случайно след всеки мач единствения начин да се свалят бинтовете на Кличко е да се нарежат със специална ножица....

Глупчо, съветвам те да си сложиш две ламарини на ръцете и поблъскаш във въздуха. До 2-3 минути си клекнал. Професионален боксьор може да изкара до 2 рунда макс, след това гарда му пада и го пиши бегал.

Умнико, съветвам те да помислиш, дали е задължително твърдото, да е тежко.

Да не би да кажеш че загубата с нокаут от Кори Сандърс е случайна?Та, той го строши от бой.

И на тази среща дон Кинг е заложил огромни пари за победа на Сандърс.

Ех, как все от разни пародии черпите информация за света. Не е необходимо да има метална пластина, а да е по-тънка отпред ръкавицата. Ако може и съдията да си затваря очите за последващите след удара лакти още по-добре.