Григор Димитров: Горд съм с представянето си

Григор Димитров не скри задоволството си от първата победа срещу Рафаел Надал.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров: Горд съм с представянето си | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО ГРИШКА, ЩЕ СЕ ГОРДЕЕШ РАЗБИРА СЕ, КАК НЯМА ДА СЕ ГОРДЕЕШ????? ХАЙДЕ ОБЪРНИ О РАОНИЧ, ПЪК ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИМ!

Все ни подценяват нас българите. Ние сме обаче древен народ и въпреки тъпунгерите и простаците, които ни управляват, трябва да се борим и състезаваме с другите нации. Гришо е от малка държава, но с голям дух.

Ами подавай трудовите си книжки в Пенсионното! Виж приятелят ти Федерус колко хитро и тактично постъпи - уж днес болен, уж това-онова, и тихичко ще се оттегли с пари и достойнство. Айде, успех в НОИ.

И ние, твоите съграждани от Монако, се гордеем с теб. Ти си нашият монегасцец. Скоро ще носиш нашето знаме. Принцът те чака.

нормално е да не иска да живее в България, където ще го съсипят хейтърите и жълтата преса

А сега ще играеш ли за България ......

Като се е родил българин и да не иска пак ще играе за България.

Не знаеш ли колко много българи спортисти се продадоха и носят чуждо знаме??? Твърде дълъг е списъкът, за да ти го припомням.

Браво ! Браво !Браво !Браво !Браво ! Просто нямам думи.............................

пичове онзи ден ви писах че григор сте победи надал и ето случи се!чесно и аз не вярвах но ми се изкаше григор да го победи!касмет и горе главата на гришо!

направо не е за вярване, браво!

Туй треньорче, новото, дойде от щаба на Мъри, та съм малко подозрителен - да не му дава нещо без да знае Гришо и да изгърми като Маша.

евала - поне самочувствие има. Сега да го подплати и срещу Раонич и останалите...

Отдавна чакам да го видя точно срещу Раонич. Те двамата заедно с Чилич и Нишикори преди 3-4г заедно влязоха в тениса като най-големите надежди. Засега го доказват. Иска ми се Гришо срещу тях да печели, което засега не му се отдава много.

Колкото и да е странно Чилич вече има един УСАопън. Едва ли ще го повтори де. А Раонич и Нишикори не изпадат от десетката вече 3-та година. Явно нашият е доста зад тях по възможности.

В последните два мача помежду им, Гришо победи Раонич - през 2013 и 2014 година, но ти си чакай отдавна.

Ами браво!