Дъщерята на Тайсън Гей бе убита в престрелка

Дъщерята на трикратния световен шампион по лека атлетика Тайсън Гей - Тринити е била убита при престрелка в родния си град Лексингтън, щата Кентъки.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Тайсън Гей бе убита в престрелка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не вярвайте на всичко написано по сайтовете-4ч. може да е било следобед,българско време и т.н.,преводите са грешни идр.такива.Ресторант да работи в 4 сутринта,сигурно е закусвалня,бистро,но не и ресторант.

Та това си е нещо съвсем нормално и е ежедневие в хАмерика. Този път има убито дете на известна личност и се вдига малко пара, за да разберем. Иначе е абсолютно ежедневие. Там човек в тъмните часове на денонощието не е здравословно изобщо да си показва носа от вкъщи. И в къщи не е много защитен, но все пак е по-добре отколкото навън. Това е хАмериканската демокрация, която искат да наложат на цял свят. Те собствената си кочина не могат да оправят, а тръгнали света...

гъзим, много просто парче си.

Глупости. Бил съм там и мога да ти кажа, че хората са мнооого вежливи и добре въоражени. Нещо се бях объркал с пътя и се оказах пред някакъв възпитан симпатяга, който ми обясни, че това било частен път и да си ходя. Пича имаше пищов на кръста и си го носеше съвсем явно. Оказа се, че съм завил 2 преки по-рано, както той ми го описа. Стигнах за където бях тръгнал де. И така е по американски, учтив и с пищов на кръста.

Този може да се прекръсти. Сигурно момичето се е движело в лоши среди.

ба си държавата, пардон, то там държава няма.

А 15 годишната какво е правила в 4 сутринта на паркинг?

Някои хора стават в 4ри часа, бате

да например хлебарите.

Жалко за детето. :-( Явно проблем е не часа, а компанията в която се е движела. Човек трябва да си подбира приятелите внимателно.

Жалко, че умират деца при "случайни" престрелки. Но в 4,00часа сутринта????. как си легнаха спокойни тези родители без да придружават непълнолетното си дете?

Е тва е! Повечето чернилки са отпадъци, ама като застрелят една и веднага скачат.

да, ама сега като черни са убили черни няма да вдигат протести, това е нормално за тях.., стига да не е черен полицай

кво е правила в 4 сутринта. мотаела се с приятелите си от гангстерска банда, когато друга ганстерска банда е минала и е почнала да стреля по първата банда. дрога,проституция, и кражби, стрелби, убииства - с това се характеризира черната гето култура в америка.

15-годишната Тринити Гей се е намирала в ресторант в 4 часа сутринта?! Малко съм объркан? И това ще е надеждата на американската атлетика!!!

Нелепо е така да умират млади и талантливи деца! Нелепо и безумно! Но какво е правило 15 годишно момиче в 4 ч. сутринта на паркинга на ресторант?

Няма по-голяма загуба от тази на дете !