Маестрото към Рафа: Ти си вдъхновение за мен!

Легендата в световния тенис Роджър Федерер заяви, че начинът, по който дългогодишният му конкурент Рафаел Надал се възстанови от травмите си, го вдъхновява.

Обратно в новината

Коментари - Маестрото към Рафа: Ти си вдъхновение за мен! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само питам- този отдясно защо е толкова злобен и крив, никой ли не го е учил да се усмихва?

Питали Надал;Кой е най-добрия тенисист.?Аз-казал той.А Федерер?О,той е бог!!!

Тия наистина са най- великите тенис играчи до момента. Спечелили са най- много титли от големия Шлем, а и само като гледаш някои от техните мачове, разбираш разликата с това което играе Джокович за да печели. Оня не играе нищо, ама си печели с 6:0,6:0,6:0. И дори, противниците му често се отказват преди мача... С играчи, като Джокович, няма да има повече тенис, както в България няма футбол.То и затова преди години ходеха по 70 хиляди души на мач по футбол, а сега ходят само наполовина.

За първи път чувам, че някой не играе нищо, а пък печели 6:0х3 и освен това от доста време е 1 в света /ама съвсем случайно, разбираш ли/. Ако знаеш как става това, звънни на ГД. Да кажа само, че свалям шапка на това, което прави Гришо, независимо дали пада или побеждава.

Да са живи и здрави и двамата са велики тенисисити и джентълмени !

Дай Боже да чуем един ден и такива думи за Григор...от Николчето ;)

Не съм кой знае какъв фен на тениса. Но такива думи от конкуренцията никога не съм чел. Рядко има толкова джентълменски постъпки и публични изказвания за директен опонент. Адмирации Фед !

Голяма работа е Федерер. Най-великият.