Дел Потро отстрани Димитров от 1/2-финалите

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отпадна на полуфиналите на турнира на твърди кортове в шведската столица Стокхолм, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Дел Потро отстрани Димитров от 1/2-финалите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полуфинал е максимумът за нашия, оттам почват играчите с желязна психика, срещу които Григор може да вземе мач само ако противникът е нещо контузен. Финала в Пекин дойде след отказ на Раонич и победа преди това срещу контузения Надал. Време е да приемем факта, че Григор е най-добрият ни тенисист в цялата история, но никога няма да вземе турнир от ГШ или да влезе в топ3.

Ма верно ли победил с 4:6 и 5:7 ??? Явно цял живот съм се заблуждавал, че този с по-малкото точки губи, пък то било обратното.

ДЕЛ ПОРТО Е МНОГО ЯКА ТУПАЛКА ... ДАЖЕ ДЖОКЕРА ВИЖДА ЗОР СРЕЩУ НЕГО .. .. НО ОБЩО ВЗЕТО ГРИШО СЕ РАЗВИВА ДОБРЕ ТАЗИ ГОДИНА ...

TIREX

значи хасковският като отстрани някой е :" размаза, прегази, отнесе.." а тук бе Изстърган от турнира хасковският мошеник. вън димитров от спорта!

Крайно време е нашият морков да спре да се прави на Федерер, щото твърде не му се отдава, и да се научи да блъска с две ръце онуй к'во му викахаа там - бек такова раз'ираш'и - пък белким мръдне напред...

Добър Мач. Дел Потро беше По-добрия на корта и победи заслужено. Григор игра също На ниво, въпреки Грешките, които можеше и Да Не Направи. То и за това се получи Хубавата игра.

Григор игра добре,но Дел Потро беше както винаги по концентриран.Не е срамно да загубиш от играч като аржентинеца.

Bсе същото и още веднъж от същото,слаба психика и мотивация,може би са прави хората за казармата,ако не друго калява и мобилизира в трудни моменти.

Стига с тая казарма!!! Ако беше вярно, нямаше да има нито един плазмодий над 40 г. !!! Кой знае и ти къде си бил артелчик!!!

дел Потро - тепърва ще му се чува пак името

Не че Дел Потро беше чак толкова добър, ами Григор се би сам с грешки в решаващите момент. Не издържа напрежението, стяга се, греши. Основен недостатък при него. Да му стискаме палци за преодоляване на загубата и придвижване напред в класирането към топ 10.

нищо ново

"Хасковлията все пак си осигури 28755 евро и 90 точки за световната ранглиста, в която заема 18-ата позиция." Но при тебе, Дришо, нищо ново. Ти си дрискаш редовно в коментарите за Григор.

Освен пари и точки има и други важни неща които клоуна с прозвище "най-добрия" няма и няма да има!

Някой си присвои "Дришо"! Не е честно! А за олезения поздрави от Лудогорец ...

Селянинът написал статията, защо не е пресметнал колко данъци е платил Гришо от тази сума, или поне да каже нето ли е сумата, или бруто, как и кога ще стане плащането и какво ни интересува нас имуществото на Гришо?