Люпко Петрович подаде оставка

Старши треньорът на "Левски" Люпко Петрович е подал оставка, предаде NOVA, цитирано от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Люпко Петрович подаде оставка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просташка държава, с примери от социалния каймак! Един пример - национално огледало! От глупаци държава не става, само се обозначава! Махнете си задължително името - не срамете един чист и свят човек...

айдиии и тия в тинята като ЦСКА то

Здравейте, както написах, аз съм умерен фен, но със синьо сърце! Само да попитам твърдите фенове, не ви ли прилича всичко това на постановка? Люпко не направи Левски супер отбор, но няма загуба и води в първенството, кой има интерес да го изгони??? Никой! А кой има интерес Левски да не е на това място? На домуса му е през ..., кой остава? Най-добрия му приятел, Г.Г. Естествено срещу добро пенсионно осигуряване! Само мене ли ме гони параноя?

Не позна ! От сега Левски ще мачка всички ! ! ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

СЛЕД ПОРЕДНИЯ ФУТБОЛЕН КОШМАР КОГАТО НА НЕЩАСТНИЦИТЕ ОТ УЕВСКИ ИМ ВРЪЧАТ ПОРЕДНАТА КАЛЪФКА НА НЯКОЯ ОТ КУПИТЕ

Романтиката във футбола свърши. Дори един от вай-великите футболни клубове в историята /Глазгоу Рейнджърс/ фалира и на практика не съществува. Едва тази година новосъздаденият Рейнджърс е сред елита на Шотландия, след 4 годишна борба от долните дивизии. И все пак това е абсолютно нов клуб, който по всички правила няма нищо общо с великия Рейнджърс. Наслаждавайте се на футбола независимо кой е отборът, който практикува зрелище! Робуването на имена е грешка спрямо вашият вътрешен комфорт. Не си причинявайте стрес заради идиотщините на разни галфони дето са крали от всички нас.

САМО ЛЕВСКИ ! ! ! ЛЕВСКИ ПОБЕЖДАВА , ЩЕ ПОБЕЖДАВА , ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН ! ! ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

ЗА СЕГА ЩЕ СЕ ЗАДОВОЛЯВАТЕ С КАЛЪФКИТЕ И ЩЕ СИ ГИ НАРЕЖДАТЕ ВЪВ ВИТИНИТЕ

хапчета...

Спас спря България с манифеста на Царя,че ще ни оправи за 800 дни и ни оправи.Та Левски ли няма да батиса.Спас -ДС и КГБ!!!!Всичко се купи от руски капитали с такива Спасчовци затова сме на този хал и продължаваме вегетирането................

И продължавайте да плюете по Лудогорец! Единият от двата емблематични клуб за България го затриха, ред е на вторият. Хора, осъзнайте се! БГ футболът е сцена за пране на пари! Докато не стане абсолютно аматьорски нямат шанс да просперират дори и малкото талантливи дечица, които евентуално могат да се пръкнат. Не гледайте БГ футбол, не подкрепяйте прането на престъпни пари.

Toва сте говедата. Човека ви направи отбор, малко заприличахте на нещо и за благодарност му играете секирата. Това ви е най-силния отбор за последните 5г. Сега пак ще сте там където бяхте преди да дойде той - в средата на таблицата. За Цска поне зная, че за момента сме мъртви, докато помака не се бръкне за някой лев. Докато леФски е ни жив, ни умрял и така ще сте поне още 5-6г.

Добре,че не са го съблекли...

И Гонзо пак ше доде, и ти ше се домъкваш всяка година за 2-3 месеца , и така до края на "отбора на народа".

Все едно не е бил в Левски и кой ли не още.

На мъртвите им правихме скоро помен - 40 дни . . .А мутрите , те ще се самоунищожават помежду си !

При собственик ШОФЬОР от ДС - нищо добро за "Левски" !!!

Предатели много ! ЛЕВСКИ Е ЕДИН ! ! ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Много си прост, дори и за левскар!

Прост левскар няма ! Виж , оранжево - розови мелези и гмо много ! ! !

Дреме ми за тоя ! ! ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

На тебе и за ФК Левски ти не дреме...

Ти виж първо , как е превода на дремем те от сръбски на български !

Ами за всичко казано е прав Люпко! Тодор Батков отдавна не е в "Левски", но тодорбатковщината продължава да царства в клуба и от позицията си на анонимна нагла некадърност да се гаври с играчи и треньори. И с всичкото ми уважение към Асен Букарев, който си даде здравето за клуба като играч навремето, да заменим Люпко с него е все едно да слезем от Мерцедес пура и да се качим на тротинетка.

Лелеее, като го знаем Букарев какъв играч беше /с вечни пасове назад/, дано е мааааалко по-добър като треньор !!.., но е прекалено хубаво, за да е истина !!..

Браво, Люпко, благодарим за работата ти в Левски, но още повече ти благодарим, че доброволно напускаш Левски! Ходи сега да прибереш хонорара си от селендура от с.Микре!!!

по принцип съм съгласен с теб, но не е селЕндур, а селЯндур.