Димитров е заявил участие на турнира в София

Григор Димитров е заявил участие в турнира на Асоциацията на професионалните тенисисти в София, съобщиха организаторите на състезанието, съобщи Фокус.

Обратно в новината

Коментари - Димитров е заявил участие на турнира в София | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама невероятно важно! Това толкова радостно както ако намалят цената на тока, акциза на горивата или цената на тока!

Ако живота те обгради с клоуни, направи си цирк! С главна роля за "най-най-добрия" дето "мачка" каки!

Първо, мосю Грегори ще участва като представител на Монако, той вече не е българин, второ, сега преговаря за бонусите, които трябва да получи, трето, вече се е поусетил, че твърде много стават гафовете му за България, от която реално отдавна се отсказа, и четвърто, НИКОЙ не може да гарантира, че той наистина ще дойде за участие в София. Помните предишния турнир, иди си, ела си, и така разиграва организаторите, докато накрая не ги прецака... Това сега пак е някакъв цирк, аз лично не му вярвам, а и не ми пука особено за него.

Колеги, няма смисъл да спорите с злонамерени. Кучетата си лаят, а ... керванът си върви. Както се и очакваше, Григор се върна, загърби подготовката за многомилионните, 1000 точкови турнири в Америка и ще играе за първи в истински турнир у нас. Това ще му донесе подкрепата и обичта на хората които тръпнат през нощта, пред малките екрани на компютрите, защото се гордеят с това момче, което нарушава законите на гравитацията и изпълва душите ни с наслада когато най-опитните коментатори по света говорят за Българина Димитров с огромно убажение и обич! Пожелавам на тия които обичат тениса и България да имат късмета и се насладят на един от най-добрите спортисти в света! Големият Григор! Един от най-паметните дни в живота ми ще си остане денят когато прекосих с автобус от Бургас до София и обратно за да изживея победата над Германия на "Васил Левски"! В зала " Армеец " ще е страшно!

Ако отидете в специализирания сайт за тенис ще намерите полезна информация за местата и цените. Турнира е през февруари, но билетите се разпродават много бързо - особено най-добрите като цена и място за гледане.

А за пропуски питайте "БайФен"

Стига сте плюли Григор, има статия и за Кубрат прехвърлете се и там ...българи!

Е, ти как реши, че тези дето пишат срещу Григор са... "българи"!? Понеже пишат на български ли!?

Май не се забелязва от феновете, че Дришо е високо в топ 5 по неодобрение за цялостното си, извън спортно, творчество без да се налага даже да "тренира". Самороден талант!

Вдигнали са кинтите, уханието от които е стигнало до Димитров и той се е съгласил. Но дали ще пребори Тийм и другите...?

TIREX

а парите 1500 000 Е дадени му ще върне ли? няма друг с толкова пари от държавата а отби номера на Олимпиадата а взе толкова $ за да се готви уж за нея .там високомерието,надменността и откровената му простотия бе коментирана нееднократно.

Колега, по-леко с цифрите. Ако минат още годинка-две и тия пари ще станат 50 млн. Стига с това НАДУВАНЕ на цифрите. Други са числата - 500 хил. лв в продължение на 7 години. Голямо каляне, голямо чудо. А Григор Димитров на колкото места по света е "развял" БГ флага, ти на толкова днес през компа не можеш отиде.

Браво, Гришо! Стискаме ти палци - за София и за света!

TIREX

хахах рядко, меркантилен и егоистичен калтак. още съди някакъв младеж дето турил снимката му в сайта си без да му плати.На въпроса :защо не играе за купа Дейвис- Не се плаща бе отговорът.Талант ??? талантите ,истинските на неговата възраст са в топ 3 и с по десетина купи.хасковският е доказан измекяр и мошеник.

Сигурно Федерер се е объркал нещо. Като казва, че Григор е талант. Хубаво е да има "специалисти" като тебе.

TIREX

Фед каза и друго че е неприятно дето наричат хасковският :"бейби ФЕД" защото това е пуснато от самият "талант" и е обидно . за тази г титла няма и от тотото не захлеби..няма друг с толкова извадени мачове от залозите поради съмнения за измама

Жена спала с питон всяка вечер, докато лекар не й казал нещо шокиращо

Ликуй народе клоуна с шотландската поличка се е запътил към наше село! Цирк БАЛКАНСКИ ще бъде "пометен" от "най-добрия" и ще раздават безплатен захарен памук с олезена форма!

Братчет, не се мъчи - обърни се към личния лекар, да видим какво направление ще ти даде! Може да ти помогнат хората.

Ей сега се връщам от там. Чудо! Раздават пропуски за цирка и ми дадоха два за официалната ложа. Разкриха ми и една от изненадите, че маймуни ще гонят топките .... Ама не било много сигурно, че клоуна е за този цирк понеже имало голямо търсене на клоуни и от други места и в последния момент току виж изчезне в цилиндъра на фокусника.

Ти не си наред.

Браво на нашето момче а който казва че Григор не е българин просто да замълчи.Мишките да видим сега какво ще измислятнещо са се изпокрили.За мен Григор е огромен талант и пренрасен млад мъж един добряк а тези които му завиждат винаги ще са против него но те никога няма да бъдат като него .Трябва да се гордеем със личности като него които прославят родината ни в целия свят!!!!Успех на турнира в Базел!!!!

григито вече почна да се освестява и да се появява в България?! АЙде ще го видим, дано добре да се представи, че миналата година се изложи!!! Не го понасям откакто нито дойде миналата година, нито игра за България, но сега му пожелавам успех и победа на финала!!!

Браво Гришо!

Чак пък! Това е най-нормалното, което може да направи.