Неймар искал по 40 млн. евро на сезон в ПСЖ

Нападателят на "Барселона" Неймар през летния трансферен прозорец е бил близо до преминаване в "Пари Сен Жермен", твърди "E'Equipe", цитирано от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Неймар искал по 40 млн. евро на сезон в ПСЖ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алчния комплексар може ли да ги изака тези мангизи за 300 години ако му ги бяха дали. Казано е човек не може да спи в два кревата ..............

Всичко е бизнес.... всичко опира до това да вземат парите на феновете.... Погба (май така му беше името) вече са избили трансферната сума само от продажбата на фанелки.....всъщност футболистите и спортистите като цяло са рекламни лица , от това печелят е разбира се с талан и труд са постигнали известност и сега им плащат за това толкова много не ,че са толкова добри( а те наистина са) и все пак получават толкова много защото са известни

... малки котета... за много по- малко пари съм готов да доида... да ви наритам... божо!

Четвърт милиард за Тошко Африкански?! Кой им дава дипломите на тея доктори!!!

Бачо ти Марио Драги раздава пари за без пари в момента. Едно от последствията на количественото облекчаване са умопомрачителните трансферни суми, които се плащат в последните няколко години.

Този свят съвсем се обърка! Как може тия ритнитопковци с основно образование, които не могат да броят до толкова колкото получават да живеят като богове, а хора учени и изобретатели дали на човечеството толкова много умират в мизерия!Има гладни деца по света, а тия педераси крият данъци!!!!!!

Неймар трябва даже да си плаща, че го пускат да играе редом до Бог Меси!

Иска и някой може да му даде. После защо най-евтините билети били по 50 паунда.

Добър футболист, но няма я харизмата да го прави голям, по-скоро преобладава мангалското в него.