”Партизан” е на 1/4-финал, Божинов с два гола

Българският нападател Валери Божинов реализира и двата гола за победата на "Партизан" с 2:0 като гост на "Жарково" в осминафиналите за Купата на Сърбия.

Обратно в новината

Коментари - ”Партизан” е на 1/4-финал, Божинов с два гола | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние си го плюем, защото е леке, ама той си вкарва голове и това си е. Преди месеци четох в някаква статия, че към съответния момент е той българският футболист с най-много вкарани голове през сезона. А тези два ги гледах в нета - за първия едва не се спъна в топката и се чудя как я вкара, но вторият гол беше много готин.

Брех тая сръбкиня го вкара в пътя! Понамаляха му публичните изяви и почна да му връзва на терена... жалко че толкова късно...

Е това жарково за първи път го чувам. Наш Валери отдавна е зачеркнат за големият футбол. Може да вкарва само на такива селски отборчета

Евала след Жарково какво следва? Яка победа, яки голове в най-важния мач на века! Според мен тия 2 гола натежаха Валерко да стане футбалер на годината в България и Сърбия ЕДНОВРЕМЕННО. Говори се, че наградата ще е от 2 футболни топки, за които ФИФА ще му приготви специална пръчка, на която да може да се закачат в единия край. Приказките че щяло да заприлича на фалос всъщност съвсем не отговаря на истината. Двете федерации са обявили и дарителска кампания, която да събере 1-2 милиона лева (или динара, колкото толкова), с които Валерко да може да издържа 92-те си деца от 114 жени. Е това е новина, г-да от дир-а :)

Аз си мислех, че е 1/4 купата на КЕШ, а там било с Балван, Борсуково...

големи кучеци след това падаха.. ехххх...световна слава