Григор Димитров отпадна на старта в Базел

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отпадна в първия кръг на турнира на твърди кортове в зала в швейцарския град Базел, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров отпадна на старта в Базел | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пулев няма физика на боксьор - требе си мускули за тая работа! Пак ще гледаме нашия на пода!

Сбъркал си си хапчетата.

Не бе - той си е така по рождение човека. Не е от хапчетата.

Григор загуби. И на мен ми е криво и за загубата и за вялата игра. На мен и на още мнозина им е криво! Но искам да питам Дришо и другите критикари: Абе, хора! Какво изпитвате вие при такава загуба? Вие българи ли сте или какво? Не бил българин! Та вие луди ли сте? Ами Джокович , Бердих, Квитова, Шарапова и т.н. какви са ? Всички те отдавна са си купили апартаменти в Монако или както Шарапова е американска гражданска съшо със седалише в Лос Анжелис. Тя не играе, но и в Русия не се прибира а ходи в Ню Йорк, на Хавайте и къде ли не! Някой да е казал на Джокович че не е сърбин като от десет години е регистриран в Монако и ресторанти отваря там? Критикувайте , сърдете се - но не разпространявайте лъжи! Нали знаете кои си служат с тях! Изинявам се за тона - писна ми от лъжи! Успех в Париж! И дано да срещне Мъри и Джокович там! И ако ги бие , тогава да ви питам драги черногледци, къде ще се покриете?

Джокович играе за страната си Сърбия, за разлика от монаковеца григи, това ни е криво, панимайш?! Преди Олимпиадата писах, че не ми се иска григито да ни представлява, че да му берем срама и то и така се оказа! Толкова е непостоянен, че или сам се бие или играе черно тото.

TIREX

цитираните звезди не са надмени, дават за благотворителност ,щедро а хасковския е явен тарикат, мошеник и невероятен калтак.

С най-голямото ми уважение отговарям. Както във всяко "стадо", където отделните индивиди се занимават с различни неща, така и в нашето си има мърша, което си е нормално. Но да се прехласваме по нея, да я величаем, че и да я възхваляваме НЕ е ОК! Дано да си ме разбрал, та да си поговорим после и за футбол, тенис и т.н.

Че и "български" тенисист. Нали живее и плаща да нъци в Монако. Дори не играе за България. ...

Не знам кой го учи, но е факир! Неговата непредсказуемост е най силното му оръжие, спечелил е повече от криви залагания, отколкото от наградни фондове.

От наградни фондове, от залагания, от красиви и успели дами, от всичко! Защото е пич!

Кенеф.

той обича да стартира, а заедно с него и тъпите спортни журналисти

Прав си. Аз гледах целия мач. "Тръгна си" някъде в средата на втория.

TIREX

от тотото захлеби пак -най лесно се залага когато си единствен фактор за загубата .

Тетка му Кунка пак му е изпила силиците.

TIREX

бърз шут от пенсионера...

не мога да повярвам.как така наш гришу ще загуби.обърка всички залагания

Не всички, не всичкии!

Трябва му психотерапевт, за да не се бие сам до края на кариерата си. Иначе, ще бега на място, между 30 и 10.

Като българин ще го подкрепям, каквото и да стане! Ама ако го видя на живо, ще му го рекна...

Без коментар, всичко е казано!

Ти си ясен много отдавна.

За да добави точки, Григор трябваше да стигне четвърти кръг. Вече пети турнир и то всяка седмица, без почивка при него. Може би е тактическа загуба, защото следваща седмица в Париж има да защитава 90 точки и трябва да е свеж! Турнирът в Париж е от категория Мастърс и точките от него не могат да се заменят от друг добър турнири.

Ами!Възможностите му са толкова!

Не е така.Миналата година стигна до втори кръг и спечели 45 точки.За да добави точки тая година му трябваха 2победи.Това би означавало трети кръг,90 точки и добавяне на 45 към досегашния му актив.Със загубата си в първи кръг загуби 45 точки ,които защитаваше от миналата година.Просто това са му възможностите.