Гришо предизвика истерия за билети

Организаторите на втория в историята турнир от АТР тура в София могат да бъдат спокойни.

Обратно в новината

Коментари - Гришо предизвика истерия за билети | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грищо е най-добрият тенисист за България!Ако беше кариерист,с неговия талант...щеше да е постоянно в топ 10!Но...живота е кратък...И аз да бях милионер...щях да си живея...Не съм длъжен да съм номер !...Защо?Ами...помислете си сами!

Във всяка страна има прости и комплексирани хора, но проблемът на нашата държава е, че те са мнозинство. Не гледали тенис, не знаят правила, регламент и категории на турнири, как се прави класация, но коментират и дават оценки. Григор е световна спортна звезда, колкото и това да не се харесва на някои "патрЕоти". Има милионни спонсорски договори с три мега компании- Найк/с най-изгоден договор от мъжете веднага след Федерер и Надал/, Уилсън и Ролекс. Споменавам само най-големите му договори. Някои коментират, че се фукал с нови часовници. Получава ги безплатно и трябва да ги носи и показва срещу 500 хиляди долара на година /часовниците са бонус/. Само за присъствие на някои турнири получава повече от победителя/например при АТП 250/. Ако не беше звезда и не го харесваха навсякъде по света, кой ли щеше на плаща на едно българче? Пък е красавец!

Ти пък как непредпазливо насипа сол в раната на зависта и комплексарщината. Ще умориш някого!

Потресаващата изповед на един фанатик! "световна спортна звезда" бил оня "най-най-най" и си вЕрва ли вЕрва милия! Несъгласните с него ги определи за "прости и комплексирани"! Жив и Здрав бъди!

Не разбирам защо се полагат толкова усилия и пари за един предател на родината си.

Не е справедливо, но някои "предатели" правят за родината си повече, отколкото всички патрЕоти, взети на куп.

Интерес винаги ще има към Григор а вие колкото и да сипете помия никога няма да сте като него .Григор е и винаги ще бъде един от най добрите спортисти на България а вие мишките ще си останете такива жалки и злобни!!!!

Ако е от най-добрите Български спортисти, нека го докаже на Олимпиада и купа "Дейвис" !!! Не със среднощни палачинки!!!

Да няма пак партенка като миналогодишната ?

Чак пък истерия, гледам залите са пълни само на Джокович и то на финали, иначе интереса в този спорт е нисък.. Помня и цирковете при Пиронкова, как платиха на Кириленко да се оттегли.. Иначе Григор е силен тенесист, но има и по силни.

Сериозни цени за слаб турнир.Вярно че това ни е единствения тенесист чието име се чува но.....

Да ама чупи ракетите като Крали Марко.......

Dobromir Dimitrow

:):):)

Тенесист???!!! Офффф, спрете да се излагате, той името не може да напише правилно, седнал да коментира...

Проверих, нищо не е продадено. Билети да искаш! Изчакайте до средата на януари и ще падне цената, както стана тази година и гладах от 4-ти ред за 10 кинта!

И к'во си видел като най най най е лисвал

Нищо не видях, защото Любо Ганев беше пред мен.

Израел търси наши кофражисти и арматуристи

PR-ите на Григор явно усетиха, че реномето му в България се срина, след като предния път отказа да играе в София, а вместо това отиде в Истанбул, където претърпя фиаско на финала, не участва и на Купа Дейвис, а пускаше екзотични снимки в Инстаграм, освен това се появи протоколно за мача си с Монфис, за да прибере парите, и добре, че беше французинът, за да направи шоуто, после Димитров отчете вяло присъствие и на Олимпиадата. Затова е сега цялото тикане и дитирамбене, че тоя път щял да участва в София. Да не забравяме, че относно предишното издание на турнира в София Гришко каза, че не сме били на АТП ниво, нищо, че реално настоящият шампион Баутиста Агут бе по-напред от Григата в ранглистата, когато спечели титлата у нас. Е, как за една година, Грише, станахме на АТП ниво, че да можеш да ни удостоиш с височайшето си присъствие? Но, ясно е, разчита се на това, че повечето хора са късопаметни и първосигнални.

Не чете ли по-долу, че Джокера му е купил билет да гледа, докато яде пуканки в ложата, а не да събира топките от корта?

Много точно!!!

Искат да видят Николчето отблизо, затова се продават билетите.

Във Факултето николчетата се гледат без пари. Пък за 20-30лв.... не знам.

Айде бе, чак пък толкова истерия за някакъв скучен тенис.

Е, не е като кеча...

Кой каза че ще идвам? Тогава ще съм на турне с цирк "Дьо солей"!

А, що не наминеш към Карлуково!?

Що не! Нали е кварталче на туй, как му викаха, дето бил от там оня "най-добрия". ............... А Монако беше! Сетих се!