Нов шок в ансамбъла по художествена гимнастика

Любомира Казанова се отказва. Бронзовата медалистка от Олимпийските игри трябваше да е единствената грация, която да бъде част от новия национален ансамбъл.

Обратно в новината

Коментари - Нов шок в ансамбъла по художествена гимнастика | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пууууу, разкара се тая некадърница най-сетне.

Много правописни грешки, много неграмотност !!!

Ние ти благодарим от сърце , за това , което направи за България! За радостта и гордостта , която ни подари . Светлината да е с теб , красиво момиче ;))) Прекрасен път в Живота ! Със здраве :))

Ама ти сериозно ли? .....

Направо й подари и твоята пенсия! Тя е гений, великан чутовен на световната наука и култура, името й ще се запише със златни, а бе направо с платинени букви във вселенската история... Дали усещаш колко си жалък, а?!

Кака ви Илиана е това

Тия парантии много насериозно започнаха да се вземат! Храним ги с нашите данъци, а те великите вече пишат и обръщения към обществеността.

Н всичко му идва краят - на славния период на гимнастиката също.

Шизофреният егоистичен камшик спъва движението на каручката, теглена от младите кобилки.

ами нали и дадоха бонус и пенсия от нашите данъци, каквито нормален човек за 3 живота поне не може да изкара, за какво ще се бъхти повече!!

Цялата федерация се тресе от интриги. Скапаха всичко. След нещастието с Цвети Стоянова всичко тръгна надолу и вече е грозно и безсмислено.

Аз пиша така, когато искам да се разкарам от някое гано място, но искам да запазя добрия тон! Убедена съм, че момичето е видяло или чуло неща, които са я уплашили и иска да стои много надалеч от това.

Браво Любомира, точно така се прави!

Живей си живота, млада си, хубава си. Другите да му мислят ти показа на всички, че можеш! А тези девойчета, които не те приемат за капитан само ще ви дишат прахта. Не стават за шампиони

Цитат от човек, който явно е запознат със ситуацията: "Жалко за Бубето, успяха. Престанете всеки път федерации да са ни виновни за всичко или там не тренират живи хора а роботи. Не успяха да се оправят с много амбициозните девойчета, които всячески се постараха да направят така, че да не приемат Бубето и тя се почувства излишна. На нея много и се играеше и травмата щеше да я преодолее. Жалко'така шампионки не се става. За разлика от нас и Бубето новите момичета не пожелаха тя да им е капитан и съотборничка. Желая много успехи на Бубето и тя си знае,че златните момичета и тя си остават едно цяло."

Как може лекари на национални спортисти да не направят всички възможни снимки, в последователните етапи на лечение - да допуснат ЗАРАСТВАНЕ НАКРИВО!??

Нарочно напуска,заради Цвети Стоянова,много я гризе съвестта Казанова,за което и взе мястото във отбора,и затова се метна Цвети от шестият етаж на Баба си,не можа да го преживее,че е заменена по този начин.Това е цялата истина,за което Казанова напуска,съвестта я гризе яко.

Тая Иляна яде лаината тя е виновна за всичко

Много жалко, но тези неща се случват. Комплименти за двойчето че играла и се борила за страната си със счупено краче. Пожелавам и да се оправи бързо и да е щастлива.

Вместо да ги съди и осъди, че не са я диагностицирали правилно навреме, тя се извинява?!?!?! Но от друга страна щом казва, че има какво да ВЗЕМЕ ОТ, а не да ДАДЕ НА спорта , то да си ходи!

Тя взе - по хиляда лева доживот ще и плащаме.

Еххх - човешката злоба няма граници. А вие какво сте дали на спорта любезни - освен две три псувни?

Tе от спорта си взимат достатъчно от нашия джоб, какво още да им дадем...

Счупен глезен?!?!?! И така е тренирала, състезавала се е и получила медал от Олимпийски игри?!?!?! НЕВЪЗМОЖНО! Счупен крак дори с обезболяване е НЕГОДЕН за "употреба" - боли много и няма как да поддържа устойчиво тялото на човека, камо ли при особено големи натоварвания. Тия от Федерацията по художествена гимнастика май ни взимат за шарани...

Най-добрата гимнастичка Яна Кудрявцева също се е състезавала със счупено стъпало, и нея (уж) не са я диагностицирали правилно; спечели доста медали, направиха й операция, взе сребро от Олимпиада, в резултат на което прекратява кариерата си на 19 години заради това, че не са я спрели и лекували навреме (сякаш е незаменима; Русия има толкова много качествени гимнастички, че можеха преспокойно да я оставят да се лекува и пак щяха да са най-добри)

На моя приятелка по същия начин зараства накриво счупена кост на глезена - направена е само една снимка, на която не се вижда счупеното. открито е срастване накриво след няколко години, когато болката се е засилила и тръгва отново по лекари.

Че пак има нещо скрито-покрито, това ясно. На мен обаче друго ми направи впечатление - видях снимки на това момиче в Гонг - тя прилича на културистка, с квадратната челюст и всичко останало! Тя наистина ли е гимнастичка? Художествена гимнастика? Всичко друго е, но не и грация.

Що се чудиш, тя едната от тез дето имаха бенефис си беше направо дебела.Все си мисля, че трябва да са слаби и гъвкави момичетата, не някакви с напращели бутове

Срещу те да тичат - не можеш да ги стигнеш!!! Ако тези момичета са дебели и не са грации, за теб кво да кажем - че освен грозна си и яко завистлива!

най-обичам да чета коментари на хора които си нямат и идея от физическа подготовка и сигурно спорт не са правили в живота си. кво общо има първо колко си дебел и колко си гъвкав ? второ правите ли разлика между мазнина и мускулна маса? имате ли идея какво натоварване е едно такова съчетания? как очаквате да го изпълни някой без мусколи?

Християна е качила доста килограми. Очевадно беше на килима в залата. Останалите момичета бяха във форма. По време на бенефиса хората очакваха да видят поне двете ансамблови съчетания, с които спечелиха медала на Олимпиадата, но не! Не го направиха. Не уважиха хората. Да не говорим, че показаха и Мария Гигова с големите ѝ заслуги за Българската Художествена Гимнастика наред с гимнастичките и треньорките, но за Нешка Робева не беше казана и дума. Все едно е никой за Художествената Гимнастика в България. Това беше позорно.

"... написала обръщение, с което е помолила да бъде уведомена обществеността, ..." Нещо много насериозно се вземат тия хлапета! Тя "обществеността" само от нейната кариера се вълнува... Каква е възвращаемостта от похарчените за тях милиони?! Колко инвеститори и туристи са дори в България заради техните медали, колко ни се е вдигнал рейтингът?! То швейцарци, белгийци, евреи и пр. от глад ще изпукат, щот нямат медали от худ. гимнастика, ша знайш...

Ми така е - Илана Раева с цялото си его,ги направи едва ли не единствените и най-важни спортистки на България - то бенефиси,то чествания..то интервюта..цялата тълпа около Раева се е взела много насериозно.

Гимнастичките отидоха в Рио де Жанейро няколко дни преди Олимпиадата и си тръгнаха няколко дни след края й, а тяхното състезание беше последно. През цялото време бяха на лагер там. Това не се случи с никой друг спортист от никой друг спорт. Явно тяхната "председателка" добре се "представя" където трябва и пред когото трябва...

Бабата на Куини сега пак ще лъже-маже.

И Рюбомира ще води у дома си, и нея ще прегръща и ще й разказва приказки и тя пак ще си тръгне...Илианкееее, само с тропане на крак не става.Ясно е,че най-читавите момичета не желаят да ти търпят комплексарските изцепки и изчезват..

Фири

Ебаси овцата ,ама шушумиго ми ка те боли що не си го снимала одма ма?

Лекарите за какво са - тя ли да каже какви снимки да и направят, защото не се вижда счупен глезен при всяка снимка - зависи от положението на крака при снимката.

Какво означава "одма"?

означава "веднага"

Я, каква пенсионерка!

Абе не се задълбавай много,момичето е казало ,каквото трябва да бъде казано,кактое казал поетът по друг повод,но то си е актуално по много бгповоди-разровиш ли го ще мирише и ще горчи като отрова

В края на краищата от репелента И. Раева ще избягат всички - тя излъчва някакво много неприятно усещане, от което друго спасение освен бягство няма.

Много е неграмотна тази гимнастичка.

Тези в худ. гимнастика като станат на 20 и вече са ветерани, бенефиси.

Момиче,не се опитвай да криеш виновните.Та ти си олимпийски призьор заедно с останалите прекрасни момичета.Няма как човек със счупен крак да оцелее при тези тренировки.Горе главата и помисли,дали няма косвено да помогнеш на тези след теб ако си кажеш истината.

Желая й всичко най-добро! Но докато атовете се ритат(Нешка и Илияна) страдат магаретата.... То тепърва ще се размирише, освен липса на доктор сигерно ще излязат още простотии????

Защо чак сега са установили, че кракът е бил счупен?!

абе нали имаш пенсия, кво ти пука :)

Така ще е,докато простакесата Илияна е шеф!

Имат ли лекар, или в националния отбор по художествена гимнастика ползват услугите на някоя баба??? Как до вчера всичко беше наред, а във вторник се появи счупен крак и "нов стил" и ....Какво става?

Нещо не разбрах - как така прз цялото време си със силни болки и чак след месец ЛЕЧЕНИЕ и почивка се прави снимка и се вижда, че кракът е счупен и т.н. Нали най-добрите травматолози са спортните лекари??? Писмото е много странно - супер благодарствено до федерацията, чиито специалисти са пропуснали счупен карак на ключов спортист и извинително в същото време. Не разбрах защо се извинява момичето??

Нещо мирише в художествената ни гимнастика. Да беше само травмата, да разбере човек. Но това "несработване", "нов стил" от стар треньор и в несработен нов отбор. Раева иска да си "върже гащите" с това изявление уж от гимнастичката, обаче да видим колко хора ще успее да подведе. Жалко.

Как така се случи, че деца на по 20 години започнаха да получават доживотна пенсия от 1050 лева, а хирург с 40-годишен стаж получава 500 лева?

Къде е шокът? Какво е това несвързано заглавие! Жълта преса стана тук!

Тия деца на пунктуация и граматика не ги ли учат в училище?!Яд да го хване човек, като гледа едно такова хубаво момиче, пък толкова неграмотно...

пред Цвети?

От тренировки няма време да ходи на училище и,дори и да ги учат, тази част от материала, й е убегнала

А текста поместен тук, дали е написан директно от гимнастичката? Дали е сигурно, към кого вдигаш ръка с камък? Извини ме ако пунктоационно не съм прав!