Обявиха Фелпс за най-великия плувец в историята

Американският плувец Майкъл Фелпс бе отличен като легенда на плувните спортове и като най-велик на всички времена.

Обратно в новината

Коментари - Обявиха Фелпс за най-великия плувец в историята | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха-ха :))))))) Ама това нещо е продукт на химическата промишленост , къде се бута между хората ..... Жалка история .....

На официалната церемония вчера в кръчмата мен ме обявиха за най-великият плувец на всички времена. Фелпси беше 3ти, защото иначе авера Ганчо не искаше да ме признае за официален победител и спореше в името на своята кандидатура. Все пак Ганчо и света официално разпознаха класацията към края на вечерта като 1.Аз 2.Той 3.Фелпси

Просто майкифелпс му пазят гърба и го бутат от много високо.

Довечера от 22:35 на "Первий" канал ще дават това: Болезни высших достижений. Документальный фильм о приеме допинга зарубежными спортсменами. Первый канал представляет фильм-расследование, раскрывающий проблему узаконенного и системного употребления допинга зарубежными спортсменами. Его авторы исследуют проблему, обнаруживая, что истории болезни многих известных спортсменов, по сути, фальсифицированы.Спортсмены официально принимают допинг под видом терапевтических исключений, но, скорее всего, не страдают от болезней, в связи с которыми выписываются эти препараты. В 2015 году ВАДА одобрило 1330 терапевтических исключений. Это почти на 50% больше, чем годом раньше. И в два раза больше, чем двумя годами раньше... и така нататъкл Надявам се повечето да разберат и ... гледайте, ще бъде интересно.

ВЕТЕРИНАРИТЕ ПРИ НАС СА МНОГО ДОБРИ :))

къде при вас бе шизофреник? В Сунгурларе?

Този плувец също се води болен от аутизъм, пие хормони, провежда пиезотерапия, пие хапчетата за психиката, като американска гимнастичка, която е спокойна като стена. А още го хващали пьян залян да кара със 180 км колата си и той редовно се е напивал, след което взимал нови медали. Талант или мутант??? - това е въпросът

И двете...а който си мисли, че има чисти професионални спортисти, да продължава да си мечтае....

И неговите проби се счупиха, нали, като събориха "неволно и случайно" шкафовете ?! Ами ще си остане "най-великия" и няма да могат да го дисквалифицират след години!!! Дори и свидетели да докарат, пак няма да стане, щото и свидетелите могат да паднат и да се счупят, разбира се пак "случайно и неволно"!!!

На времето във вдигането на тежести имаше общо 4 движения (4 възможности за медал ).Повдигане,изхвърляне,изтлскване и трибой ( общ резултат от първите три ).Така един шангист можеше да спечели 4 златни медала в едно състезание.И разбира се тогава това бяха нашите щангисти.И понеже на западняците не им харесваше това те решиха,че било неправилно в един спорт да се печелят 4 медала.Първо премахнаха повдигането и възможните медали остана 3.Но и това не ги задоволи и решиха медал да се дава само за двубоя.И така един щангист не може на олимпиадата да спечели 3 или 4 златни медала.Ами просто защото американците не са сила във вдигането на тежести.А в леката атлетика,плуването и мн.др. където те са силни един състезател може да спечели 4,5,6 и т.н. медали.Това е тяхната представа за справедливост в спорта !!!

Досега не вярвах , че има платени идиоти да пишат тук,но след като се появиха тия 2 минуса...?...просто недоумявам на къде отива България...КОЙ и с какво обяснение сложи тия 2 минуса ? КОЙ е тоя антибългарин...българомразец ?...КОЙ...?

Тоя нощно време свети от погълнатите химии, бе! Чист ГМО-киборг е момчето, естествено, че няма кой друг "човек" да го бие. Стискайте палци да добута до 35 годинки поне...не като Фло Джо.. И да не забравяте да пиете фреш!!

Ланс Армстронг бяха ли го обявили за най-великия колоездач? Преди да го хванат с допинг.

Шило

При Фелпс няма как да стане. Неволно изпотрошиха 30 000 проби.