”Мерцедес” пусна обява за нов пилот

Отборът на "Мерцедес" се пошегува с трудната ситуация, в която изпадна, след като пилотът на тима Нико Росберг обяви, че се отказва.

Обратно в новината

Коментари - ”Мерцедес” пусна обява за нов пилот | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ми харесва нивото им, тъ са чудя дъл да са пусна! Па, и малко плащат!

link

До Mclaren fan:Даниел Ричардо е трети в шампионата а ферстапен е след него.та кой има повече точки?

Станко какво не разбра? Казах, откакто се присъедини Макс към РедБул е спечелил повече точки от Рикардо до края на сезона.

Извенявам се много но думата пилот Е ЗА ХОРА КОИТО ЛЕТЯТ със самолет а формула1 си сиреч мерцедес си търси ШОФЬОР ВЪВ ФОРМУЛА 1

А някой знае ли какво е значението на думата chauffeur на френски?Ами значи МАШИНИСТ.....може да е на влак,валяк и каквото се сетите:)))

Аз си пуснах CVто и сега чакам.

За обявата: шофер съм. Бригам такси от Терминал 2 до завоя - щото слизат като видят тарифата... ама до завоя себригам със 160. Бригам и от автогарата в Сф до автогарата в Бургас. Преди Бате Бойко го взимах за 2.38 часа а по негово време (с магистралка) за 1.38 часа. И то с талига соната на 5 години и 500К пробег. А с вашия мерджан Ф1 сметайте че ще бригам всички още до първия завой. И гледайте да не ме бавите в бокса - на смяна гъми разрешавам по 1 цигара на механиците, после ще наваксам. Надявам се че бидете удовлетворени.

Крайно време е да видим българин във Формула 1. Отдавна се надявам да чуем българския химн при победа. Успех! by the way: с писта е ясно че няма да сполучим.. празни обещания имаше и накрая пак кражби и корупция.

Верстапен,всичко друго е шир потреба.Бъдещето е на летящият холандец!

А партньорка. Примерно както сега такова Линдзи Вон, да я напъха в един болид и да я...обучи и посвети в тайните на кокпита. А нея ще я призная за уникум, ако го направи както лети надолу със ските, ха-ха.

Много добра беше преди американското гадже на спускането но веднъж така яко се преби,че ако го направи с болид не зная дали ще оцелее

... желателно да няма точки в талона...

Паскал Веерлайн е много добър. Вижте какво направи този сезон с най-слабия отбор. Веерлайн е германец, млад пилот набор 92. А не му е времето сега за Мик Шумахер. С него няма да има конструкторска титла. Мик Шумахер може би след една, две или три години на мястото на Люис Хамилтън. Тогава ще има двама млади германци Веерлайн и Шумахер. Но за сега Паскал е най-доброто решение.

Проблемът с Верлайн е, че Хамилтън няма да се чувства застрашен и непрекъснато ще прави фасони както в Абу Даби. Верлайн може би е достатъчно бърз, но е още млад и не е достатъчно стабилен емоционално, за да функционира добре с такъв съотборник. От педагогически съображения Тото Волф иска да наеме пилот, който ще може да се бори с HAM и няма да му цепи басма, иначе целият отбор ще му стане заложник на настроенията.

И от къде знаеш, че с Веерлайн Хамилтън няма да се чувства застрашен??? Като е млад какво??? Макс Верстапен като е млад, това да му е попречило да вземе повече точки от съотборника си и да го разбие?! Откакто се присъедини към РедБул е спечелил повече точки от Рикардо до края на сезона. Веерлайн е като Макс. Бъдещ шампион. С най-слабия отбор взе точка и винаги беше изненадващо доста напред. Доста е добър и прави голямо впечатление с резултатите си. Нищо не му пречи да опердаши Хамилтън догодина, както Макс Рикардо този сезон. На база на какво смяташ че Веерлайн няма да може да се бори с Хамилтън?!?! Тоя ти коментар направо ме хвърли в тъча. Младоста не е пречка, Макс го доказа. Все едно Верстапен да не можел да се бори..... Да не мислиш че Веерлайн ще му цепи басма??? И Макс и Веерлайн не цепят басма на никой и ще е адски трудно и на Хамилтън и на Рикардо догодина

Писах им за обявата, ще видим дали ще ми отговорят (стискайте ми палци).