Над 1000 руснаци с манипулирани допинг проби

Повече от 1000 руски спортисти в 30 вида спорт са били въвлечени в манипулиране на допинг проби или са получили изгоди от него.

Обратно в новината

Коментари - Над 1000 руснаци с манипулирани допинг проби | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА БАБА ЗОРА СВИНЯТА СЕ КАЗВА- ДА-ДА! ТЯ НЕ ЧЕТЕ И НЕ Е ПРОЧЕЛА, ЧЕ В ОФИЦИАЛНО СЪОБЩЕНИЕ НА МОК Е ИНФОРМАЦИЯТА ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДОПИНГ-ПРОБИТЕ НА ЮЕС СПОРТИСТИТЕ, ОТ "НЕВНИМАТЕЛНА" ЧИСТАЧКАТА! В МОМЕНТА ИМА РАЗРЕШЕНИЕ, С ДОКТОРСКИ ЗАЯВЛЕНИЯ, НА ПОВЕЧЕ ОТ 1200 СПОРТИСТИ, ЗА УПОТРЕБА НА "ДОПИНГ СЪСТАВКИ" ПО ЗДРАВНИ СЪОБРАЖЕНИЯ - СКАНД. СКИОРИ, СЕСТРИ УЙЛЯМС, АМЕР. АТЛЕТИ...

Тъпо, тая тема е напълно безинтересна

ей, тия не разбраха, че руснаците от освен майчино мляко друго не взимат. Питайте путинофилите тука. Те ще ви обяснят. И за това, как санкциите са помогнали на руската икономика и за това, как Путин е прав да искам компенсации за вредите от санкциите... :)))

Ха ха ха, русские опять обосрались.

Ще се разплача!А мутанти като сестрите Уилиамс,го карат на ябълки!Измамници!

А на американците всички проби 1996 до 2016 вкл. бяха унищожени "неволно" от един чистач. Чистил и "без да иска" ги съборил човека.

само руснак може да измисли такава лъжа чистачите имат достъп до пробите а???? ????

Малоумен ли си? Нали това е проблема, че е лъжа че точно чистач ги е унищожил, а това е официалното становище!

Руснаците били допингирани, а западняците мнооого болни, за тоева можели да участват със същите, та и с по-силни допинги!

Маша е болна Гришо затова я остави хахаха лекарство което се пие 2,до 3 седмици ,тяго пие три години за крепко здраве и светъл комунизъм:)))))

Тъпунгер и руските са болни. И когато е така пращат официално писмо до WADA, ВИНАГИ СА ПОЛУЧАВАЛИ РАЗРЕШЕНИЕ. Проблема е че боледуването е за дни максимум месец. А съдържанието в лекарствата на забранени субстанции в минимални количества, които няма как да окажат въздействие.

Като видя числа 10,100,1000,10000 и т.н. , все на ангро нахвърлени, без нормално допустима точност - ми изглежда уйдурма. Ако искат да изнасят достоверна (уж) информация ,то поне да я правят такава. То съвсем се уяснява ,е е дезинформация. Пропаганда.

Ха, пък вярваш, че всички американци са тъпи, дебели и грозни. Що така? Критическото мислене избирателно ли го ползваш? Това как става? :)) Я виж, какво пише в статията. Дори и в заглавието. Повече от 1000, над 1000... Ама за тебе това са точни числа. Ако и българския го разбираше, колкото математиката... Ама, на руснаците вие труден тоя език, нищо, че е "братски". :))

То бива селска простотия , ама а де.Като чуя нещо демократично или независимо в севеврна Америка и веднага виждам купища пари зад мазни физиономии.Спорта на всички нива отдавна е бизнес.Тези "независими' "международни" комисии на САЩ как така хващат само чужди спортисти.Ами погледнете само годзилите сестри Уйлямс в тениса-карат я само на туршия.А как разкараха нашите щангисти.А да сте чули българин или руснак да ходи да проверява американски или канадски спортисти.Ай сиктир бе лимонади. в тези американски комисии и антидопингови лаборатории е цялата далавера.Събрали се една сюрия далавераджии и се обявили за международен спортен комитет по нещо си и спорта кучета го яли. гледат само мангизи и толкова.И когато някой като Путин им перне кокала от устата вклщчват лайнометите.А наште ДОСТ ове и селяния им лапат продукцията.Та този канадец да лапа чушки.

Да помним "как разкараха нашите щангисти" блядовете им скроиха номер и ги натопиха защото ги разгромихме на щангите .И комисиите не са американски а международни има и руснаци

Който плаща поръчва музиката бе аланкоулу! Кой плаща? Който печата парите.

Американските спортисти даже ползват повече допинг от руснаците, само, че тях не ги хващат.

Поредната путлерастка лъжа. Има хванати, дори олимпийски медалисти и те са с отнети медали. Това че си тъп руски трол е друг въпрос.

Ако перифразирам един чужд коментар на тази тема: "ВАДА отвръща на удара"

От една страна, разследването са си го предизвикали самите руснаци с изказванията на бивш директор на антидопинговата руска агенция. Ако това е вярно разбира се, защото скандалът започна в началото на 2016г., а не през м. май,както е написано тука. От друга страна, тая "независима комисия", ръководена от канадски адвокат със седалище в Ню Йорк, превърна разследването в лов на вещици, слагайки под съмнение постиженията на целия руски спорт, което си е чиста проба антируска политическа пропаганда. Въпреки натиска и непрекъснатите проверки на руски спортисти на Олимпидата в Рио, Русия взе много медали- 3- то или 4-то място, което няма кака да бъде омаловажено.

просто ги е яд на успеха на руските спортисти,а ние дагестанците,сме наи-големите борци на планетата,нас няма как да ни спрат,за това искаха да премахнат борбата от олимпиииските спортове

Изхвърлете ги от всички международни спортни организации и им отнемете световното по футбол!

Варягите възприемат всяко спортно състезание като война, а на война всички средства са позволени.

Абе лично Путин ги е боцкал с инжекция "Победа"!

Е , как става това, когато по данни на нашите ...фоби, ръшите нямат филия да ядат, а от къде пари за допинг??!

И нито един американец никога не е пил друго освен сок от моркови!

Лъжата е в душата на руснака. Те са като циганите, всяко нещо което кажат е лъжа и никъде и никога не могат да се интегрират...

Много ми е интересно къде си живял?

в някой лесоповал където както знаем читави нема и той си е паднал точно на мястото

Като не могат по друг начин да ги победят започват с манипулации.Допинг комисията е изцяло от враговете на Русия!

Много си простзстъ!

... и няколко хиляди американски със 100% "неволно" унищожени допинг-проби, и няколко стотин зобили законно с медицинско разрешение.

Допинга трябва да се разреши официално ! Който иска да се друса с допинг , няма проблем , за негова сметка - здраве . Ха да видим кой по-добри роботи ще създаде . Сещам се за Кратохвилова , уникално ,, момченце " .

Все като ги разправят тея, ми изникват образите на Шарапова (която взима) и С. Уйлиямс (която яде само "мюсли") :) . ... Доста илюстративно за американската политика и "спорт".

Не вярно! Путинистите не са способни на такова нещо! Това е толкова невероятно, колкото комунист да лъже или циганин да краде!

кoгато чета подобни неща губя изцяло доверие в доброто и в човека. Ако някой повярва на толкова нескопосано спретната информация значи наистина нещата са стигнали дъното. Ако американците масово приемат подобни "истини" значи мозъците им са промити като златен пясък. Уф!

Тоя "предател" е в Америка и е получил много крупна сума за твърденията си. Разследващите работят по схемата използвана при разследването на сваления самолет над Украйна. Иначе американските олимпийци са много болни.Един здрав няма.

Не вярвам че 1000 руски спортисти са употребявали допинг. Те пари за водка нямат, вие допинг.

путлер е плащал купона

Историята трябва да сепмни за да не се повтарят престъпленията. Хитлер - 1936 - Олимпийски игри - на трибуните - патрон на игрите - Аншлус(присъединяване) на немскоговоряща Австрия - последвано от нападения над Чехия заради Судетите! Путин - Сочи 2014 - Олимпиада - по време на откриване на игрите - нападение над Крим!!! Анексиране! Война в Украйна - Донбас е наш! Но Пасаран! Няма да мине този път Другарю Путин!И тръмп няма да ти помогне! Нито Фараж! На боклука!

С тази малка разлика, че Крим никога / според исторята/ не е бил...украински.

също както Судетите никога преди това не са били на ... Чехословакия ... по твоята логика. Също като Украйна това е било практически нова държава, създадена 20-на години по-рано

Нали Григорий Родченков каза, че сам той лично е манипулирал пробите? Защо не съдят него? Той вече е в САЩ - значи практиката в Русия вече е друга.

А какво казва УАДА за болните от астма шампиони по ски-бягане и колоездене и за болните тенисистки Уилямс, дето вземат забранени препарати с разрешение на УАДА? Май нищо не казва. Двойни стандарти!?

Не вярвайте,братя!Това е измислена лъжа!Яд ги е за успехите на Русия в Сирия!

Каква новина е това? Знае се от години! В Русия винаги се гледа да се надъхва народа с "успехи", без значение с какви средства. Още от великия СССР!

Каква новина е това? Знае се от години! В САЩ винаги се гледа да се надъхва народа с "успехи", без значение с какви средства. Още от великия САЩ!

Мусорите от ФАЩ и другите първенства ли пак ще се състезават сами , като на Олимпиадата?

Повечето хамерикански спортисти са взимали допинг защото са били смъртно болни :)))

ПУТИН

И бременни особено Фелпс :)

нито едно доказателство, всичко е само празни приказки и антируска пропаганда, предизвикана от САЩ, за да забранят на Русия да домакинства на футболно първенство и да участва в спортни състезания. Нещастниците са се намесили дори в олимпийските принципи - да не смесват политика със спорта.

Не е вярно! Др. Император Путлер е най-честният човек във Вселената и никога не лъже. Той така ни каза.

Другарю трол, ако не помогнат хапчетата, горещо ви препоръчвам болнично лечение.

Не се изхвърляйте с бройка акажете кои конкретно!

1223 и половина, така чух.

Kalin

Когато американци се разбере че вземат това е с лечебна цел нищо че и те медали са взели когато е руснак това е......нарушение и трябва да се санкционира.Трябва някой да е безкрайно наивен за да смята че в тези игрички има чисти спортисти.Просто всичко е химия и който има по непроследимите илачи и лоби ......е по малко уязвим.

Боклуци!

Колкото всички сватбари,лекари,болници , деца и погребения унищожени от ФАЩ , бяха терористи

кога ще се изкаже за "медицинските показания" за допинг на западняцуите???или нещо се е отплеснала?

независимата комисия към Световната антидопингова агенция...а внея членуват лит група възмутени граждани?))))

Каква изненада?!В комунистическите държави лъжата си е официална политика..Добре, че не могат да ровят 30 години назад, че соц. България би останала без медали...

Шило

Хм, тези, на които им унищожиха пробите, и те ли са от комунистически държави? Че и там ги пиеха по едни причини, които ако бяха верни, трябваше отдавна да са трудоустроени.

бил е агентът на САЩ, докарвал и продавал на спортистите вещества, които уж не са били допинг, а след като е извършел пъклената си работа, забегнал в САЩ при своите работодатели.

по Канал 1 на руската телевизия, гледайте ДОКУМЕНТАЛЕН филм, за допингова афера и кой какъв е, с какво известен, за какво ни лъжат-мажат. Има интервюта с западняците, които ясно казват къде е бялото, а къде е черното.

Шило

Е, те поне не са "купили" някой чистач да събори "случайно" пробите.

Швейцарската фирма(единствената в света), която произвежда специални епруветки невъзможни за отваряне,и още повече за затваряне след това, както ,уж, били направили руснаците,трябва да се съдят за честта на предприятието си и за уронване на престижа.

Като се започне още от Петър Първи та до ден днешен, всичко в тази държава почива на лъжи и измами! Та защо трябва да се учудваме за някакви манипулирани допинг проби?! Всичко си е в реда на нещата при тях!

си прав, точно във Великобритания, Петър I е убит и подменен с друг, неграмотен пияница женкар не говорещ правилно руски език. На истина, от там, от Запад идват бедите на Русия.

цъкайте върху червеното, а идете в Ермитажа, вижте двата портрета на Петър Първи и открийте разликата от преди заминаването му, и след връщането му.

от хаджипенчовичи кат теб мира нямаме

олигофрен в твоето лице