Гришо се нареди сред най-добрите 8 в Мелбърн

Григор Димитров се класира на четвъртфинал на Откритото първенство на Австралия, след като победи узбека Денис Истомин с 2:6, 7:6 (2), 6:2, 6:1.

Обратно в новината

Коментари - Гришо се нареди сред най-добрите 8 в Мелбърн | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

велик е нашият воин!

Григор не направи особено силен мач днес, но имаше късмет Истомин да идва от два петсетови мача, в които беше прекарал над 9 часа на корта. Изглеждаше пренавит в първия сет и логично го загуби. След като се появиха проблемите на узбека, беше ясно, че осминафиналът е спечелен от Григор. Засега всичко се развива в полза на нашия след отпадането на номер 1 и 2 в ранглистата и макар че не играе така добре, както в Сидни преди две седмици, има уникалния шанс да се появи за първи път на финал на турнир от ГШ. Пожелавам му го и си признавам, че допреди 2-3 месеца това ми изглеждаше като научна фантастика

zeddd

Къде са хейтърчетата сега? Или може би чакат новината за следващия мач, че там да си показват компетенциите?

610826

Браво Гришо!!!Продължавай с това темпо и си в ТОП5.Нямаше коментари защото май имаше технически проблем.

Изумен съм, че няколко часа няма коментари по тази хубава новина?!

Аз пък не съм изумен, друже! Ако беше паднал, щеше да видиш как куцо и сакато ще започне да пише колко бил калпав наш Грошо, как за нищо не ставал, как не бил българин и т.н, и т.н. Сега - тишина! Това е то, мил български манталитет:((( БРАВО НА ГРИГОР ЗА МЪЖКОТО ПОВЕДЕНИЕ И ЗА УСПЕХА, КОЙТО СИ Е ЛИЧНО НЕГОВ!

Браво Гришо!