Надал: Григор е страхотен, трудно ще го победя

"Трябва да играя най-добрия си тенис, за да победя Григор Димитров", призна опонентът на българина в предстоящия 1/2-финал в Австралия Рафаел Надал.

Обратно в новината

Коментари - Надал: Григор е страхотен, трудно ще го победя | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Регистрирайте се и гласувайте за Гришо тук link

Не разбирам, защо на толкова много хора им пречи добрия тон. Не ви ли омръзна да сте обидени непркъснато? Много добре се е изказал Надал. С уважение. А кой ще победи ще видим. Успех и на двамата. Да победи по-добрия. Ние сме зрители.

Много хвалби, но не вярвам хасковския хлапак да сломи Надал и Федерер, много големи лъжици са за неговите уста. Пак добре, че стигна до полуфинал и спечели милиончето.

Надал винаги хвали Григор и после го спуква

Звучиш сякаш ще се кефиш ако Гришо падне.

Браво на Гришо! Той е един истински талант,да е жив и здрав и много успехи. А към тези,които все са недоволни от нещо,нека те да идат и да покажат какво могат ако изобщо могат дори да мастурбират!

Прав е Рафа.Григор е в страхотна форма и има всички шансове на своя страна.Само че,Надал е много силен и достоен съперник,който винаги се раздава до край на корта.Опасен и непридвидим е. Желая успех на Григор!Рафа не е непобедим.

МАЧКААААААЙЙЙЙЙ!!!!

Първия българин класирал се на полуфинал от големия шлем. Стискам му палци, има шанс да победи, Надал не е във форма от половин година, което е в негов плюс ..........

Наистина, браво за Гришо, но ако си гледал Надал-Раонич, незнам как си мислиш, че Надал не е във форма, може и да не е бил, но не и сега. Успех за Гришо!...

Надал си е в топ форма. Реално е в най-добра форма от последните 3-4 години. Като сложим и огромния му опит на Гришо ще му е много трудно. Интересен мач.

Той може да се изравни с Мануела Малеева, която има два последователни полуфинала на US Open през 1992 и 1993 година. Тя обаче има още множество четвъртфинали в Шлема - на "Ролан Гарос" - 1989, 1990,1987, на Australian Open - 1992 и 1994, на US Open - 1988, 1989, 1990. Освен всичко Мануела има титла в Ню Йорк при смесените двойки от 1984 заедно с Том Гъликсън.

Думите на Надал не са същите, само каза, че ще спечели трудно срещу Гришо, а Гришо не е по силен и добър нито от Надал, нито от швейцареца. Дано има късмет, ама надали.

Как лъжеш! Ще го отвееш с 3:0, от раз!

Наистина не е лошо държавата да подпомогне и другите български тенисисти, за които споменаха преди в дира.

Григор Димитров е бил подпомаган от фондация, освен това знае английски и пътува в чужбина, следователно е соросоид!

TIREX

а в ниш Ноле ще играе з а купа ДЕйвис срещу Русия 3-5 февруари взех си билет и с удоволствие ще гледам а кауна прибра от държавата 1,5 милиона и отказа игра 1 път зада има право да играе на Олимпияда където надмено отби номера.

За такива като теб трябва да има съд по бързата процедура за клевета в особено големи размери. .Безродник

За това не го харесвам. Предаде България. Какво му пречеше да играе за Дейвис от името на Родината си?

Безспорно, добре се движи Григор засега, но чак пък да го превъзнасяме, няма смисъл. Нека все пак влезе поне в топ 8 и тогава. Желая му успех и малко по-скромно.

Каквото и да стне Григор е на полу финал от Големият шлем . Това е успех ,пари и напред в класирането. За всички ; позитивно ; настроени писачи ще кажа - направете и една стотна от това което Григор прави и тогава критикувайте. Успех Гришо всички истински българи те подкрепяме

А на негативно настроените какво ще кажеш?! :)))))

На тоз и мъриту на челото им пише "ДОПИНГАДЖИЯ". Дано Григор го спука този неприятен Санчо Панса.

Мъри е киселяк и не ми е любимец, но Рафа е пич. Винаги се е държал достойно на корта, без да "театралничи", което си е учудващо за испанец. Късмет и успех на Григор!!!

Абе, остъй ти - допингаджия "достоен" и "мъжкар".

Най-големият допингджия е сръбското лайно Джоко. След като тръгнаха разследванията за допинг явно спря да пие и почна да си пада яко. Догодина го чакаме пак в Италия на допинг процедура- клиниката на Берлускони.

Ей гнусарко...писна ни да си бъркаш в шортите и да правиш всякви мурафети лигльо ! Гришо ще те спраска мазен тип ! Да знаеш!!!

Обикновено когато противникът те хвали, значи е видял слабости, които със сигурност ще опита да използва!

Когато противникът те хвали, значи че иска да свали очакванията към себе си за победа, съответно да намали и степента на разочарованията.

Когато противникът те хвали просто показва , че е възпитан и джентълмен...

Тези са някакъв друг клуб, по-уважителни са един към друг.

Мачкай, момче!!! България е с теб!!! Дай всичко от себе си за да изживеем радостта отново. А на "феновете", които си менят мнението според настроението ще кажа - или приемаш един спортист с всичките му трудни моменти и го подкрепяш докрай ил не!!! Когато Григор печели - браво ...ала бала, а когато не е във форма - плюете до дупка.

НЯма проблем някой да губи някога, но е важно как го правиш -дали наистина си искал победата и си положил максимума от теб , или имаш други приоритети и губиш от глупост и несериозно отношение. Последното е лошо и няма как да се толерира. Загуби с чест, а не като онзи шматарок Кубрат-да се пулиш , да стоиш на 1 крак и това да гледа цял свят...

Абсолютно правилно !

Радвам се, че пишете за тенис и Григор, но моля не променяйте думите на Надал. Той не каза "за да имам някакъв шанс", а каза "за да спечеля", нали разбирате че има огромна разлика.