Димитров сломи и Истомин, ще играе на 1/4-финал

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на турнира в холандския град Ротердам с награден фонд 1,85 милиона евро.

Обратно в новината

Коментари - Димитров сломи и Истомин, ще играе на 1/4-финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ууууууууууууууу,каунь....

ГРИГОР няма да участва следващата седмица в Марсилия. Някой предполагат, че е получил предложение, на което не може да откаже. Дали е от жена или организатори, а може би просто е уморен и се нуждае от почивка.

Според мен, снощи беше много уморен. Не бях го виждала на всяка точка да се бърше с кърпите. Мислех, че Истомин ще се издразне и ще му направят забележка. А може и в залата да е било много топло.

Хайде да си направите справка, КОЙ е изиграл и спечелил най-много мачове в тура от началото на годината и тогава да "предполагате"! Най-нормалното нещо е да откаже участие в Марсилия.

На лудогорските "българи юнаци" им показаха вратата. Там бразилците имат подобно ниво на владеене на бългаския език както и най-добрия сред най-добрите дето мачкал ама незнайно какво. А на Ласкин само може да му свалите шапка защото ако го нямаше него и малкото останали смислени фигури щяхме да сме стадо само от дришовци

Моля ви Господа, не цитирайте в спортен сайт емоционално и интелектуално незрели хора, като споменатият актьор.

Ласкин Пенисиста...

ей комплексарче що не го...

Григор е много повече българин, от Колкото Вавринка швейцарец например! На всякъде коментират за БЪЛГАРИНЪТ Григор Димитров и България.

Радвам се за Гришо, но имам на ум, че вече е толкова българин, колкото Вие сте от от Руските степи. Живее в САЩ, регистриран в Монте Карло, като види българин по света се прави, че не го вижда. Интересува ме само хубавия тенис.

С кое да се гордее - Овце, които избират все едни и същи престъпници и си харесват кочината. Ами да играе човека и да е здрав, поне за сега се пише българин и прави толкова за България, колко сигурно никой от пишештите тук няма да направи.

"пишеЩи"

Би ли обяснил/а какво по-точно прави за България? Всички правим по-нещо за България - от простия овчар до IT специалиста. Само че никой не ни плаща милиони за това, защото нямаме 1 милион малоумни фенове.

това момче да стане номер едно в тениса.

да знаете Гришо не е добър, лошо се отнася със съперниците,бие ги, а Ласкин е много добър, например последния път когато ходих на театър, беше и за последен път, играеше Ласкин и ме приспа, по едно време започнаха да гърмят с пушки и събудиха цялата публика, за лека нощ деца ще са незаменими.

на аустрелия опън що не поканиха робърт дениро и ал пачино ..съмо мъри и надал....ПИСНА МИ ...от тенисисти ....аахххъх наздравиииииЕ

истинските играчи по това време? В Ротердам не се вижда нито Джокович, нито Федерер, нито Надал, нито Мъри , дори Вавринка го няма.

как ще участват каго снаят ЧЕ ГРЕШО ГАЗИ НАРЕД......мани че е българин...какви нечовешки от-игравания истомин само вдигаше рамене и се усмихваше

един Гофен гази и е нормално щото физически са доста различни! Но дори да го направи на боксова круша или тупан, това няма да го издигне .

Тази година Григор е просто НЕУЗНАВАЕМ. Топ Тен му е "във кърпа вързан". Този човек Много ме радва. Напред към "Върха на Тениса". Успех в турнира. И ЗДРАВЕ.

Всъщност, до началото на годината беше "неузнаваем", сега полеееека почва да идва на себе си. Като стане номер 1, тогава ще го познаете.

В българия има толкова велики хора, дали многу на кулутуръТъ ни, Аз, жена ми, Криско, 100 кила, защо за тях няма нито ред. А само този хасковец навсякъде.

Прав си - хората в България не се интересуват от култура. Творците оставаме неразбрани.

Ласкин, какво правиш в 01:38, къркаш ли си?:) Ето така през нощта с питие в ръка идват най-творческите идеи:P

НЕ МОЖЕ ЛИ простичко да се порадвате! Не му търсете пропуските, гледайте как израства това прекрасно момче! Когато има нужда от поддържане , той се оправя сам, не сте вие , които му изкарвате парите и сам си избира жените! Радвайте се , не мразете!

Нпо-рките не обичаме успехите на българите. Плащат ни да плюем по тях.

какво ги поучаваш - не могат и са загубена кауза. ние си се радваме на успехите на гришо - все пак са такива, че много не са се и надявали да видят българин на такова ниво в тениса. уникален е - дано е здрав

Гришооо!

Винаги съм казвал, че нашият коцкар има техника на световно ниво, но няма психика. Сега е добре, защото кучката му го прави щастлив, но ако нещо започнат да се разделят, ще се срине. Ако иска да стане топ играч, да спре с курвите и да се задоми. Не е по-слаб от Мъри или Джокович, но жените му разказват играта.

Не знам дали са жените. Според мен просто психиката му куца.

И как разбра при положение , че от половин година редовно взима решителните точки в мачовете?

КуцаШЕ.

Подсети ме нещо любопитно. 2010 или 2011 беше. Люис Хамилтън се беше разделил с нея първия път сериозно и направи най-лошия си сезон във Ф1 - блъскА се, простотии прави, изобщо не го слушаше главата. Не съм на мнение, че трябва да зареже жените Гришо. На много неща докато си млад е времето да се кефиш. Иначе на 50-60г какви спомени ще имаш, само от работа ли? Като ти дава животът - взимай:)

Гледай си твоята кучка и не коментирай Гришо.Много си ниско за да видиш реално ситуацията.

Ай стига бе... :) Можи би си прав, ниско съм относно тениса. Но поне се научих да говоря правилно майчиния си език и да си обичам Родината въпреки, че из нея се подвизават доста дебили. Ама това вече не е модерно, нали?

Страхотен тенис и от двамата. Истомин пак ме впечатли с много добра игра, но Григор се бореше за всяка точка и направи изумителни отигравания. Дано задържи тази форма и да продължава да ни радва.

Гофен му пусна в София се Гришо трябва да му се реваншира.

Доста разочарования те чакат тази година в тениса.

По-голяма простотия не бях чувал!Гофен му пуснал в София,а в Австрлия пак ли му легна,и за какво му е да го прави?Просто Гришо е в страхотна форма и му върви играта!Раздайте се бе хора,стига зло бяхте!

ДАВАЙ ГРИШО С ТЕБЕ СМЕ. СМЕЛО НАПРЕД.

Гриша, страхотен си!!!!

Григор вече излетя и сега набира височина.