Новите ни грации завоюваха първото си злато

Обновеният ансамбъл на България по художествена гимнастика спечели първото си злато.

Обратно в новината

Коментари - Новите ни грации завоюваха първото си злато | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деца, само напред и нагоре. Придобиването на опит ще Ви помогне за напред, нищо че сте били три отбора. А това, че "Причината е, че повечето ансамбли все още не са готови с програмите си и на толкова ранен етап" е приказка за двумесечни бебета. Другите просто бойкотират състезанието, не е нужно да казвам защо. А на Вас хич да не Ви пука. Успех!

Веднага да ги пенсионират с 2000 лв пенсия!

Браво,браво мили момичета!Честито!Само така напред и на горе!Гордеем се с вас!

Златни мумии... ;)

Малко се обърках - сега на кои девойки ще викаме "Златни"? Електоратът е в смут, матрялът се тресе... Кои са златни, кои са сребърни, чудо невиждано?

Аз съм от умерените оптимисти! Откъдето и да погледнем класирането, все сме втори! Бетон! А иначе ми е малко смешно, че участие в състезание с три отбора, и особено класирането в него, въобще може да е повод за радост или гордост! Аз бих го приемал по-скоро като екскурзия за разслабване с игра пред зрители като бонус. Но това си е само мо мнение, разбира се!

Златната сметка е открита, давайте мили момичета, златни да сте, давайте и побеждавайте, обичаме Ви и се покланяме пред успеха Ви, нека и в бъдеще да имате такива успехи, мачкайте и не забравяйте,че сте Българки, горди сме с Вас, целувки и много народна обич

Ей сега цял свят ще заговори за България, инвеститорите ще се наредят на опашка, САЩ ще махнат визите и пр....

Д-а добавя, състезанието е за купата на ГАЗПРОМ и участват само три отбора, като единият е "световната сила" в този спорт - ЕГИПЕТ. Не пропускайте да информирате електората.

това не омаловажава победата на момичетата, най-добре е да си затвориш плювалника,че злобата е свръхдоза, а глупостта няма измерение, глупомера ще се потроши заради теб

По-кротко, че ще ви се пукнат фисулите.

Браво на гимнастичките!!! Отидоха да се шлифоват и веха , че блеснаха.На всички критици пожелавам първо да достигнат тяхното ниво на гъвкавост и пъргавина за да си връзват обувките навени , а не клекнали. ТРОЛЕНЕТО НЕ Е СПОРТ!!!!!!

- браво на мумичита, само на горе !!!!

като няма риба и ракът е риба - русия се представила слабо, но в многобоя нашите пак са след рускините - египет са "особено силна конкуренция" и изобщо няма азщо да и се обръща внимание - с две думи да обобщим - "успехът" е никакъв , но да се надяваме , че новото ръководство ще подхване сериозно нещата и новите момичета ще задминат старите и българия ще бъде първа сила в световната художествена гимнастика, каквато беше преди илияна раева да се направи на великата шефка

е, значи в многобоя са на почетното предпоследно място. живи и здрави до по-добри времена...

Е това е разликата между хейтъра и оптимиста. Аз пък ги виждам на второ място...

не забравяй, че песимиста е добре информиран оптимист...