Клубове от Англия, Италия и Франция искат Кафу

Пет английски клуба проявяват интерес към нападателя на "Лудогорец" (Разград) Джонатан Кафу, пишат местните медии, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Клубове от Англия, Италия и Франция искат Кафу | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе как може това да е новина щом се дъвче цяла година??? всеки ден - идват за кафу новина!! то бива некадърност! ако го искаха щяха да го вземат за 2 часа!

Ще го шитнат за около 7

Тоя всияки го искат,ама никой не го взима.

В България не играе футболист, струващ повече от 2 млн. евро (ако излъжат купувача - максимум 3 млн.)... а пък те спокойно могат не 10, а 100 милиона да искат - все толкова ще се намери желаещ... ама, хайде, вече да се спрете да ни облъчвате с проблемите на "каузата"... ясно е, че държава, футболен съюз и журналисти лобират за тях, ама сериозно пресолихте манджата и вече нормалните фенове изпитват единствено откровена антипатия към тия...

Опа, старо инфо. Сега са се включили Байерн, Реал, Ювентус, ПСЖ и Челси. Домуса е видял този интерес и е коригирал цената на 200 млн. евро. Всеки момент се очаква сделка.

Стига с тоя измислен селски отбор лудогорец и измислен кафу! Всички го искат, никой не го взема! На лудогорец бъдещето е едно - обратно във В група и мачове със Завет, Недоклан и т.н.

Кой не е измислен? Фалиралите ЦСКА и Локо СФ. Славия, които са в такава форма, че е чудно как не умират от инфаркти и инсулти по терена или онова недоразумение Левски, финансирано с крадените пари на Пеевски? Макар, че ако го сравняваш с Реал Мадрид прав си! селски отбор са.

Лудогорец направи равен с Пари сен Жермен в Париш, същите които разпиляха Барселона!!! Случайно ли е било?! Що пишете за неща, които не разбирате!!!

Типично за Българския футбол,цяла Европа го иска-но не го взима и след това се чудят как да се освободят от него!!!