Блинд: Притеснява ме моят отбор, не българите

Селекционерът на Холандия Дани Блинд бе доста внимателен на пресконференцията преди мача.

Обратно в новината

Коментари - Блинд: Притеснява ме моят отбор, не българите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опълченците на Шипка, малко красота, малко техника, неточни пасове, липса на координация, няма замисъл,...слаб, много слаб мач. Победата не е само в головете, а в красотата на играта, каквато липсваше. Холандците стояха много пп добре, но нямаха късмет, разбихме играта им с малоумието. Хубчев е селски треньор. Победа, ама грозна.

Браво на нашите момчета не мога да повярвам че ги бихме, но кефя се само така и продължаваме напред ! :)

Важен е резултатът, победихме, браво на Спас Делев.

Айде и тука комплексираните оплаквачки и плювачите по своите, ако не си покажат магариите, просто няма как....

При такава игра мога да кажа само, че трите точки са за Холандия, защото те са моралният победител в срещата! Нашите на практика загубиха по всички показатели по които можеха!

Само по голове ги превъзхождаме:) По принцип тази игра се казва футбол и печели този който е вкарал повече голове, а не който е спечелил повече тъчове, корнери и т.н. Айде със здраве трол!

Само по показателя голове спечелиха, ама викаш това маловажно. Нашите, че са си слаб отбор такива са, но когато си спечелят мача и то с 2 гола, айде няма нужда да раздаваме морални точки на противника, реалните са важни. Той противника като е по силен нямаше да падне с 2 гола. С 1 да паднат късмет, ама с два вече, пък и да не успеят да вкарат нито един гол на уж слабите българи егати моралния победител.

Момчетата ни започнаха геройски, вкараха 2 гола, но се отпуснаха типично по нашенски и ако не се стегнат ще загубят. Само късмета ги спаси от гол в края на първото полувреме. Психически не могат да издържат на напрежението.

Може би си е спомнил ЦСКА и Аякс ...

Прав е човека, нашите "лъвове" са проскубани и мързеливи и не представляват заплаха за никого. По би им отивало да ги наричат "свинете".

Свине, говеда все тая.