Пике нападна ”Реал”: Манипулират обществото

Жерар Пике даде начало на финалната битка между "Барселона" и "Реал Мадрид" през този сезон.

Обратно в новината

Коментари - Пике нападна ”Реал”: Манипулират обществото | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Барса и двата от Глазгоу са най-политизираните отбори в историята.

Прав е Пике. Бащите и представителите на Меси и Неймар (и двамата са били на по 20-21 години по време на нарушенията) са ги подвели. Нарушили са закона, носят си последствията. Двамата са скатали са по няколко милиона. Медиите раздуха случая като за световно, 5 години ги влачат по съдилища като панаирджийски мечки... Кристияно ската към 50 милиона и случая се потули... Реал Мадрид и Флорентино Перес са синоним на измами, манипулации и корупция, втория е най-големия мошеник в Испания. Може да се напише книга за врътките им. Тази година ще станат шампиони благодарение на куп съдийски подаръци, например. А хората, които мразят Барса не спирайте да говорите за Челси 2009-та и напълно заслуженото отпадане на ПСЖ, моля ви!

няма друг отбор,в който да има изпрани 50милиона от приятелска среща на разорана нива в боливия,сделката на неймар от 50милона стигна до 150!?масчерано е първият осъден за данъчни измами,лапорта също като президент ,а и сегашният имаше нещо.всички грандове пропищяха от барса,и няма кой да иска възмездие за съдийските тесли ,на ниво полу,четвърт,финали и финали.цяла европа ги намрази,защото използват спорта за политическите си цели!

Принципна позиция на един принципен човек! Евала! Значи не са виновни Меси и Неймар, че са крили данъци, а е виновен човекъ, който е подал сигналът? И ние трябва да ги съжаляваме вкупом, защото са много бедни и без укритите данъци са щели да се ровят по кофите като клошари! Бедните! Ама какво да говорим за Барса? Само като си спомним последния им мач с ПСЖ и направо се умилявам от тяхната борба срещу несправедливостите и корупцията! За съдийството при спечелване на миналите им трофеи въобще не искам да коментирам!