Медиите в Германия проклеха Кристиано

Германските медии проклеха Кристиано Роналдо за общо петте гола, които вкара за "Реал" (Мадрид) на четвъртфиналите в Шампионската лига срещу "Байерн" (Мюнхен).

Обратно в новината

Коментари - Медиите в Германия проклеха Кристиано | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съдията е виновен и в двата мача че роналдо вкара 5 гола

abasador

ама, толкоз много пресилено заглавие, може да измисли само изтрещял фен на баварците! Посочвам като пример една от най-голямите спортни медии sportschau.de и два от най-голямите провайдери в Германия gmx.net, web.de, които с респект пишат за победата на испанците и Роналдо. Много от коментарите в немските медии, че Артуро Видал много по-рано е трябвало да получи червен картон и рафера има най-малката вина за загубата на Байерн, това е мнение, межу другото и на Румениге!!! Лек ден.

а бе феновете на куция отбор барцелона откога станаха фенове на байерн,я да си спомнят мача с псж,а и имаше и едни финали с челси,довечера барса си заминава,втори чудесен съдия няма да има

съдията, а напротив си е топ рефер! Видал беше за гонене, какво като го изгони малко по късно, ущърб за Реал. Засадата няма как да я види и да я пусне. Имаше като, че ли и една при автогола. Ще видим дали Касай ще свири догодина важни мачове, ако да, значи всичко си е ОК. Да питам явно всички сте фенове на Байерн, за цели 120 мин кьорав гол не можахте да вкарате??? Защо така, то не беха дузпа, автогол, мрънкяне кой пречил и кой не, на крив баварец знаете какво му пречи ...

Видал си беше за гонене още в първия мач! То не беше груби прояви,то не беше караници,ръкомахания и разправии със съдията.....

Къде видяхте дузпа?

нищо, де, то отборът, който простите и неграмотни журналя наричат байрен, следващия път може да вземе поне 8 тарамбуки на 3 германци, и да се чудят как и дали да правят обрати. и непременно да бъде в състава и чистият австрийски ариец дейвид алаба. приятен ден.

доц. д-р по идиотщина, кога беше за последно при психиатъра? Излагаш България!

на откровени олигофрени и тотални идиоти отговор не се дължи. гласувай за тиквата, слушай издислав и маай ракиджока.

На Баварците въобще не им е виновен Роналдо.За всичко е виновен Анчелоти,че пусна в игра този безумен рецедивист Видал.Видал е долно копеле ,по долно дори и от Пепе!Но той не виновен,виновен е Карло ,че го пусна в игра.Видал няма място в спорта!После -рефера безумендолен кратунар от класа.

си адвокат,или си футболен съдия,но без съмнение си фен на Реал. Няма как иначе да си толкова сляп хитрец.

не позна нитои едното нито другото-мразя РЕАЛ .Както казва Христо Стойчков -мразя реал ,мразя белия цвят.Така и аз-мразя РЕАЛ.Но ти не разбираш нищо -кълпак с кълпак.

Подпиране на цигански отбор. Първо беше позорното съдийство на Барселона срещу ПСЖ. Второто беше оная дузпа, дето я дадоха на Атлетико миналата седмица срещу Лестър, а нарушението беше на 2 метра извън наказателното поле. Снощи това на Видал не само че не беше за картон, но въобще не беше и фал. Голът на зализания мангал за 2:2 беше от АБСОЛЮТНА засада. Сега съм любопитен колко дузпи и фалове ща даде довечера съдията за Барселона срещу Ювентус. Вероятно толкова, колкото се налага, за да вкарат необходимите им голове. Ювентус никога не са ми били симпатични, но довечера ще им стискам палци срещу ФК Столипиново.

Чудно защо си пропуснал да споменеш абсолютно несъществуващата дузпа, която съдията отсъди за Байерн в първия мач?

на редактора Юлиан: "Германия проклеха Кристиано!" Кога и как са го проклели? Това не е верно, защото той е уважаван спортист и не е виновен че му дават головитe. Че е "дявол с 5 гола" - така се казва и то e без злоба

Роналдо ли е виновен, че вкара от засада или съдията, който я проспа? Тъпи немци.

Докато гледах снощи мача, дори по телевизията в реално време се видя, че Роналдо при паса е в АБСОЛЮТНА засада, а оня капут страничния за какво беше там на 20 метра от ситуацията? А главният капут къде видя изобщо фал на Видал, че даже и картон му извади?

Не мога да разбера какво толкова се нервирате. Да, имаше гол от засада но какво от това, мислите ли, че Реал нямаше да вкарат поне гол или два до края на мача дори ако този не беше зачетен. Все пак да не забравяме, че играха повече от 30 минути с човек повече, заради глупостта на онзи мургавичкия...

Първо, абсолютно неправилен втори жълт картон на Видал. Второ, след като баварците стигнаха до 1:2 десетина минути преди края и се виждаха продълженията, Анчелоти трябваше веднага да смени рисковия играч Видал, за да избегнеше това, което стана, и реши мача, а именно червеният картон.

все едно ,не можеш с гол от дузпа и с един автогол да продължиш на полуфиналите.

Както ги бяха сгънали в тяхната половина, бъди сигурен, че щеше да има и трети гол. Но съдията се намеси, и реши мача.