Серхио Рамос: Червеният картон беше прекален

Капитанът на "Реал Мадрид" Серхио Рамос заяви, че не е заслужавал да бъде изгонен при загубата с 2:3 от Барселона в мегадербито на „Сантяго Бернабеу”.

Обратно в новината

Коментари - Серхио Рамос: Червеният картон беше прекален | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

освен рамос, червени картони заслужаваха каземиро и ония цървул дето разби устата на меси!

Жужетата от Барса не играят феърплей! Те падат понякога само от погледа на противников играч. Циркаджии и половина. А най-голям артист е мангалът Джуниър. Добре че не игра този мач, защото по критериите на този съдия, Реал щеше да завърши с пет човека. Макар че снощи Суарес заслужаваше поне пет жълти картона. В случая Рамос заслужаваше картон, но в никакъв случай червен! Ама явно и там федерацията "помага" да се държи интереса в шампионата до край!

Тъп, дървен философ...голям си разбирач!

Мда, даже два трябваха, и за оня Квазимодо ли е, Квазимиро ли...

Серхио Рамос е футболен хулиган. Почти всички контакти с противников играч не са чисти. Заслужи червен картон.

каквото и да говори тая ашлама барса бяха по добрите меси постоянно го спъваха да не говорим че му разбиха и устата

Току що видях повторение на положението в спортните новини. Момче, ти наистина не си за червен картон. Опит за умишлено осакатяване на противник е углавно престъпление.

Izet Izet

barselona da go duhat i vie

Браво! А да си се замислял, че въобще нямаш пипе (тиква) за тази игра? Че си роден да гледаш убийственото българско първенство? Ей приятел, хората играха мач, какъвто тук няма да се играе и след 1300 години, а ти си заредил глупост до глупост. Айде по-сериозно де!

Заслужен картон - нарушение извършено със злоба и завист но не само теб и онова мекере което знае само да рита и настъпва - то реши мача с БАЙЕН а и сега още първото полувреме трябваше да е вън бразилски касапин

Меси има христостоичковия инстинкт да се предпазва от подобни влизания, които биха завършили със счупен крак за много други футболисти. Рамос да изгледа повторенията на ситуацията и ако има поне малко достойнство, да се извини и за балтията, и за голямата си уста.

Верно ли бе, касапин? Ако му беше нацелил крака, щеше да му обърнеш глезена наобратно. Добре че скочи навреме, че да избегне балтията ти. Такива като тебе трябва да получавата картон още от съблекалнята. Трябва да убиеш някой ли, че да се усетиш какъв си касап?

вашата работа е все такава...яко цапа и мирише! Но човека е професионал и не го докосна!

ако им вържат ръцете, дори цска ще ги бие с десятка.

Напротив,освен твоя трябваше на още двама да даде. Вие се опитахте да го убиете тоя мач.Ясно е,че по техничен от вас и това ви е само опцията да го спрете,ама прекалявате.

сега разбрах защо бараса е "победила" Пак е имало подпиране от съдийската бригада за "най якия " отбор!

явно не сте гледал мача - Роналдо се разцепи да пропуска... а Меси беше невероятен!

ЧЕ ТО БАРСА СА ОТ ТЕАТЪРА, ФУТБОЛА Е СЪВСЕМ ДРУГА БИРА!

Ти да не си класически българин - от 10 години не е гледал мач, ама иначе много разбира от футбол?!

години не съм гледал мач, но па гледах как Юве ги разцепи и джуджето не мъцна!