$250 000 глоба за щангите ни заради допинга

Международната федерация по вдигане на тежести гласува нова глоба от $250 000 за родната федерация заради положителните допинг проби на щангистите ни преди 2 г.

Обратно в новината

Коментари - $250 000 глоба за щангите ни заради допинга | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как легендарният Иван Абаджиев толкова години успяваше да заблуждава ненаситните мафиоти от IWF , а сегашните ръководители на Българската федерация и по-точно борците ни лапат каквото им падне и накрая ясно е какво са налапали...а това са и наши пари.

Да...при така стеклите се обстоятелства може би е редно в спорта да няма първо място, то по право и задлъжение трябва да се дава на най развитата, заслужила и демократична държава в света: САЩ. Така поне спортистите бе си знаят и няма да преживяват тежки разочарования.....виж, ако се приемат точно указаните добавки( по 20-200к бутилчето) произведени я от Дюпонт, я от NOW или друг честен хамериканец може и да няма тез зловердни примеси

Да живее България, да живеят щангите! Трябва да разбере целия свят, че комунизма е най прогресивната система

Разни меки китки хал хабер си нямат от този спорт! Как си мислите, че се вдигат 200 кила над главата бе, тюфлеци? Що не пробвате и вие, пък било и с допинг? Или да накарате някой анаболен културист от фитнеса с бицепс 60 см. да го направи! Ама няма да може и резултатите на средна класа 60 кг. щангист да постигне. Истината е, че имахме най- добрата школа и безумно яки таланти, на които им е.... мамата разни тюфлеци с костюми. Защо след Мотлу и Наим турците нямат щангист в световния елит? Защото бяха от българската школа, не смееха да се гъбаркат с турската федерация, но след тях нямат нищо, защото турците нямат школа и традиции....

Стана ни вече детска игра да се гъбаркаме със забранени стимуланти по международни форуми. Наскоро масово ме оплюха във форума само защото си бях позволил да напомня подобен случай с целия ни национален отбор на олимпиадата в Сеул навремето. Жалка работа.

Я не се заблуждавай. Всички знаем какво става в нашите щанги.

И какво става в нашите щанги? Каквото и в чуждите. Няма щанги и културизъм по света без анаболни стероиди. НЯМА!!! Всеки го знае, но е въпрос на фармацефтични постижения и употреба на все още незабранени нови медикаменти. ТОВА Е!

Какви времена бяха, а какви дойдеха... Тряньорите са виновни, те дават хапчетата! Някой им плаща, за да съсъпват нашите щанги! И това нещо се повтаря и повтаря... Сидни 2000 отбора беше изваден от олимпиадата по същия начин-забранена съставка в лекарство, което не трябва да я съдържа. Боевски запази медала си защото тренираше извън лагера на отбора и не беше пил заедно с останалите каквото дават на всички от отбора!

Търся контакти с човек, готов да се заеме с Тамаш , в духа на старите Български традиции. Влажният сезон наближава, националната сигурност трябва да бъде възстановена.

Vinetou

Поредния опит за смазване на българските щанги от IWF и "големия приятел на България" Тамаш Аян, неговата .

Колко още глоби ще отнесем за данъкоплатците докато тиквите в БОК и Мин. на Спорта не разберат че нас повече в този "спорт" няма да ни допуснат....

Всички гълтат, ама някои само нова химия, дето я няма още в забранителния списък и не ги ловят. Други, като нашите нямат пари за този лукс. То не, че и тези дето имат не се дънят - Армстронг, Шарапова, пък напоследък и Джокович май е минал на фотосинтеза. Ама то не може и нещо "мокро" да не изгори покрай сухото.

Ал

Колко е лесно да дисквалифицираш един силен отбор от малка държава - замърсяваш им някой пакет с хранителни добавки и после върви доказвай, че нямаш сестра...

На това му викат "бизнес"

Май си се разболял от руски грип - всички са против нас, всички са врагове, а ние сме СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА Хайде стига! Всички от години знаем какво става в българските щанги.

Абе човече ти сигурно си млад и незнаеш,че оня измекяр Абаджиев тъпчеше с допинг толкова млади момчета,които на по 25-з0 години са напикаваха,а някои си отидоха от бъбречна недостатъчност,но соца ги криеше тези информации.Соц идеологията внушаваще,че западът ни мисли само злото,а то било у нас.Но по-жалкото е че простият обикновен и навен народ ще плаща тези пари.Защо не ги вземат от треньори,лекари,шефове на федерации.

То на нас, по стар социалистически обичай, винаги някой друг нещо ни замърсява. Иначе ние сме си чистички. И освен това, отдавна не сме силен отбор. Май от тогава, когато затегнаха проверките за допинга. Боли, защото това беше една от малкото ни гордости при Тато, с едно Наум, разбира се, ама какво да се прави.

Не е за калпави меки китки, наистина.

на българските адвокати !

Алоооо, няма ли КОЙ да удари по масата ? Не се ли вижда , че ни еВават ? Не се позволява , на малка и бедна държава , да печели медали .

Май верно ни евават .