Отнеха световната титла на руската женска щафета

Международната федерация по лека атлетика (ИААФ) отне световната титла от 2013 г. на руската щафета при жените на 4 по 400 метра.

Обратно в новината

Коментари - Отнеха световната титла на руската женска щафета | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

политиката започна много да се меша във всичко.

само така,надрусаните монголоидни пияндета нямат място в спорта..да си пият лосион за вани/тоалетни Боярщик,но у дома!!!

Скоро за всички руски спортисти ще има само Евразийско първенство - няма Европейски, Световни и Олимпиади докато не върнат Крим на Украйна и не платят глоба - тоест да отстъпят част от руската територия в полза на създаването на американска военна база

предлагам на славната ИААФ да лиши от световна титла и наш Бай Ганьо, щото е бягал след влака почерпен.., егати несстоятелната федерация, а за щатските негри не става и дума, това,че ядем краставици не значи че пасем трева...

За тъпите ватенки допингът е държавна политика на кремъл.

Върнете Крим на Украйна...окупатори ниедни

Американските окупатори да върнат Украйна на Русия!

А доказано ли е, че проби съхранявани 4 години са напълно годни, на 100%, без никакъв шанс за проблем ?

Тъй като гледаме си много умен може да ходиш да им го обясниш

Не, доказано е, че всички руски гзоблизци се дпите на рашките за без никакви пари, а не извинявам се за конвертируеми в целия мир копейки. Ето това е със сигурност доказано, дурако.

Защо направо не кажат, че Русия не ги кефи, затова са дисквалифицирани въпросните спортистки?! Губят излишно време в обясненя, на всички ни е ясно как стават тези работи.

не е състезателка , а състезател по овчрски скок, в родителен падеж. Неграмотни идиоти, продукт на избуялата дебилокрация!

Ами то не се пише и "овчрски" скок, ама си го написал така, умнико. Кой те излъга, че не се пише в женски род.

браво ИААФ, някоя проба от 1912 не е ли останала някъде по мазетата