След 36 години чакане ”Ботев” спечели Купата

"Ботев Пловдив" спечели Купата на България за 2017-а година, след като се наложи с 2:1 на финала над "Лудогорец".

Обратно в новината

Коментари - След 36 години чакане ”Ботев” спечели Купата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ми направи впечатление:този в черно последните 10-мин.така се беше зачервил и се чудеше как да помогне на ония с чуждите играчи,но всичко завърши добре.Сега,ще го накажат,тъй като не си свърши работата!!!

Браво, момчета! Заслужен успех на Ботев! Надиграхте непобедимия Лудогорец по всички показатели!!!

Не казвайте, че мачът е уговорен, щото бокопеефската цацаратура ще трябва да си крие главата в пясъка и да търси неизвестен извършител!

Чудя се, има ли начин Лудогорец да не бъде оплют, когато играе в мач изобщо, било то българското първенство, било то в Европа (то напоследък друг на тоя фронт не виждаме впрочем)? И тука въпросът ми е към самите българи.. Срам за вас! Български отбор е все пак, съставът може би не, но представя страната ни и то достойно! Имайте поне малко уважение. А на Локо Пловдив, честито за титлата! Заслужихте си я момчета. :)

Всъщност има ли футболен отбор в България, в "А"-група, който да е съставен само от Българи?!

нещо си се объркал...

dimitar101 имам предвид

нито бе мач за титлата, нито игра Локо... поне Пловдив уцели...

Хм, има много заблудени душички, които са си повярвали, че "Ботев"-Пловдив наистина са били "Лудогорец"???!!! В момента в Българското първенство няма отбор, който да може да се опълчи на "Лудогорец", ако те не им позволят!!! Ако в този мач "Ботев"-Пловдив са победили, то е само защото разградчани са им пуснали!!! Все пак честито на "Ботев"-Пловдив!!!

Заради загубата сега за наказание робите на труда трябва да хвърлят повече торби с натриева основа в името на тов. Сталин, Васил Коларов и бай Тошо! Това са безопасни условия на труд.

Ето до какво води хвърлянето на торби с натриева основа в името на това. Сталин.... Цветан Василев ли още е собственик на Ботев Пловдив?

Ай, канариии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hе искам да коментирам мача, поздравявам "канарчетата" за Kупата и за страхотната публика!

Ееех,ошляпаха фк"Проекта" и не можеш да чуеш никой от техните,ни Петричев,ни никой друг освен мега-гига треньора им Дерменджиев!!! Айде Проекта,вече ШЛ и ЛЕ за вас само в тв каналите на Агата!!! ХО ХО ХО

ПП-Честито на Ботев!!! ХО ХО ХО

Вече няма да сме живи да видим, дали ще я защитят. Пък и ще са по на 60-70 години, така че едва ли.

като си платиш може и да биеш Лудогорец

Изкефих се, че българският отбор победи някаква сбирщина на Гела само с един българин. И това ми било български шампион!?

Несвързаната реч на автора ми причини лек сърбеж между ушите... Ботевата купа ми причини 1450 кеш :)

Честито! Българският отбор все пак спечели срещу 10-те малки не... ъъъ, бразилчета, да не ме обвинят в расизъм... :))))))))))

Косоко, Виана и Чворович са едни видни "български" футболисти, та затова и отбора им е такъв :). Иначе, честито на "Ботев" - все пак един отбор се опъна на "Лудогорец".

ФК "Леки" по 1,20 лв. килото... Десет малки кренвиршчета...