УЕФА извади ЦСКА-София от евротурнирите до 2019 г.

УЕФА очаквано извади ПФК ЦСКА-София от европейските клубни турнири до лятото на 2019 година.

Обратно в новината

Коментари - УЕФА извади ЦСКА-София от евротурнирите до 2019 г. | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Литекс намачка ЦСКА с 8:0, а свинете говорят за срам при 3:0

Литекс първо намачка ЦСКА, после стана ЦСКА :))).

чорбар съм от малък, и трябва да призная, че в момента няма ЦСКА. не припознавам отборчето дето взе купата на България като моят ЦСКА, защото нахакаха масторбиньовци и други клоуни, а аз отидох да гледам финала с Монтана, защото играха 10-на българчета и реших, че това е моят ЦСКА, но уви... това, наречено цска е некакъв ТРЕТОКЛАСЕН португалски отбор с привкус от Африка и Бразилия... колкото язе съм ядрен енженер, толкова и това е цска... може би е Сетубал от Гимараеш? сега ми е ясно защо от УЕФА не позволяват... квотата на португалските отбори вече е ЗАПЪЛНЕНА...

Срам за България , да допусне тоя нечуван шантаж с най-реномирания футболен клуб!И всички тия мекерета от "Титан ", БФС с Боби Михайлов , Премиера от з мандата -Бойко Борисов - "футболиста" на не знам коя си година , та всички тия шефове се оказа че са пълни БОКЛУЦИ!Типични долни страсти за бай Ганювци злобни , отмъстителни и завистливи!

Искате съвсем безнаказано да избягат от милионите дългове! Това е мисленето на бай Ганьо, за което говорите, другарю (очевидно свикнал всичко да е безплатно и за сметка на някой друг)...

Наземен контрол:Но стига ми тая награда ЦСКА - София всеки месец да бие с класическото 3:0 дъртака лефски!Само ЦСКА! Ние толкова изтърпяхме,ще изтърпим още два сезона!Горе главите цесекари,да му мислят евроидиотите - как само им се точат аутсайдерите на европа!

Що е то КСКА и има ли почва у нас 1- ЦСКА не е спортен клуб а бизнес клуб. 2-Армията няма нищо общо с ЦСКА. 3-Целта на мутрата не е какво ще покажем, а колко ще зземем от европейска лига. Анадъму....

Еми това е цената на около 20-те милиона лева задължения на ЦСКА, които Гришата реши да си спести да плати. Само че в България номера мина и новия ЦСКА с разни врътки влезе директно в "А" група, но в Европа тия номера не минават.

Кучето е заровено в Гейрена. Нали помните, че това упражнение, да се извади армейския отбор от Европа и там да иде сбирщината говеда, не е за пръв път. И какво - пак се насраха говедата, пак изложиха България тогава. Сега отново искат на гърба на великите армейци да прескочат Калотина, но предстои нов срам...

Герена и Боби Михайлов

И с емблема Литекс-Етрополе НЕ Е ЦСКА,... иначе нема лошо нека бъхтят говедата щом могат!!!

Тююю язък... но поне хубав бой отнесоха говедата.....иначе е така ГАНЧО (Гадно Алчно Нищожество Чукундур Отврат) София, няма нищо общо с великият клуб ЦСКА!!!

Утре е търгът за емблемата и нищо не е приключило, тази година не сигурно дали ще участваме в Европа, но вземем ли си емблемата много усти, които запушехме вчера, пак ще бъдат затворени утре!

Мнооого си прост. Как ще стане така, че като откупи емблемата на автентичното ЦСКА 1948, хибрида ЦСКА "минус" София (Литекс-Етрополе) ще бъде това, което не е?

Алфа Вълка

Ако я купи Домуса, това показва мъката в държавата ни. И смъртта на ЦСКА и разделението във феновете, които ще последваме 31 кратните шампиони, дето са титлите там е ЦСКА. Жалко ще е, че няма да важи боя дето го ядоха говедата за 1 месец!

Много ми е интересно като не са си откупили емблемата тя какво прави на екипа им????Само за това трябва една тлъста глоба,че това дребното джудже от Ловеч да му се стъжни

НАЙ-ВЕЧЕ ДА БЛАГОДАРИМ НА ГЕРБ, ДР.ДУМУЗЧИЕВ,НА Д.С. ЗА ДОНОСИТЕ ПРОТИВ ТОЗИ ВЕЛИК ОТБОР!ВИЖТЕ КОЛКО ФУТБОЛИСТИ ВЗЕМАТ ОТ ЦСКА И КОЛКО ОТ ШАМПИОНА?ИЗВОДА СИ ГО ПРАВЕТЕ ВИЕ!!!

на крив микренски хуй доносите пречат,това е уефа а не бфс

Ловеч никога не е бил велик отбор

майната им на турнира за две години!!!истината е някъде другаде-по този начин, титлите на великия някога клуб цска,свършват до тук,както и историята на отбора!!!аз осиротях!!!началниците във футбола (всички ,които заемат ръководни постове,включително и президенти на други клубове) , след четвърт век,най-накрая унищожиха славния отбор!сега едноличен лидер по брой титли,купи след време ще бъде само синичкото-все пак това беше целта,въпреки сегашните молби от кумова срама,на куп меки китки-няма да ги изброявам, не за друго,а от страх, да не пропусна някой.сегашните цска,започват от една голяма 0.няма история ,няма продължение ,няма традиция.пожелавам на синичките,да се каляват в битки,в ,,дербита", с домусгел ефенди и останалите щъкащи.а за нас цесекарите,остава чакането,въпреки огромната преднина на синичките ,да ги настигнем,да ги минем,до следващото зануляване!!!

Откакто на Грешко Ганчев бе разрешено да "позаобиколи" и директно да наруши определени правила и закони беше ясно, че това в Европа няма да мине. НО, се намериха припознавачи, платени журналисти и ахмаци, които съвкупно довършиха легендата ЦСКА. В УЕФА отлично знаят, че ЦСКА-СОФИЯ епреименувания Литекс със същия собственик и нови по-грозни фланелки, нищо друго!

защо лъжете? "Извади" е преиначаване на истината. УЕФА отначалото на сезона счита цска софия за нов клуб и автоматично се прилагат правилата за такъв. цска-софия никога не са били вътре за да бъдат вадене. Пристрастен и манипулиращ журнализъм... гадост.

Важно е да онождаме гове--та

Този номер говедата вече го правиха, когато написаха серия от доноси и вместо ЦСКА, който беше шампион, те отидоха да играят квалификации за шампионска лига. Естествено отново се ос...аха и предизвикаха смях в цяла Европа. Сега пак очакваме нови географски открития и резили с отбори като Див Пръч - с. Камена! А онова жуже, царят на гипсокартона Ники Митов ще има да се крие и дегизира като чистачка, та да не го съблекат лепиларите от София-Лапат!

От футболен клуб "Левски" трябва паметник да издигнат на ЦСКА, и всеки ден като минават край него, да се прекръстват! Щото, противно на всякаква логика, хем ги бият като тъпан (изнасят им лекции), хем ги вкарват в евротурнирите!

Снощи ви пуснахме за да ви го кажат най-после и от УЕФА - това е нов отбор който няма общо с ЦСКА и титлите.

Наземен контрол:Тъпо говедо вие всяка вечер ни пускате де!!!Но стига ни тая награда ЦСКА - София всеки месец да бие с класическото 3:0!Замълчете от срама! На наш гръб с машинации пак ще зарадвате аутсайдерите на Европа и ще затвърдите позицията си на най-големите евроидеоти!

А бе хора да си говорим честно в България фудбол няма вече 22 години няма какво да се заблуждаваме във фудбола има пари и много от играчите са все хора на някого и тия същтите играят нещто като махленски фотбол става въпрос за българските играчи а за останалите чужденците много ми мирише на пране на мангизи .Така че ако искате да гледате красив футбол гледайте испанското английското немското първенство не че нашите не могат да ритат но техниката им е махленска такива ги избират защтото са все връзкари но това е мое мнение

ами ние си обичаме левски и цска,и си искаме дербитата,а до това че дават чужди първенства само може да научим нещо от тях

Трябваше да се направи нов отбор ЦСК-А ,а не микрето джу да си пробутва стоката ,защото се подиграва на истинските привърженици ,сега води на юлар хиляди хора и си прикрива далаверите.

мога ли да попитам авторката на статията от кое ЦСКА е?

ЦСКА бу убит от политици и бизнесмени. Сега има отбор обединение от Литекс и Етрополе ЦСКА-София и нов отбор ЦСКА 1948. Последният взе някакви юноши на клуба ЦСКА. Реално нито един от двата отбора не е онова ЦСКА. Не че поне половината отбори в елита да не са такива. Левски виси, дали няма да се случи същото с него. Точно примера от ЦСКА би трябвало да направи кредиторите по-отстъпчиви ии един вид ЦСКА да спаси Левски. За ЦСКА никой не вярваше, че наистина ще фалира. Трябваше кредиторите да вземат клуба и той ставаше с 0 дълг. Максимума който дължи фирма (без ЕТ/ЕФ) е себе си. После трябваше да решат кои искат да си продадат дяла и да обявят търг. Това го говорех преди години.

Не става. Има 10 милиона дългове към различни футболисти. Те няма как да те да вземат клуба като кредитори. А и представи си друг клуб с дългове към НАП и НАП става собственик на няколко отбора?

Вън на Кърпачев Ловеч от София. Искаме си истинското ЦСКА,да му се върнат стадионите и да се възроди легендарния клуб от миналото,с имена като Пенев,Гаганелов,Якимов,Никодимов ,Жеков и колко още.Вън на Литекс от София.

Да им е честито. Литекс- Левски- 3-0.

Че то, има ли значение какво е името на този, който те бие? Мен като ме бие някой, гледам колко е дебела тоягата му, а не какво пише в личната му карта!

факе невс. но суч прессрелеасе

Какво причинява УЕФА на някои... Чак и клавиатурата на човека прецакали. Ц-Ц-Ц-Ц-Ц-Ц...

Уефа казва,че ЦСКА НЕ Е Литекс и за това няма да играе в ЕКТ 3 години ! Нека всички що годе интелигентни журналисти да разчетат правилно и тиражират новината. ЗА УЖАС НА ВСИЧКИ ОТКАЧИЛИ ОТ ЗЛОБА ГОВЕДА:)))

Е даде, това е Литекс. Автентичното ЦСКА, джуджето от Микре го прати в зоните, а Литекс му открадна стадиона. Кво стана с емблемата, при това положение? Хитрият помак от Микре май ще издуха супата.

ЦСКА не е Литекс,а вчерашния отбор,който би Левски е Литекс,не ЦСКА!!!! А че вие сте припознали тоя клуб за ЦСКА е голяма глупост,вие сте предатели!!! Истинския ЦСКА е ЦСКА 1948,няма друго ЦСКА!!!!

Дори хронологично ЦСКА София е преди лудогорче 1948.Дори и да са нови клубове .

Уефа казва, че третира обединението Литекс Чавдар, популярно у нас, като Чавекс, като нов отбор. Вероятно е могло да бъде третирано, като Литекс, но ловчанлии са декларирали, че вече не са Литекс, нито са Чавдар, а са Чавекс, вписано като ЦСКА София. Та фактите са прости цска умря, Гриша Ганчев си закри отбора и си откри нов в София.

Не е Литекс, а Чавекс - Чавдар Етрополе и Литекс. И затова няма да играе в Евротурнирите. Нито е Литекс, нито ЦСКА, а новият отбор "Чавекс" прекръстен на ЦСКА-София

Сега Литекс бил Левски с 3:0 а помните ли оня резултат-7:2.....като стигнете до него пак ще говорим

jingiby

След като Литекс Ловеч дере Левски Подуене като маче о дувар, няма ли да ги е срам тези футболисти, да се явяват по разни евро-турнири?

Говедо срама няма :)

Путин е виновен бе,той е за всичко виновен,и за това че ние сме гламари пак е виновен,САМО ЦСКА(оф нещо пак се обърках с това,май трябваше да кажа литекс,ама и това не вярно)

пак ли.? тогава от шампионската и сега от лигата при наи успешните сесони.това е с бг участие! не забравяме и тогава левски отиде за да го бие бате борисов *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

moket1

Привърженик съм на автентичното. Дреме ми за хибрида, но най ме е яд, че Верея няма да може да отупа ПеЛевски...

Вчера Литекс би Левски,цска-рите се радваха на победата на Литекс,защото вече няма на кой отбор да се радват!!! ЦСКА е Литекс!!!! Цял свят ви го казва!!!! Няма ЦСКА,просто няма!!!!

Това причина ли е да получаваш оргазми по форумите?

"Левски" от това няма да стане по-силен! Пак ще му гледаме резила на този "отбор"!

Джуджо от Микре най-после Го отрЕзоА...!!! :::))) Дааа...!!! И сигурно виновен и за това е Киро от Делиормана...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

В този ред на мисли бих искал най-искрено да поздравя "ЦСКА" със спечелените вчера 3 (три) точки, заветното второ място, което ги "класира" за евротурнирите и калъфката, която ще им потрябва... PS: Муухахахахахахаааа!

То по-голяма радост от това да гледаме как УеФски ще се гърчи срещу поредния безименен отбор от Танганайка няма. След като им се порадвахме на позора в София, сега и други да им се порадват :) И между другото "калъфка" не е да спечелиш мач и административно да те порежат, "калъфката" е пълнежа на витрината за трофеи ни УеФски :)

А ние от ловеч помниме едно 8 на 0,ама не квичиме като прасета в кочина нали

то до 2019 може да има още 3 отбора с име цска,и тогава хайде още 3 години в забвение

Язък за тия от Литекс дето ни биха два пъти по три на нула.

Моля журналята вече да не наричат футбалерите от цска-софия с прозвището "армейци" - вече и УЕФА се изказа в този дух!!! И ми е интересно, как така стана, че този нов клуб има вече толкова много фенове?! Май ако си кръстя магарето "цска" и на него ще станат фенове :):):) Жалко за Литекс, сега можеше да играе в Европа, ама пуста мода...

Айде Литексо.ДОВИЖДАНЕ

след като на 30 юни 2016 година с решение на Лицензионната комисия на Българския футболен съюз ПФК ЦСКА-София ЕАД прие името и взе лиценза на ПФК Литекс-Ловеч АД.

Ако някой не е разбрал т.н. турнири са за само за отборите от няколко срани от западна Европа. Другите да го духат. Редно източноевропейските отбори да обявят бойкот, но едва ли ще стане.

ЦСКА не е Литекс Ловеч и всички зложелатели на клуба нека си ''отдъхнат''!

Не е разбира се! Това е ГМО между Литекс и Етрополе.

Точно така. Също не е носител на никакви купи в историята си, защото такава няма.

Хитрата сврака с двата крака,честито на печелившите от микрево

Левски от сам в група ще е втори

Те и по втори места в Европа бяха втори. Някакъв май унгарски отбор ги изпреварваше.

Аха, Ференцварош. Ама ако продължават да изпускат калъфките и тая почетна позиция ще им убегне :)

Само Дунав!!!

И Етър!