Мениджърът на Джошуа: Пулев отказва да отстъпи

Кубрат Пулев и неговите промоутъри не искат да отстъпят и настояват българския боксьор да излезе срещу Антъни Джошуа за световната титла на IBF.

Обратно в новината

Коментари - Мениджърът на Джошуа: Пулев отказва да отстъпи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пулев си търси белята !! Не че не искам той да победи, но класата между двамата е ОГРОМНА !! Преди години имаше един наш боксьор при аматьорите в тежка категория - Георги Стаматов. Този човек ме е впечатлил само с това, че като него нямаше втори с по-"дебела глава" ! Издържаше много на бой в кратуната, но всичко свършваше до тука !! Пулев, струва ми се не е по-различен от него !! Брат му Тервел има по-различен похват в играта и ще стане по-добър от брат си - сигурен съм !!

Тервел е по-нисък и съответно с по-къси ръце, и това ще му пречи. Без да имам наблюдения над него, хич не ми се вярва.

Какво чудно има? Джошуа и екип, явно търсят парите, а не титлите. Позицията на Пулев и екип, защо да не е същата - парите? Този ход е най -правилен - или директен сблъсък, или титлите на черния падат и Пулев ще играе за тях с друг.

Прав е Пулев - правилата са си правила. Ако Кличко нокаутира Джоршуа на реванша тогава двубоя между Джоршоа и Пулев губи интерес. Никакви отстъпки за англичанина /макар че е доста черничак за англичанин/. Друг е въпроса че Джоршоа е по-добре подготвен, но да се бие срещу Пулев и Кличко ще му дойде в повече.

Много нагли тези - и Джошуа и Кличко ... Ако искат да в си основат собствена лига и да си играят двамата до пенсия. Но да диктуват условия с кого и как да играят в IBF е свинщина и никой не би го толерирал - нито Кобрата, нито който и да е друг. Става дума за феърплей и спазване на изконни правила. Това не е концерт по желание.

БАМ БАМ, не те познвам . не съм те виждал, но се обзалагам че изглеждаш с гола глава и се мислиш за големият биткаджия. Смешко, когато стигнеш нивото на Кличко и Джошуа от към класа тогава можеш да кометираш какво и кога можеш. Те са най-добрите и те ще казват кога и с кйого да играят. Кварталните Мутри като теб и Кубрат Пулев ги има с хиляди в света. Може ли Кличко и Джошуа да отделят време на всеки един чикиджия. Нали му отделиха време на Пулев. Не издържа и ч рунд на Кличко, 3 пъти пада като прани гащи от простер. Доживот тоя смешник трябва да му бъде забранено да губи времето на Кличко. Какъв реванш , какви 5 лева. Срещу Джошуа ще му е още по трудно. Българските мутри и измеслени герой са без чет. Голям го вадят, но когато трябва да го извадят , стъпват по терлици, мятат ги по ринга като прани гащи и се вижда че нямат топки. Пишките им са малки, акъла още по-малък. Голями са на приказки и чесане на езици....Кварталните мутри чикиджий като теб и Кубрат Пулев.

и ще набием всички пенсионирани негри бивши боксьори

В тежка категория няма лесно, един удар решава всичко и най-големите са падали, така че който подценява Кубрат не разбира от бокс.

Съгласен, с уточнението дали нашият може да нанесе такъв удар и отсреща дали ще му предоставят възможност. За останалото, разликата е очевадна.

Нашия имали такъв удар?

Абе много разбирачи бре! Ако Пулев беше толкова слаб противник колкото го представяте тук, Джошуа нямаше да иска отлагане а щеше да го бие и да продължи без никакви договорки! Явно и на Джошуа му "тъка вътре" и иска Пулев да се чувства виновен че ще вземе титлата без бой с него. Ама завист българска, той Пулев ще падне, брей ами ако не падне тогава??? Само така Кобра никакъв отстъп, после Джошуа да иска среща с теб а ти тогава си знаеш какво да правиш!!!

И кой ще признае административен шампион ? Това, че Пулев отказва, значи , че иска да се бие за титлата с по-слаб противник, а не с шампиона.

Административен шампион??? Нека не забравяме, че освен спорт, боксът е и стратегия. В рази връзка, защо Джошуа да е превилигирован спрямо нашия и против правилата на IBF федерацията да задържи пояса, като пренебрегне Пулев за да се боксира с Кличко. Правилата са на страната на Пулев, затова и от щаба на Джошуа търсят съгласието му, за да могат да ги заобиколят. Е, защо нашия да си оставя магарето в калта. Пожелавам успех на Кубрат - сега е неговия момент!

Абе ти май не разбираш какво четеш? "Ако Джошуа се откаже от защитата, вероятно ще му се наложи да оваканти пояса. При това положение Кубрат ще спори за титлата със следващия в ранглистата - камерунеца Карлос Такам". Без бой не може да стане шампион, кое му е административното тука????

На Кубрат това му е шанса, знае че Джо не иска да се бие с него защото не носи никакви пари, за разлика от Влад, и няма да се откаже от искането си. И така ще се бие за пояс с доста по- слаб противник. Ако пък се бие с Джо, то това ще му донесе големи пари и малко престиж, макар че няма големи шансове. Има добри карти, дано ги изиграе правилно, стискам му палци каквото и да реши.

да прави , ще стой на един крак ... ако може и ще се плези

Добре бе разбирача.Той Паркър е някакъв случаен нали, излиза нашето момче и му вкарва два леви прави и печели пояса, звучи ''Мила Родино'', а Паркър стои разплакан на ринга.Новозенландецът първо че е доста по-млад, второ е много по-бърз и трето има по-силен удар.Не че Пулев няма никакъв шанс, но в такъв мач по-скоро Паркър би бил фаворит отколкото обратното.Според мен има реален шанс единствено срещу Карлос Такъм, но такъв мач едва ли ще събере особен интерес освен ако не се проведе в София или Камерун.

... само в камерун... със натурален награден фонд...

Уважаеми дир. Някак си в суматохата сте пропуснали новината със "славния" и "непобедим" шампион Кличко. На 27.05. трябваше да обяви дали ще има реванш с Джошуа или не. Но господин Пичко в типичния си стил отложи и интервюто, както отлага и мачовете. Накрая пък се появи на интервюто след като каза, че няма да участва, но отложи отговора на главния въпрос "Ще има ли реванш с Джошуа?" Е как да уважаваш такъв сюртук...?

Какво да му отстъпи Пулев на Джошуа, излизаш на ринга и се биеш, както повеляват правилата, хайде стига превземки и к*рвенски номера.

кои е този пулев :до вчера беше от сик или вис, пребиваше хората за пари сега стана голям патриот аман от нещасници

Хайде не говори небивалици, чул недочул и без факти обвиняваш хората. Какво лично на теб ти е сторил Пулев за да е нещастник, ако става въпрос за СИК, той и Бойко би следвало да е нещастник, но ето, че хората го избират и е трети мандат премиер, а преди това и кмет на София, зложелателю и клеветнико.

Глупака си ти, Кънчо. Дали Пулев е бил рекетьор ба Маргина , или не , не е от голямо значение, защото той е само боксьор, а и не е доказано , че е бил такъв. За Тиквеника от Банкя обаче е доказано , че е работил за рекетьорите от СИК, но за разлика от Пулев той е политик, който обаче не е избиран дори от елементарно мнозинство- за него гласуват 15-на на процента роднини9 на администрацията и купените мангали. Така че Тиквата си е бедствие за БГ

Точно така. Има си правила.

Те англичаните са си такива наглеци, всички трябва тeхния интерес да зачитат. Както исканията им за Брекзит "Ако може и ние да бъркаме от общото, а нашето само за нас".

Какво е направил за БГ тоя смешко, даже и не живее в БГ.

Организира и участва вече в два двубоя от профибокса в България. Малко ли е? А ти какво си направил за България?

ако не искат да овакантят титлата, като отново са готови да играят с новия шампион пулев или другия да си я върнат. в краина сметка пулев няма да чака цяла година докато те си правят парите тои да подсмърча. като стане шампион ще играе джошуа като шампион с шампион.

Pravilata sa jelezni i Kobrata o6te predi edin mesec kazaq 4e 6te nastojavat da igrajat s Djo6ua. Na kojto ne mu iznasja - ima drugi federacii.

Нашият палячо кво' че играе срещу Джошуа "Ганкиното хоро " ли ?!

Пулев много добре знае, че няма шанс срещу Джошуа, и сега в никакъв случай няма да се съгласи да изчака, понеже има някакъв шанс срещу камерунеца. Но пък от друга страна може да стане така, че ако загуби, после ще изтърве шанса да играе мач с Джошуа от който ще паднат доста парички.

Не ги разбирам от щаба на Джошуа... Да направят мач с Пулев началото на Септември ( той ще продължи 2-3 рунда) и след това края на Октомври мач с Кличко...

Хахаха , 2,3 рунда , още първия ще навири гъз

За Кубрат сега е времето да изкара пари. Аз му давам 10% шанс + 10% от съдбата = 20%. Важното е да се вземат парите. ще потича малко два-три рунда и после да ляга и това е.

Джошуа не иска да се бие със Сульо и Пулев.

Джошуа леко не дооценява ситуацията. Може да има и двете дини.Да насрочи защита с Пулев, да потренира 2-3 седмици , да го нокаутира и да си прави после бизнеса с Кличко

Те какво искат - хем ... до края, хем душата в рая.

И Джошуа и Кличко ще начупят голямата глава на Смока. Да играе срещу камерунеца е единственият му шанс някога да стане световен шампион със истинска титла , а не с тази измислената която спечели в МЕГА епичен сблъсък с нигерийският кошмар който тогата беше 158ми в световната ранклиста. Всъщност и камерунеца ще му начупи кофата ;) и след толкова интервюта които даде след това ще се пробва за дупетат покрай някоя партия. Те без това стават само за големи приказки като него.

Бъди малко патриот пич. Все пак човека е постигнал нещо значимо за БГ. Мисля че не е за пренебрегване :)

какъв патриот бе, братче. Човекот мие чинии у Амстердам, а собственикот такова жена му.

И аз съм на мнение, че всеки ще му направи главата голяма ... (да му отива на голямата уста). Смешко ...