България загуби от аутсайдера Канада

Волейболистите на България допуснаха първо поражение във втория си двубой в мачовете от Световната волейболна лига във Варна.

Обратно в новината

Коментари - България загуби от аутсайдера Канада | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние сме аутсайдери и то не от днес , а от няколко години вече..Сравнително ниската конкуренция, волейбола не е нито футбол нито баскетбол, не представлява такова голямо поле на инвестиции и е с ниска телевизионна гледаемост, ни правеше интерсни все пак.. Сега нещата и там си отидоха на мястото. Само надувките на Сашо Йовков са големи , друго почти нищо . Посредствени.

КАНАДЦИТЕ НЕ НИ ПОБЕДИХА. НИЕ ПАДНАХМЕ САМИ. ГУБИМ МАЧОВЕ, КОИТО БИ ТРЯБВАЛО ЗАДЪЪЛЖИТЕЛНО ДА ПЕЧЕЛИМ. ТАКА Е И С ФУТБОЛА.

Едно не ми е ясно. Защо треньора не пуска Теодор Теодоров да играе, а само едни и същи. И Скримов е непрекъснато на скамейката. За какво е отишъл там. И какво все бута Н. Пенчев, не вижда ли че той се изморява. Ами да го смени да почине. Има още играчи, ама не.

Както играе Григор тенис - така и българите играят волейбол!! Те си помислиха, че като биха поляците са голяма работа! - да -ама НЕ!!

А ти познаваш ли отбор или човек , който само да побеждава. По твоята логика всички спортисти са боклуци. Далеч си от същността на спорта .

В никой отборен спорт група играчи не може да победи отбор. Нашите волейболисти към момента не са тим. Треньорът - пълна нула. Държа Соколов цял мач, при положение, че трябваше да го извади още в средата на първи гейм. А смяната на Николов с Гоцев на сервиз при точка за гейм беше върха ха неадекватността му. Мишки като него и Владо, макар и дори волейболисти, докараха волейбола ни дотук, прокарвайки политиката на Лазаров. Изгониха Стойчев, Казийски и Боян за да могат да правят каквото си искат, пък то явно не в интерес на волейбола.

Къв Казийски и Стойчев- не ни трябват пенсионери. А който е спортувал знае: Some Time win, some time lose....

Казийски го изгониха, като беше на 26, сега е на 31 - златна спортна възраст. Йорданов го неглижираха, за да може "младежът" Владо, да "коли и беси" в отбора, въпреки че Боян е класа над него. Треньор-пенсионер, такова животно няма. Има треньор-послушко, като Пламен, което е по-лошо от треньор-некадърник. Би трябвало да го знаеш, ако си спортувал. Това, че когато играеш, понякога губиш е вярно. Но в случая е неприложимо. Защото снощи нашите волейболисти не играха. Поне не като отбор. Това го направиха канадците и победиха, въпреки по-скромните си волейболни възможности.

Българския обичай е да печелим само от време на време, нито психиката, нито волята ни не са здрави и на ниво.

Няма ли друг треньор толкова му се кланят на този кривондел.

Тоз пък нац отбор са такива михлюзи, само стойки, напъни и чупки. Това е за всички национални отбори, но в случая с волейбола сме зле. Психологията ни е МНОГО зле, напрежението им е видно. Изпънати и сковани....

Очевидно мачът с Полша ги изтощи.