Полуфинал за Григор след трудна победа в Куинс

Най-добрият български тенисист Григор Димитров победи Даниил Медведев с 6:3, 3:6, 6:3 в четвъртфинален мач от турнира на трева в Лондон "Куинс Клъб".

Обратно в новината

Коментари - Полуфинал за Григор след трудна победа в Куинс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като сте толкова отворени я кажете вие на кое място сте? Тъпаци. Когато някой постигнал повече в тениса започне да плюе, тогава бих се замислил. Всичките критикуващи сте от ония дето жените им казват че от на целия квартал вашия е най-голям.

Като почне да играе и за националния тогава ще спрем. Всички от топ 20 играят за страните си , само наш Глигор не!

Григор не е побеждаван от руски тенисист!!! Мачка ги наред! Южни, Турсинов, Медвед и всичкото руснак подред! Голям е Гришо! И неповторим! Навсякъде обичан! И най-много мразен в собствената си страна! От лъжепатриотите! Успех човече! Господ е българин!

Но тоя не е.

Няма как с такава игра той да прогресира! Вижда се, че му липсва класа, ниво, самоувереност и т.н. Вичко това го имат обаче всички останали европейски тенисисти и не знам защо той продължава да се радва, че е победил някой си там на дъното на класацията! Абе, човек, аланкоолу, докато не си първи в света, нямаш право да се фукаш какво си постигнал, защото все някой ще се намери да ти нацепи кофата! Ясно ли ти е? А, пък в Германия и в САЩ е пълно с хора, които са първи във всичко! Ясно ли ти е?

Ясно е, че не си в ред нещо. Не е ясно, защо не потърсиш помощ от специалист. Няма ли край теб близки хора да ти обърнат внимание, да ти съдействат, да те насочат... Да не се мъчиш.

Ало, разбирача - личи си, че нищо не разбираш от тенис! Да си непосредствено след Топ 10 е невероятно постижение! Всичко, което изброи, Гришо го има и то в изобилие. Проблемът е, че все още му липсва психическа устойчивост и постоянство в играта. Но, хубавото е, че това се преодолява - с много игра, повече концентрация и по-малко мадами. Успех Гришо! Радваме се на всеки твой успех и ни боли, когато не успяваш! Бъди здрав и продължавай напред!

До руснака той е ерген-дядо. Няма "още". Това е върхът.

Тази година ще бъде в ТОП ТЕН. И като негов фен очаквам и едно "малко шлемче". Може и Уимбълдън. Но нека да видим сега какво ще се случи до края. Желая на Григор успех. Той е готип пич. Добро си е българчето. --------------- То и на мен ми се живее в Монако, но нямам тази възможност. Бих го направил и ще си остана Българин.

Все нещо липсва, уж добър, но недостатъчно. Бие някой по-опитен и силен така, после вземе, че падне от някой квалификант. Няма постоянство, стабилност, психика, личният му живот му влияе много. Като че ли още не може да си повярва, че може още пао-добре. Да видим натам и после да не стане пак така на Уймбълдън.

Всички качества, други, има за номер 1. Но психиката му е, ама ноу зле. Не му трябват толкова тренировки със сервизи, ретури и физ.подготовка колкото една работа с психотерапевт. Ако се стабилизира психически, ще мачка по-яко от Федерер.

В този Живот няма Трудно/Лесно. Успех на Григор.

Само не ми е ясно как може да казвате, че Григор е победител, след като той игра меко казано слабо! Никъде в Америка не може да се намери толкова слаб играч и с такава игра може да победи само един руснак!

Аз пък никъде в САЩ не откривам по-предно класиран професионален тенесист от Григор Димитров. Най-добрият им в момента е Чорапов на 18 място.

Само не разбрах с кой игра Григор с Андрий ли и ли Даниил.

Руският лекар дето му третира рамото, може би.

До тука беше. ;)

Това от първи кръг го повтаряте! Все някога може да излезете прави - дано да е след няколко турнира (среща след среща, все да не сте прави). :)

на контузен преди началото на мача, извика мед. лица, масажи, ала-бала, демек Григораки да се върже и да се отпусне, да се успи, АМА НЕ СТАНА! И хапна дръвцето. Прости росиани, ей. Гришко мъжките ги бие, женските ги еве!

Коментара

Поздрави на всички тъй наречени хейтъри. Благодаря ви че ви има и не допускате празноглавието и лакейството да бетонира форума. Бездарието ще продължи да се бори за територия и да се възпроизвежда от посредствените, но няма да мине. А филма беше до тук. После на камилата и лек път ...

Подкрепям с две ръце заедно с възмутения

по сущя начин педерасите не се размнояват но стават все по вече и много сме , силни сме....

Ще се изненадаш ли да разбереш, че "възмутения" и ти сте една персона. И че и двамата е добре да потърсите помощ от специалист. Ако не е късно.

в петък сутринта ви писах тук, че григор ще вземе поне 3 мача. честито на хеитърите които са залагали против него

извинете, в понеделник - преди началото на турнира

исках да кажа в понеделник , преди турнира да беше започнал

тои ще спечели турнира, а след него финал в вимбледон и няма излизане от десятката

100% вкаран първи сервис в първия сет и после отпускане - това само Григор го може. Важното е, че все пак успя да се стегне накрая и си взе мача. Дано утре е по-концентриран.

Кривокракия и тънкокракия хасковски каун - Дришо, случайно стигнал до полуфинал !!! Освен съперника му четвърфинала да е умрял преди срещата им, иначе не виждам как може да е стигнал до тук.

Колко трябва да ти е празна главата, за да стигнеш до това положение да плюеш по най-добрият тенесист на България. Какви са ти успехите на международна сцена? Или под прикритието на анонимността реши да се правиш на мъж. Ами не ти се получава.

Той "канадецът" ги разбира тези неща. Тренира джобен тенис и е в Топ 10 на маалата.

Кой е Андрий?!

Парубий - комендатът на киевския "майдан".

Полуфинал, топ 10, всеки нормален българин го поздравява с успеха!

С тази победа Григор остава на 5 точки от топ 10. Ако победи в следващия мач, тогава влиза :)

тези 10 и те искат да са в топ 10, те сущо си подобряват играта и не стоят на едно място. трябва да се усувуршенсва и тои

Клоуна отново ви радва! Тържествувайте, днес е вашия ден! Иначе тенис нямаше.

Все по-зле и по-зле! Елементарна изява, но пък късмета е налице. Голяма радост и тържество на посредствеността за джуджетата с камбанките. И това бил бог? Много станаха болните на днешно време. Скоро и то дано много скоро ще забравите че е имало такова недоразумение

Що не се земете с другия нетамън в коментарите и да ходите някъде да се наевете, хубавичко.

Щото съм един и същ, а сам не мога да се наева. Трябва да дойде някой да ме наеве, ама здраво.

Абе, братчет, полекувай се бе! Ще си спестиш толкова много, на себе си, близките си и на околните!

Иска ми се е Григор да продължава в този дух и да постигне нещо по-стойностно в тениса,макар че ако питате мен,той вече го е постигнал.Топ 10 е страхотно постижение,топ 20 -много добро.От мача с руснака се вижда ,че идва много силна млада конкуренция - от руска страна са трима такива,/Качанов,Медведев и Рубльов по на 21 г/и тримата с ръст 198 см.А освен тях е Ал.Зверев от Германия-още по-опасен,Доминик Тийм,Лука Пуйе,Джак Сок и др.Григор трябва да побърза!!

за прув пут показа психика, след като руснака хвурли ракетата, и разбрах че гд спечели, до тук добре, остава по трудното

Браво Гришо ти си бог!!!

гришо е страхотен, абе хора как може да го критикувате , той вече е много нашред с материала, до там до където е..желая му жена като шарапова..;)..и много успехи

Кво? Желаеш му разпасана куrва? Ти не си добре. Тая сама призна, че опитала с много мъже.

Честито завръщане на Григор в топ 10 Полуфинал в ATP250 e 90 точки, 1/8 финал е 20 за Цонга , а разликата в ранглистата към днешна дата е 60 точки за Цонга. Но от другата седмица Григор трябва да е в Топ10.

Само че това е ATP500 турнир, за 1/2 се дават 180 т., за 1/8 - 45.

Цонга взема 35 точки, Григор само 90. За 5 точки преднина на Цонга говорим засега. Един финал ще донесе на Григор влизане в топ 10. Но всичко е в неговите ръце. Да му пожелаем късмет в следващият мач.

Сложилият минус дали може да обясни с каква цел го е направил?

Зависи и от Томас Бердих Александър Зверев които още играят

Браво на Григор, размаза руското прасе, за ужас на русофилите.

СПРЯ ДА СПИ С БАБИ - АМЕРИКАНСКИ МУЛАТКИ ... КАТО СМЕ СЕ ОТВОРИЛИ НА ТЕМА СЕКС :))