Макенроу предложи състезание между мъже и жени

Джон Макенроу, който преди дни заяви, че Серина Уилямс би заемала 700-о място, ако се състезаваше при мъжете, предложи състезание между мъже и жени.

Обратно в новината

Коментари - Макенроу предложи състезание между мъже и жени | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И двете сестри Уилямс забременяха, с което доказаха,че са жени. А един допингиран руснак който се състезава за жените кога ще пробва да мине за жена?

Така е - най-голямата дискриминация си остава в спорта. Крайно време е международната общност да се вземе в ръце и да ни зарадва със смесени схватки не само в тениса, ами борба, бокс, вдигане на тежести, футбол, лека атлетика, въобще всички спортове... Също така да престане разделянето в шаха и да се сложи край на мита за интелектуалното превъзходство на мъжете в този спорт. Много зрелищни биха били и смесени схватки по сумо. Обаче, жените да не бъдат дискриминирани с разни трика, а да вземат участие в традиционни облекла.

Сестрите Уилямс от кои ше играат ???

Те вече пробваха откъм жените, не стана : справка, мача им с Карстен Браш, 1998. Човека след партия голф и 2 бири последователно им напука канчетата, и каза "никакъв шанс срещу топ 500" (той беше 203 в тоя момент). Ама паметта е странно нещо...

Sargon lll

И аз щях да спомена този случай, спомням си го.